Vakantiehuis Grauwe Hof in Oeffelt Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Verblijf in de Vlaamsche schuur

Beoordelingen Vakantiehuis Grauwe Hof

Looi 1, 5441 XB, Oeffelt
Vakantiehuis Grauwe Hof scoort een 9,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Grauwe Hof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Grauwe Hof in Oeffelt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiehuis Grauwe Hof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Vakantiehuis Grauwe Hof met andere accommodaties in Oeffelt.

5 beoordelingen over Grauwe Hof

"Op bezoek bij moeder natuur"
Lies van den Berg
31-7-2011 Ik las in het magazine Seasons dat het Grauwe Hof volgens hun 1 van de mooiste plekken van Nederland is.
Dit wekte uiteraard mijn nieuwsgierigheid en samen met mijn partner had ik een weekeinde gepland.
Wat een prachtige plek. Het was voor ons bijna een stukje historie, omdat je het gevoel hebt dat de tijd heeft stil gestaan. Prachtige Nederlandse natuur.
Uiteindelijk hebben we er nog een nachtje bij geboekt, omdat we het zo fijn vonden.
Een unieke ervaring!

"Geweldig genoten zon zee koeien"
Fam Derks
25-6-2011 Wij komen uit de stad.
Een weekeinde bij het Grauwe Hof was dan ook een hele oversteek.
Ideale plek om van de Nederlandse natuur te genieten.
Echt aanrader voor mensen die tot rust willen komen.

met partner, Apr. 2011
"That's nature! De plek om bij te komen"
Fam van B
13-4-2011 Lekker simpel: Leven in de natuur als een plattelander.
Wij hebben gefietst, gebarbequed, lekker gedronken in de tuin.
Geen tv, geen luxe, gewoon lekker genieten.
Absoluut aanrader voor iemand die tot rust willen komen tussen het gras, koeien en meer natuur.

"Geweldige omgeving, genieten!!"
Nicolet Jans
20-7-2010 We waren hier in juni en hebben een heerlijke vakantie gehad. We hebben dan ook verschillende mooie fietstochten gemaakt, mede op advies van gastvrouw Peet!, veel gewandeld in de prachtige omgeving en 's avonds gezellig op het terras gezeten..Je kan hier zelfs je eigen groente uit de tuin halen en vers bereiden als je zin hebt! Dus als je van de natuur houdt: ga naar Grauwe Hof!! = genieten!!!

met partner, 2010
"Heerlijke vakantie gehad, komen zeker terug!!"
Nicolet Jans