Pension De Belvertshoeve** in Oisterwijk Nederland beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Pension De Belvertshoeve**

9,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension De Belvertshoeve**

Scheibaan 13, 5062 TM, Oisterwijk
Pension De Belvertshoeve scoort een 9,7 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension De Belvertshoeve**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension De Belvertshoeve** in Oisterwijk, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Pension De Belvertshoeve** met andere accommodaties in Oisterwijk.

4 beoordelingen over De Belvertshoeve**

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Heerlijk voor kinderen én ouders!"
Susan
17-4-2009 Terwijl de kinderen naar harte lust spelen kun je als ouders eens lekker genieten van het terras en de omgeveing. Jammer is dat het klimrek nèt om het hoekje staat..Je kan je kleintste daar niet allen op laten klimmen omdat de touwladders te grote gaten hebben en ze daar door heen kunnen vallen. Ook de openingen aan de zij kanten zijn te groot en ook daar kan een klein kind makkelijk doorheen vallen.
Verder is het er heerlijk! Een overzichtelijk grasveld, prachtig aangelegd, met zandbak, trampolines,'wipkip'. Je kan in de zon of onder de enorme parasols. Kortom een echte aanrader!

Familie, Juli 2006
marian kooij
17-9-2007 wij zitten regelmatig met onze kinderen en kleinkinderen op het teras het eten is goed de service is goed en ook de speelgelegenheid is prima

henk
8-5-2006 Ik heb hier met mijn hele gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) gegeten op het terras. De sfeer is beduidend goed. Erg veel vermaak voor de kinderen, met en trampoline, kinderboerderij, zandbak en speeltuin. Ik kom hier zeker nog eens terug

Pieter
29-1-2005 Nog nooit zo'n gezellige sfeer mee gemaakt, je kan er heerlijk eten! En dit alles voor weinig geld, een egte aanrader