Vraag en Antwoord over vakantie in Mierlo in Noord Brabant | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.416 bezoekers online

Vraag & Antwoord Mierlo

-3  °C

10 februari 2012

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Sfeer
Molen in Mierlo

White Camp cottage (2 reacties)
Lindsey
16-12-2011
Kan iemand mij vertellen wat voor verwarming er in de White Camp Cottage's zitten ? Groetjes Lindsey

Marylin Crawford
19-12-2011
Er is gewoon C.V. aanwezig in iedere ruimte, je hoeft er geen kou te lijden.

Lindsey
20-12-2011
Oke fijn bedankt voor je reactie !

bea
9-12-2011
Is er ook een ondiep/kleuterdeel. Is er een glijbaan?

Marylin Crawford
19-12-2011
Ja, het is afgezet door middel van een touw en er is een glijbaantje.

gaskachel (1 reacties)
Job
3-12-2011
Weet iemand of er een gaskachel in de white camp cottage zit?

Famvan Schoonhoven
5-12-2011
Voor zover ik weet zit er gewoon verwarming in

wie weet iets over avondvertier? (1 reacties)
L. Horenberg
13-6-2011
Is er s'avonds ook wat te doen op het park? is er mogelijkheid tot uitgaan of speelt er wel eens een bandje o.i.d? Dus wat is er te doen voor mensen zonder kinderen?

bart
15-6-2011
Niet echt, je kunt natuurlijk gaan stappen in Eindhoven, Geldrop of Mierlo, maar verder dan een Hollandse avond of de onvermijdelijke bingo heb ik niet meegemaakt. Cafe is om 2300 uur dicht. Voor 12+ is er bar weinig te beleven, wat doet de jeugd dan? samen komen bij het water. Mag dat na zonsondergang..? Nee..

visvijver (1 reacties)
van den berg
4-3-2011
zwemmen er in de visvijver veel vissen ,worden er ook nieuwe vissen in gedaan en zo ja welke vis

N.
14-11-2011
geen idee, wij hebben niet gevist...vijver is wel lekker groot.

internet (2 reacties)
M.
2-11-2010
Is er misschien iemand die mij kan vertellen hoe de internet verbinding is??? Valt de verbinding vaak weg, of ligt het eraan in welk gedeelte van het park je zit? Bij voorbaat dank voor het antwoord!!

Bart
15-6-2011
Het ligt er aan waar je zit maar doorgaans ZEER SLECHT, zeker voor het geld dat je betaald. klagen moet je in Zeeland bij de provider, de camping doet er zelf niets aan.

mibokot
15-6-2011
Bedankt Bart, Maar het was inderdaad dramatisch. Lang met de provider aan de telefoon gezeten, maar uiteindelijk wel tot een compromis gekomen.

blauwalg (1 reacties)
parkmanager
11-8-2010
Het natuurbad is inmiddels weer geopend. Er is geen blauwalg meer aanwezig

Elbert
31-10-2011
klopt

Internetverbinding (1 reacties)
g1965
5-8-2010
Waarom is er in bospark 't Wolfsven nog geen draadloze verbinding voor laptops,gewoon voor internet?

Parkmanager Bospark 't Wolfsven
7-8-2010
Op het park is draadloos internet aanwezig. Er zijn dag-, week, maand- en jaarkaarten te koop bij de receptie.

Blauwalg (1 reacties)
Naomi
4-8-2010
Wie weet er wanneer de blauwalg weg wordt gehaald uit het zwemmeer?

Parkmanager Bospark 't Wolfsven
4-8-2010
Blauwalg is een bacterie die in het water kan komen door hoge temperatuur. Dit is een natuurproces en kan niet bevindt vloedt worden door de mens. De blauwalg verdwijnt bij lage temperaturen. Ik kan u berichten dat er afgelopen maandag nieuwe monsters zijn genomen. Vandaag hebben we het goede nieuws gekregen dat de blauwalg verdwenen is. Het is nu aan de provincie om het zwemverbod op te heffen. Hopelijk zal dit spoedig gebeuren en kan er van het weekend weer gezwommen worden. U kunt dit zien op teletekst pagina 725 subpagina 14. Parkmanager Bospark 't Wolfsven

Auto bij accomodatie (2 reacties)
Mel
29-7-2010
Hoi, Ik zit er aan te denken om een white camp cottage te huren in het wolfsven. Kan iemand mij vertellen of je daar je auto bij het huisje kunt zetten?? Alvast bedankt.

parkmanager Bospark 't Wolfsven
4-8-2010
Dit is helaas niet mogelijk. De auto moet geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats op het park. Dit is op kleine loopafstand van de accommodaties. Er is een uitzondering voor gasten die het type WVR6 boeken. Dit zijn groene chalets waarbij een parkeerplaats inbegrepen is.

g1965
4-8-2010
Hallo, Nee, u kunt de auto helaas niet bij het huisje neerzetten. Maar er is wel dichtbij alle chalets een parkeerplaats waar u uw auto kan neerzetten. Groetjes!

chalet gehuurd door vakantieveiling.nl (1 reacties)
A Bron
3-8-2009
wij hebben in september een chalet gehuurd via vakantie veiling.nl maar wij hebben daar niet heel veel informatie over ,kunt u ons wat vertellen met hoeveel personen wij in de chalet kunnen ? en de preciese datum in sebtember? want die weten we niet meer. b.v.d. a bron uit marum

p
18-11-2009
A Bron zei :
lijkt me dat je vakantieveilingen belt,hier op zoover weten ze dat niet. en de datum,je hebt toch een email ontvangen!