Vakantiehuis De Mortelen**** in Oirschot Nederland beoordelingen 3.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis De Mortelen****

5,1
5,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis De Mortelen****

Lopensestraat 4, 5688MK, Oirschot
Vakantiehuis De Mortelen scoort een 3,6 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis De Mortelen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis De Mortelen**** in Oirschot, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Vakantiehuis De Mortelen**** met andere accommodaties in Oirschot.

4 beoordelingen over De Mortelen****

5,1
5,7
met een groep, Mei 2012
"Leuke groepsaccomodatie"
Angelica
14-5-2012 Wij hebben een weekend in de Mortelen gezeten. De bovenverdieping heeft twee grote slaapzalen en verder zijn er beneden en boven nog een aantal twee en vier persoons slaapkamers. De slaapvertrekken waren schoon. De houten vloer is inderdaad wat gehorig maar wij hebben ons hieraan niet gestoord. De keuken was compleet en heel ruim. De woonkamer en banken was wat klein voor ruim 20 personen maar we konden wel goed aan de tafels zitten, hier was plek genoeg. De doucheruimte was groot genoeg en ook schoon. Er was een tafeltennistafel en een voetbaltafel aanwezig wat erg leuk was. Op het terras was ook genoeg plek om te zitten. De omgeving in Oirschot was ook erg leuk. Kortom wij hebben het erg naar ons zin gehad in deze groepsaccomodatie

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Tegenvaller"
Familieweekend
17-4-2010 In maart weekend in deze accomodatie verbleven met een reisgezelschap van 23 personen, waaronder 5 kleine kinderen. Voor de kinderen een abslouut onvriendelijke accomodatie. De kamerindeling is dusdanig dat het onmogelijk is kleine kinderen een goede nachtrust te bieden. Bovendien is de gehele accomodatie bijzonder gehorig waardoor de kids bij ieder geluid waaker worden. Op de bovenverdieping heb je bij iedere stap het gevoel dat je door de vloer zakt. Inrichting is niet meer van deze tijd. Bij slecht weer valt bovendien de t.v. uit omdat de schotel blijkbaar dusdanig gevoelig is voor weersomstandigheden dat het signaal uitvalt. De t.v is overigens volgens de eigenaar nog €500,- waard als deze bij vertrek kapot blijkt, wij gaven er nog geen dubbeltje meer voor. Speeltuin is ook niks. Ziet er op de foto leuk uit maar in werkelijkheid een puinhoop. Positieve punten: we hebben het zelf gezellig gemaakt en de omgeving is gewoon leuk. Kortom, absoluut geen aanrader!

met een groep
"Spartaans"
Rinus
27-9-2009 Een paar punten van aandacht voor de eigenaar.

Vuilnis vorige gebruikers zat nog in de vuilnisbak.
Los van een kleine bezem en stofzuiger geen mopcombo om de boel een beetje schoon te maken.
Televisie te klein voor voor een groot gezelschap. Sateliet TV werkte in eerste instantie niet en na controle eigenaar slecht. Afstandsbedieningen hadden geen batterijen en zijn na vragen niet geleverd. Hierdoor geen mogelijkheid ondertitels te kiezen tijdens dvd kijken. Kleine camping leegt hun chemisch toilet dicht bij het huisje. Die lucht wil je niet ruiken. Na een midweek voor de groep een bonte avond geoorganiseerd. Om 23.05 uur stond de eigenaar voor de deur met verzoek te stoppen in verband met overlast. Jammer dat er geen gevoel was voor groepsdynamiek en ontlading van een midweekje vakantie. Lijst met regels waren plezant.

met vrienden, Apr. 2009
"Tegenvaller"
Dujardin
12-7-2009 Na hoge verwachtingen was dit toch een enorme tegenvaller.
De foto's zien er beter uit dan de werkelijkheid. Waarschijnlijk hadden we hierdoor dus te veel ervan verwacht. Veel (ver)oude(rde) spullen.
De groepsacomodatie ligt midden op een stilte camping waar zich vooral 65+ ophouden die komen om voor de rust en de omgeving.
Ze rekenen erg hoge schoonmaakkosten (a 70/80 euro) terwijl voor ons gevoel er niet meer gedaan wordt dan een x doorheen geveegd.
We hebben wel ontzettend gelachen om de lijst die in de keuken hangt met kosten die in rekening gebracht worden als er iets kapot gaat (een schilderijtje van de rommelmarkt vastgeschroefd aan de muur á 1000 euro, 5 euro voor een theekopje etc).
Pluspunten zijn de tv, dvd speler, radio en grote keuken met 2 koelkasten.
Helaas