Hotel Golden Tulip Oosterhout**** in Oosterhout (NB) Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Oosterhout****

Hotel Golden Tulip Oosterhout**** Oosterhout (NB)

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Oosterhout****

Waterlooplein 50, 4901 EN, Oosterhout (NB)
Hotel Golden Tulip Oosterhout scoort een 8,1 uit 10, op basis van 149 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Oosterhout****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Oosterhout**** in Oosterhout (NB), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Oosterhout**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Tulip Oosterhout**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Golden Tulip Oosterhout**** met andere accommodaties in Oosterhout (NB).

147 beoordelingen over Golden Tulip Oosterhout****

met partner, Mei 2012
"Hier is het goed vertoeven. AANRADER!!!!!"
AGK
28-5-2012 Van 23/5 - 24/5 en van 25/5 - 26/5 hier wederom verblijf gehad. Zoals, naar verwachting, wederom prima!!! Tijdens beide verblijven kamers meer dan prima en weer helemaal naar wens. Ontbijt zonder meer goed. Medewerk(st)ers, zoals altijd, allervriendelijkst. Hotel heeft een professionele uitstraling, maar heeft ook oog voor haar gasten. Het is goed vertoeven in HGT Ooterhout. Wij blijven terugkomen (a.s. vrijdag alweer!).
Eigenaar/Directeur Gideon Gort, 29-5-2012
Eigenaar zegt:  Geweldig uw enthousiasme! Wij streven elke dag, elk moment, naar de beste kwaliteit en service voor onze gasten. Het doet mij zeer goed te zien dat wij dit op elke gast overbrengen. Vriendelijk dank voor uw beoordeling en tot vrijdag !

met partner, Mei 2012
"Hele leuke plek zo vlak bij het centrum."
Marco van den Berg
22-5-2012 Jammer van de "klokkenluider" van Oosterhout, de bellen blijven gaan.
Vriendelijk aan receptie, snel en accuraat. De parkeerkaart voor € 2,20 is een mooie service.
Eigenaar/Directeur Gideon Gort, 24-5-2012
Eigenaar zegt:  Heer van den Berg, dank voor uw reactie. Wij zijn helaas niet gemachtigd om de soms iets te enthousiaste klokkenluider iets zachter te laten spelen..

"Uitstekende locatie"
henk
15-5-2012 Wij zijn er 13 mei geweest, vriendelijke ontvangst en prima kamer.
Uitstekende locatie midden in het centrum vlakbij uitgaansgelegenheden en vele restaurantjes. Enige minpuntje is de klokken van de basiliek, slaan wel erg veel keer.
een echte aanrader dit hotel komen er zeker weer terug!
Eigenaar/Directeur Gideon Gort, 16-5-2012
Eigenaar zegt:  Dank u vriendelijk voor uw reactie. De klokkenluider was inderdaad iets te enthousiast afgelopen zondag...Ik zie u graag weer in ons hotel en bedank u voor uw verblijf !

met oudere kinderen, Mei 2012
"Leuk verblijf gehad"
roos de greef
13-5-2012 goede bedden, heerlijk ontbijt.

kamers kunnen een opknapbeurt gebruiken.
Eigenaar/Directeur Gideon Gort, 14-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw de Greef, dank voor uw opmerking. Wij zijn inmiddels druk bezig om de kamers de laatste zet te geven. Het doet ons goed om te zien dat u zeer tevreden was over het verblijf.

met partner, Mei 2012
"Prettig, we komen graag weer terug!"
C.M. Pullens
8-5-2012 We zijn helemaal tevreden. Aardig personeel, lekker ontbijt en 't hotel ligt IN het centrum!!
Eigenaar/Directeur Gideon Gort, General manager., 10-5-2012
Eigenaar zegt:  Geweldig dat u de tijd neemt om ons hotel te beoordelen. Ik zie u graag terug in ons hotel !

"Centrale ligging !"
ragmaas
7-5-2012 Een hotel met een centrale ligging in het centrum van Oosterhout. Het personeel in het restaurant komt vriendelijk ,enthousiast en servicegericht over evenals het personeel aan de receptie.Snelle in en uitcheck procedure.
Eigenaar/Directeur Gideon Gort, General manager., 10-5-2012
Eigenaar zegt:  Bedankt voor uw reactie ! Het doet ons goed om te zien hoe onze gasten het verblijf als perfect ervaren.

"Lekker centraal"
R. Groeneveld
2-5-2012 Centraal gelegen in het mooie en hier en daar nog historische centum van Oosterbeek. Dagkaart voor het betaald parkeren is goedkoop. Veel attracties in een straal van 15 km rondom het hotel voor elk wat wils.

"Nooit meer"
jan taat
28-4-2012 ontbijt is armoedig, ober loopt er smerig bij, geen minibar in je suite kortom geen vrolijk wakker worden, geen lift als je naar je suite moet. receptie personeel is het enige positieve wat wij hebben ervaren.
Eigenaar/Directeur Onno Pel Directeur/Eigenaar, 29-4-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling op Zoover! Geachte heer Taat, wij gaan proberen vanuit ons reserveringssysteem uw gegevens te vergaren en vanuit daar contact met u opnemen. Uw verblijf is niet zoals wij dat verwachten en gezien onze reviews niet conform onze service standaarden. Ik zou het fijn vinden als u ons wilt mailen op info@charmehotels,eu om uw verblijf bij ons te bespreken. Alvast dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Onno Pel

"Gezellig Oosterhout"
Nellie
28-4-2012 Voor de tweede maal naar het hotel! Vriendelijk ontvangst kamer goed schoon. De leukste/beste receptioniste de blonde jonge dame (Nathalie ?) die weet wat gastvrijheid is! Op vrijdag morgen een bijzonder aardige gastheer bij het ontbijt. Heerlijk bruin brood (zelf snijden) , warme croissants en goede broodjes. Voldoende keus in beleg ,reepjes lekker gebakken ei en goede koffie! Zaterdag ochtend het bruine brood vergeten af te bakken?! Was niet zoals de dag ervoor. Oosterhout en Breda prima plekken om een dag door te brengen. Dames van de bar wat meer aandacht voor de gasten ipv voor elkaar!
Eigenaar/Directeur Onno Pel Directeur/Eigenaar, 29-4-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling op Zoover. Wij nemen uw aandachtspunten graag ten harte en zullen hierop gepaste actie ondernemen. Fijn dat u ons de gelegenheid geeft onze service te optimaliseren en herhaling te voorkomen. Met vriendelijke groet, Onno Pel

met partner, 2012
"Goed hotel lekker ontbijt"
L. P. Kik
18-4-2012 Hotel Golden Tulip Oosterhout is een klantvriendelijk hotel in een leuk centrum waar je goed kan winkelen. In de omgeving kan je lekker wandelen.