99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 3.577 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Noord Brabant > Mierlo > Vakantiepark Bospark 't Wolfsven

Beoordelingen Bospark 't Wolfsven

16 maart 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Bospark 't Wolfsven? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Bospark 't Wolfsven in Mierlo, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Bospark 't Wolfsven bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

413 beoordelingen van Bospark 't Wolfsven

NL (413)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (92)
Fam. met oudere kinderen (25)
Fam. met jonge kinderen (112)
Vrienden (25)
Alleen reizend (3)
Fam. met jonge kinderen, Mrt. 2010 angela, 8-3-2010
mooi park
vakantiepark t'wolfsven is een mooei park (het weer zat erg mee) waar voor de kinderen genoeg te doen is lekker even weg !!!!

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 martyn, 3-3-2010
WAS TOP! VOORAL VOOR GEZINNEN MET JONGE KINDEREN
Geweldig park. Geweldige animatie. Leuke binnenspeeltuin. Mooie buitenspeeltuin. Vanaf de chalets was het restaurant cq animatienhal wel een stuk lopen, maar dat mocht de pret niet drukken. Zwembad oogde wel oud en is toe aan vernieuwing. Probleem met magnetron werd direct verholpen.

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 karin, 2-3-2010
Onderkomens
nooit meer een chalet daar
de banken om te zitten waren echte ''strafbanken'' mijn hemel wat eenl ellende om daar uren op te zitten.
en met de honden is het ook al geen leuk park, je moet ze buiten het park uitlaten,maar ja, dan moet je eerst ee teringeind lopen eer je buiten het park bent en dan hebben de honden dus al alles gedaan.
aankomst was ook een ramp,we waren lekker op tijd, rond een uur of 2, dachte gaan we lekker ff bakie doen,mag je NERGENS met je honden naar binnen en moet je dus een uur lopen blauwbekken eer je je huisje inmag, later bleek dat de honden van november tot begin maart wel het cafe inmogen,maar ja,daar staat een bordje verboden voor honden en dan neem je toch aan dat ze er niet inmogen.Hadden ze dat niet ff bij de receptie kunnen melden ???

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 betty van waveren , 27-2-2010
in een woord geweldig
vakantiepark wolfsven is een geweldig park voor jong en oud,schitterende omgeving en tal van mogelijkheden in de buurt.
mooie chalets en zeer kindvriendelijk,wij hebben met volle teugen genoten van de aktiviteiten en eetgelegenheden,erg leuk ook waren de fiches voor welkomstdrankjes en broodjes.
prachtige waterplas waar men lekker kan vissenen waterfietsen.
vrolijk personeel die in zijn voor een gezellige babbel en zeer service gericht zijn.
kortom wij hebben genoten van een heerlijke midweek en zal zeker terug gaan naar dit geweldige park

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Fam. Slabbekoorn, 26-2-2010
Onderkomens
Lekker een weekje tot rust gekomen
Leuk park midden in het bos. Het weer zat niet echt mee, maar dat maakte niet zoveel uit. Wij hadden een White Camp Cottage (wvs6k). Voor een gezin met 3 kinderen voldoende ruimte. Wel weinig kastruimte doordat een grote kast in de keuken in gebruik is voor de combiketel. En de magnetron staat in de kast met het servies. Bedden zijn niet zoals thuis, maar dat is nergens zo. Park ziet er verzorgd uit. Zwembad is leuk voor kleine kinderen. Ondanks de vakantie was het niet overvol. Het personeel houdt goed toezicht en probeert het schoon te houden. Alleen is het niet handig dat je dan met je vieze schoenen in dezelfde ruimte mag komen waar je daarna op je blote voeten doorheen moet (praktisch probleem van het gebouw). In het restaurant is ook een indoorspeeltuin. De kinderen worden goed vermaakt door animatie. Voor mensen die niet te hoge eisen hebben is dit een erg leuk park. Het was leuk om te zien dat veel mensen de muntjes voor het welkomstdrankje gebruikten voor een afscheidsdrankje!

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Kersten, 26-2-2010
Onderkomens
Een erg leuk park voor een heerlijke vakantie
Vakantiepark T Wolfsven is ons erg goed bevallen. We zijn er een midweek geweest met de carnaval. Lekker rustig en ontspannend. De kinderen hebben er erg van genoten. De bungalows zien er erg netjes uit, nog niet zo lang geleden gerenoveerd?
Kinderen hebben zich flink vermaakt in de Koos Kids Club eb in de binnenspeeltuin

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Paulien Kegge, 26-2-2010
Voor herhaling vatbaar
We hebben hier een heerlijk weekend gehad. We waren er nu in de herfst maar willen zeker nog een keer terug in de zomer vanwege de grote plas om in te zwemmen. Deze keer hebben we lekker gezwommen in het zwembad. Je kunt er ook privéles nemen voor je kind. Het cafetaria gedeelte vonden we nogal armoedig (net een goedkope snackbar). Helaas hadden wij via de receptie een diner geboekt voor de eerste avond maar onze reservering was blijkbaar niet doorgekomen in het restaurant waardoor we in die ongezellige cafetaria moesten eten. Wel boden ze ons korting aan ter compensatie. Was wel heel jammer! De mini-disco voor de kids stelde weinig voor en duurde altijd korter dan aangekondigd. Het speelgedeelte bij de cafetaria was erg leuk voor mijn dochter. Ons chalet was prima, weliswaar kleine slaapkamers maar het voldeed voor een weekendje. Aardbeienland was vlakbij en daar hebben we nog een geweldige middag gehad.

Met partner, Feb. 2010 Manon, 22-2-2010
Onderkomens
Heerlijke plek om tot rust te komen!
We zijn in februari een lang weekend op bospark 't wolfsven geweest. We hadden een winterarr geboekt wat ons erg goed is bevallen.
Ook hebben wij genoten van een feestontbijt wat aan het huisje werd bezorgd was erg goed geregeld. En het ontbijt was echt heel goed!
Het park op zich bevindt zich midden tussen de bomen. Je hebt echt een huisje in het bos. Heerlijke plek om even tot rust te komen

Met partner, Feb. 2010 Shánna en Danny , 19-2-2010
een gezellig midweekje
Wij verbleven in een 6 pers. bungalow. Goed verzorgd, schoon, ruim, leuk ingedeeld, van vele gemakken voorzien. Met voorkeur bungalow aan rand geboekt voor meer privacy en een mooi uitzicht op een van de vijvers. Bedden oké, maar neem een eigen kussen mee (zijn nl. beetje dun).
Bij aankomst vonden wij 3 muntjes:2 voor een gratis cocktail en een muntje om gratis 3 broodjes te halen in de supermarkt op het park. In de supermarkt is erg veel te krijgen voor een normale prijs. Het restaurant zag er niet zo gezellig uit, wij vonden de prijzen ook aan de hoge kant. De receptie en het zwembad zagen er ook niet zo gezellig uit. Voor mensen die graag willen zwemmen: er was maar 1 bad, erg klein en veel te druk bezocht. In de zomer is er de mogelijkheid om buiten te zwemmen in de zwemvijver, die zag er goed uit. Het park ligt in een bosrijke omgeving, waar je mooie huizen kunt bewonderen!
Voor mensen met kinderen is dit park aan te raden.
Onze foto's staan vermeld onder: ''Shánna en Danny''

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Fam D, 15-2-2010
Goed bevallen
We zijn het weekend naar Bospark 't Wolfsven geweest.
Het is ons goed bevallen. We hadden een chalet 2 minpuntjes, de bedden lagen niet erg fijn en jammer dat er geen fijne bank in zit.
Maar verder een topweekend gehad.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?