Landhuis Vogelshof in Mariahout Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Vogelshof

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Landhuis Vogelshof

Broeksteeg 4, 5738 PB, Mariahout
Landhuis Vogelshof scoort een 9,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Vogelshof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Vogelshof in Mariahout, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Landhuis Vogelshof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Landhuis Vogelshof met andere accommodaties in Mariahout.

7 beoordelingen over Vogelshof

met vrienden, Aug. 2011
"Prima"
Bas
15-9-2011 Met enkele collega's / vrienden hier een nachtje doorgebracht. Prima te doen na Bavaria Open Air. Gezellige huisjes en prima keukentje, voor ons was t opwarmen van enkele blikken Knaks voldoende. Beheerder is overigens supervriendelijk! Wij hebben voor BOA12 direct weer geboekt!

met partner, 2009
"Een van onze mooiste plekjes samen"
tuinman
6-6-2010 ivm met en trouwerij van vrienden, er een lang weekend bij aan geknoopt
wij hadden 1 van de boerderij kamers geboekt, en werden super ontvangen
zeer gastvrije familie, die alles voor mij en mijn vrouw wilden organiseren, en al haar medische voorzieningen waren keurig door hun klaar gezet in ons appartement
in een woord super gehad en mede door deze fam, 1 van de mooiste momenten van ons nog samen geweest

"Eenvoudige maar leuke huisjes"
Michiel Beekman
18-5-2009 We hebben met een vriendengroep het hele 'dorpje' afgehuurd voor een weekend. Goede bedden, goedkoop en zeker voor kinderen is dit erg leuk.

De boerin maakt op verzoek een lekker ontbijt klaar en in de (op verzoek en tegen betaling: prive) recreatieruimte kun je lekker warm binnenzitten en spelletjes doen.

met een groep, Aug. 2008
"Een leuke ervaring"
chrisrich
17-8-2011 We hebben hier met een groepje de vooravond van een bruiloft en de nacht na de bruiloft gelogeerd in het "vogeltjesdorp". Het vogeltjesdorp bestaat uit 6 eenvoudige betegelde houten huisjes in een kring met in elk 2 eenpersoonsbedden, een dekenkist, kapstok en stoel. In het midden van de kring een grote houten tafel met uit boomstammen gemaakte stoelen. Buiten de kring staat een huisje met 2 wc/was/douche-cabines en een overdekte buitenkeuken met oa koelkast en lange tafel met banken waar je met de groep kunt borrelen en BBQ'en. De bruidegom en nog een koppel uit de groep overnachtten in de mooie en luxe suites van de boerderij. We kregen een heerlijk ontbijt en spek met ei in de boerderij. Het ligt allemaal heel landelijk en rustig. Vriendelijke eigenaren. Het is niet duur en goed gesitueerd tov uitvalswegen. Zeker voor herhaling vatbaar!

met vrienden, Nov. 2007
Loen
11-11-2007 We hebben dit weekend met een vriendengroep het hele dorpje gehuurd met de 2 persoonshuisjes. Echt helemaal leuk! Het is eenvoudig, maar zeer netjes en schoon. De mensen zijn zeer gastvrij en laten je lekker je gang gaan. De bedden liggen goed en het ontbijt de volgende ochtend is compleet met gebakken eitjes!

Wij hadden het weer niet echt mee, maar als je met een zonnetje lekker buiten kan zitten is het helemaal af! Het is een prachtige boerderij, waar ook nog 3 kamers/appartementen zijn. De gemeenschappelijke ruimte is ook gezellig met een biljart, tafeltennistafel en een houtkachel. Verder is daar ook een barretje. Wij gaan er zeker nog een keer naar toe!

met partner, Mei 2006
"Bruidssuite"
Esther van Rossum
16-11-2008 Wij zijn in mei 2006 getrouwd. Na de bruiloft hebben we hier de nacht doorgebracht in de bruidssuite. Het was echt een hele luxe kamer met met een heerlijk bed en een mooie ruime badkamer. 's morgens een erg uitgebreid ontbijt met gebakken eitjes, verschillende broodjes enz.... Ook is er een tuin terras, waar je kunt ontbijten als het lekker weer is.
Wij hebben hier echt een heerlijke tijd gehad en gaan er zeker nog een keertje terug.

anna
31-10-2005 ik ben met jongens daar geweest. Korte fietsvakantie. We hadden de 2-persoonshuisjes. Net een houten tent met bedden. Daarnaast konden wij eten en ons vermaken in het 'clubhuis'. Biljarten, allerlei spelen enz. Dit is gewoon beter goed... Wij kozen voor de eenvoudige huisjes, maar je kan ook super de luxe overnachten.