10-5-2012
een geweldig animatieteam altijd wat te doen zeer grote plekken echt een topcamping en in het hoogseizoen krijg je 21 dagen boeken 15 betalen dus leuke actie
29-4-2012
Hele mooie camping gelegen in de bossen. We zijn afgelopen vrijdag gekomen met de meivakantie, en de kinderen zijn volop aan het meedoen met het recreatieprogramma van het recreatieteam. Ze vinden het helemaal geweldig en voor ons is het zelf ook fijn om eventjes rust te hebben. In het restaurant is er een menukaart waarop genoeg keuze is. Dus tot nu toe hebben we een top vakantie! En als het goed is wordt het vanaf morgen lekker weer!
5-5-2012
Je MOET je caravan op 1 manier neerzetten, Hoewel de plek groot genoeg, je mag niet je eigen starichting bepalen. De hele camping is vergeven van de konijnen en dus hun uitwerpselen (lekker voor de kinderen); dit geeft dus ook een hoop konijnenholen en diepe putten op het terrein waarniets aan gedaan wordt. Klachten worden niet serieus genomen.. Er zijn erg veel honden, deze MOETEN altijd aangelijnd zijn doch sommige eigenaren denken dat ze boven de wet verheven zijn, vooral die wat langer verblijven. Er is geen waterafvoer op de staanplaatsen; het winkelaanbod is beperkt (1 artikel per soort), je afval mag je amar eens in de twee dagen afstorten kortom, wij zijn dit niet gewend op een zgn. "sterren" camping. Wij komen hier N O O I T meer terug.