28-5-2012
Van 23/5 - 24/5 en van 25/5 - 26/5 hier wederom verblijf gehad. Zoals, naar verwachting, wederom prima!!! Tijdens beide verblijven kamers meer dan prima en weer helemaal naar wens. Ontbijt zonder meer goed. Medewerk(st)ers, zoals altijd, allervriendelijkst. Hotel heeft een professionele uitstraling, maar heeft ook oog voor haar gasten. Het is goed vertoeven in HGT Ooterhout. Wij blijven terugkomen (a.s. vrijdag alweer!).
Eigenaar zegt:
Geweldig uw enthousiasme! Wij streven elke dag, elk moment, naar de beste kwaliteit en service voor onze gasten. Het doet mij zeer goed te zien dat wij dit op elke gast overbrengen. Vriendelijk dank voor uw beoordeling en tot vrijdag !
22-5-2012
Jammer van de "klokkenluider" van Oosterhout, de bellen blijven gaan.
Vriendelijk aan receptie, snel en accuraat. De parkeerkaart voor € 2,20 is een mooie service.
Eigenaar zegt:
Heer van den Berg, dank voor uw reactie. Wij zijn helaas niet gemachtigd om de soms iets te enthousiaste klokkenluider iets zachter te laten spelen..
15-5-2012
Wij zijn er 13 mei geweest, vriendelijke ontvangst en prima kamer.
Uitstekende locatie midden in het centrum vlakbij uitgaansgelegenheden en vele restaurantjes. Enige minpuntje is de klokken van de basiliek, slaan wel erg veel keer.
een echte aanrader dit hotel komen er zeker weer terug!
Eigenaar zegt:
Dank u vriendelijk voor uw reactie. De klokkenluider was inderdaad iets te enthousiast afgelopen zondag...Ik zie u graag weer in ons hotel en bedank u voor uw verblijf !