3-11-2008
Van 28/10 t/m 31 oktober 2008 vioor het eerst in "De Parel" verbleven. Fijne accomodatie, met vele mogelijkheden, o.a. pedr fiets, om de omgeving te verkennen. Niet aanwezig fietsroutes, wel een 2-tal kaarten, € 2 en € 5. (Knooppuntenkaarten!). Hotelkamer 25 zeer groot met o.a. 2x 2-zitsbank, grote douche. Eten uitstekend, zeer creatief, een aanrader. Jammer dat geconstateerd werd dat de nieuwe badlakens -geparkeerd-voor de deur van de kamer op de grond waren gelegd en negatieve opmerkingen, positief bedoeld, uit het recommodatieboek gescheurd werden, dus alleen pos. berichten bleven in HET boek achter. Popie jopie gedrag dient vermeden te worden door jong vr. pers. Hoe een fietstocht verlopen was zou prettig geweest zijn. Al met al een uitstekende locatie voor zeer fijne verblijfsdagen. Zeker een aanrader. Toen wij ernaar toe reden had ik de 5,9 van Zoover in m'n hoofd, echter het gaat om hotel (7 kamers) en 55 stenen bungalows. Hierin kan natuurlijk een duidelijk verschil aanw. zijn.