Vakantiehuis Guesthouse de Heide in Oeffelt Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Guesthouse de Heide

Buitenaanzicht

Beoordelingen Vakantiehuis Guesthouse de Heide

Heide 8, 5441 PR, Oeffelt
Vakantiehuis Guesthouse de Heide scoort een 8,2 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Guesthouse de Heide? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Guesthouse de Heide in Oeffelt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Vakantiehuis Guesthouse de Heide vinden. Je kunt 1 video van Vakantiehuis Guesthouse de Heide bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Vakantiehuis Guesthouse de Heide met andere accommodaties in Oeffelt.

24 beoordelingen over Guesthouse de Heide

met partner, Mrt. 2012
"Was weer een geweldig verzorgt weekend !!"
hans en anita
22-3-2012 Afgelopen weekend WEER geweest bij Guesthouse de Heide. Werden weer enthousiast ontvangen door de eigenaren....Nu in de penthousesuite.....zag er super uit met vele luxe......s ochtend weer een heerlijk uitgebreid ontbijt met alles wat we die dag daarvoor hadden aangekruist...heerlijk genoten van de rust en de jacuzzi natuurlijk !!
Ik zou zeggen AANRADER.......!!! Wij gaan dit jaar zkerrr weer terug!!
Piet-Hein en Judith .....bedankt voor jullie gastvrijheid !!

met partner, Jan. 2012
"Prachtige lokatie"
john van eijk
7-1-2012 Super overnachting gehad in het penthouse met comfort,
luxe en rust. Het ontbijt en ontvangst was perfekt.

Bedankt voor deze dagen en wij komen zeker nog een
keer terug.

met partner, Okt. 2011
"Lekker ontspannen"
Suzanne
3-11-2011 Het was heerlijk ontspannen. Veel ruimte, privacy en faciliteiten om te relaxen. Echter liet de schoonmaak nogal wat te wensen over. Er was duidelijk niet gestofzuigd, spinnenwebben, volle vaatwasser, vol afvalemmertje en stof. Echter heeft dit de pret niet mogen drukken, maar vind de prijs daardoor wel aan de hoge kant. Ontbijt was uitgebreid en goed. Wij mochten zelfs nog een uur later uitchecken, wat weer een hoop goed maakte. Aangezien niet alles verhuurd was, hadden wij de keuken voor onszelf. Jammer van de schoonmaak, maar desondanks wel genoten!

"Ontspannen in een luxe omgeving"
Joenes
28-7-2011 2 Nachten verbleven in de suite van Guesthouse de Heide. De ontvangst was zeer vriendelijk en alles werd netjes uitgelegd. Ook 's avonds iets komen brengen was geen probleem. De suite zelf is erg groot en luxe uitgevoerd met een grote sauna, met dompelbad en regendouche. Daarnaast een aparte biljartkamer met open haard en een grote slaapkamer. Op het terras staat ook nog een prive jacuzzi. Ook kun je gebruik maken van een keuken (gezamelijk). Het ontbijt wordt 's ochtends gebracht. Je kunt zelf aangeven hoe laat je dit ontbijt wilt hebben en wat je als onbijt wil ontvangen. Er is een zeer ruime keuze hierin. Het ontbijt was erg goed verzorgd.

Enige minpunt was dat het algemene onderhoud (grote schoonmaakwerk) in de suite wat te wensen over liet. Aangekoekte zeepresten op de douchevloer, en wat beginnende schimmel gezien. Ook zaten er in de verschillende hoeken veel spinnewebben en lag er een grote hoeveelheid stof op de bovenste planken. Een grote poetsbeurt kan dus geen kwaad.

"Geweldige plek"
Dick
4-7-2011 Zijn heerlijk tot rust gekomen, gastvrijheid en het ontbijt waren echt boven verwachting.
Een kachel was aanwezig en hadden we echt nodig, de avonden en nachten waren koud.

"Nooit weer."
Fam. Bergsma
8-6-2011 Wij werden erg gehaast ontvangen en we werden niet genoeg geinformeerd over de dingen in en om de suite.
Als wij vragen en of opmerkingen hadden gaven de eigenaren van guesthouse de heide ons een gevoel of kwamen wij zeurderig over terwijl wij erg spontaan zijn van ons zelf.
Ontbijt was zoals eerder staat geschreven erg magertjes en er werd geen boter o.i.d bij verzorgd.
Sterker nog; het brood beleg was ver over datum!
Wij vonden het jammer om het zo te moeten ervaren want het was een verjaardags cadeau om even lekker te relaxen en weg te zijn van alle drukten in het thuis front.
De suite zelf was wel super relaxed en genieten. :)
Wij hebben ons er zeker niet van weerhouden om lekker samen te genieten van ons weekendje weg, en hebben het samen in de suite erg gezellig gehad.
Maar een terug keer naar guesthouse de heide is voor ons niet uit besteed.

met partner, Mrt. 2011
"Heerlijk romantisch nachtje gehad."
mariette boender
6-3-2011 We hebben echt een heerlijke nacht gehad. Zeker een aanrader voor een romantisch nachtje weg. We zijn erg spontaan en vriendelijk ontvangen.
We hadden er ook een massage bijgeboekt en dat is ook zeker een aanrader.
We zijn echt tot rust gekomen, en was even heerlijk om van elkaar te genieten.
Het ontbijt was erg lekker, je kon zelf aankruisen wat we wilde.
De douche liep niet goed weg, volgens mij verstopt douchputje. dit hebben we gemeld toen we weg gingen en ze zouden er gelijk naar kijken.
Zeker een aanrader voor familie en vrienden.

met partner, 2011
"Een romantisch weekendje "
nikki
29-1-2011 ben vorig jaar hier geweest ik vond het echt een geweldig weekendje
wij verbleven in het penthouse waar het bed leuk was opgemaakt met roze blaadjes en er was ook een heerlijk champagne ontbijt !!! het bubbelbad en de sauna waren over heerlijk
heb echt geweldig genoten en het is zeker de moeite waard om nog eens te doen

bedankt!!!

met partner, Jan. 2011
"Zalig!"
Judith
29-1-2011 We zaten in de prachtig nieuwe Penthouse Suite. Adembenemend uitzicht en maximale privacy. S'nachts in de jacuzzi op het dak was natuurlijk wel een toppertje....bubbelen onder de sterren. Het champagne ontbijt dat s'morgens werd gebracht maakte het helemaal af...

met partner, Okt. 2010
"Voor een romantisch weekend!!!"
Hilbrand
11-10-2010 In oktober 1 nacht in de penthouse suite geslapen. De suite heeft een mooie inrichting met infrarood sauna en een jacuzzi op het dakterras. Je hebt voldoende ruimte en voor een aantal dagen is het ook zeker een aanrader. De kamer heeft verder airco en een grote keuken inclusief koelkast en een oven.

De Heide is gelegen in een rustige omgeving maar omdat we er maar 1 nacht zijn geweest kan ik de verdere omgeving niet beoordelen.