Bed and Breakfast Donkhoeve in Oirschot Nederland beoordelingen 9.6 | Zoover

Bed and Breakfast Donkhoeve Oirschot

Beoordelingen Bed and Breakfast Donkhoeve

Polsdonken 2, 5688 LE, Oirschot
Bed and Breakfast Donkhoeve scoort een 9,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Donkhoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Donkhoeve in Oirschot, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Donkhoeve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bed and Breakfast Donkhoeve met andere accommodaties in Oirschot.

8 beoordelingen over Donkhoeve

9,5
9,7
met een groep, Dec. 2011
"Fantastischfantastisch"
Dieke
5-12-2011 de locatie is echt top, lekker rustig en achteraf. De ruimte is enorm, en je bent echt even lekker landelijk. De donkhoeve is een ruime locatie, wij hebben er makkelijk met 8 personen kunnen slapen. de openhaard zorgt voor heel veel sfeer en de bedden liggen heerlijk. Het ontbijt was heerlijk verzorgd (dank je wel Hanneke), en we hebben echt heel erg genoten.
Elke euro die je betaald is het dubbel en dwars waard.

met vrienden, Sept. 2011
"Fantastische plek met ongekende gastvrijheid"
De 10 Vestgangers u...
20-9-2011 B&B Donkhoeve in Oirschot is ons zeer goed bevallen met name de klantgerichte service. Alles kan en niets is te veel !

met vrienden, Mei 2010
"Tot in detail uitgedacht en heerlijk onthaasten!"
marjolein
28-5-2010 Een vriendinnenuitstap gehad en heerlijk geslapen in dit bed and breakfast. Mooie wandeling gemaakt. Heerlijkgebruik gemaakt van de sauna. Een fijne ontvangst en uitstekend verzorgd ontbijt. Een nostalgisch boerderijtje waar je heerlijk kan ontspannen en onthaasten. Echt een topper en aanrader. Lieve mensen!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Donkhoeve bij:

met een groep, 2010
"SUPER"
jeroen de roos
17-5-2010 Afgelopen zaterdag zijn wij scouting "de stormvogels" uit Dongen met 60 leden met alle een geestelijk of lichamelijke beperking op de Donckhoeve geweest.

Namens de kamp commissie, leiding en zeker niet te vergeten de leden van scouting “De Stormvogels” wil ik de Hannekeje hartelijk bedanken voor haar inzet en enthousiasme afgelopen zaterdag tijdens ons bezoek op de boerderij.

Alle leden hebben genoten van de boerengolf en het extra spel dat er voor ons was klaar gezet. De leiding heeft genoten van de manier waarop de gastvrouw zonder zich op te dringen aan het thema deelnam.

Een aanrader voor ieder vereniging, stichting, familie, vriendenclub die iets te vieren hebben. Wel of geen beperking iedereen is welkom en dat is wel eens anders.

Namens scouting de stormvogels
Jeroen de Roos

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Genoten met man en kinderen"
C den Haring
9-2-2010 Mooie boerderij, alles ziet er heel verzorgd uit, ontzettend aardige gastvrouw!!!!

met jonge kinderen, Okt. 2008
"Ieder jaar weer terug!"
corina
26-8-2009 B&B de Donkhoeve is in één woord: Fantastisch!

Gastvrije, lieve mensen, die je met rust laten als je van je privacy houdt maar altijd klaar staan voor een gezellig babbeltje.
Fietsen zijn daar aanwezig, de omgeving is geweldig om te fietsen.
Wij hebben in de Donkhoeve zelf gelogeerd en ook nog eens een keer in de Kleine Polsdonk (dit huisje staat los van de boerderij) de sfeer in de huisjes is geweldig, allebei beschikken ze over een open haard, inrichting is echt super landelijk.
Het ontbijt is heerlijk en wordt ontzettend leuk geserveerd door de gastvrouw.
Wij blijven daar ieder jaar terugkomen.
Een aanrader dus!

met partner, Okt. 2007
L Ritzerfeld-Lafleu...
17-10-2007 Een schitterende accomodatie in een prachtige omgeving.Geweldig sfeervol zowel binnen als buiten.Heel goed ontbijt.Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.Wij waren er niet thuis maar we voelden ons wel thuis!Voor ons voor herhaling vatbaar en zeer zeker een aanrader.

johan verbeek
3-10-2005 het ziet er mooi en schoon uit en jekrijgt er lekker ontbijt zeker een aanrader.
ze hebben ook nog een mooie sauna