Camping Maaspark De Lithse Ham*** in Lith Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Maaspark De Lithse Ham***

Recreatiecomplex de Lithse Ham in Lith aan de Maas

Beoordelingen Camping Maaspark De Lithse Ham***

de Lithse Ham 3, 5397 GL, Lith
Camping Maaspark De Lithse Ham scoort een 7,5 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Maaspark De Lithse Ham***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Maaspark De Lithse Ham*** in Lith, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping Maaspark De Lithse Ham*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Maaspark De Lithse Ham*** met andere accommodaties in Lith.

17 beoordelingen over Maaspark De Lithse Ham***

met partner, Mei 2012
"Erge leuke dijklodge"
C.M.O. van der Slui
20-5-2012 dijklodge was rustig gelegen (was nog voorseizoen). Jammer dat er nog weinig groen was, maar ze waren pas enkele weken opgeleverd. Personeel was behulpzaam en vriendelijk. Brasserie had een beperkte keuze, maar eten was uitstekend. Bij oplevering was alles keurig schoon, bedden waren opgemaakt en met een bloemetje op tafel, koffie, thee en koek voor de eerste dag en een redelijk uitgebreid verrassingspakket. Er is genoeg speelgelegenheid voor kinderen.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldig genoten"
windows98
4-5-2012 Midweek verbleven in een duinlodge op dit park. De lodges waren net opgeleverd, wij waren de 2e huurder. De lodges zijn mooi en knus, voor een midweek prima, voor langere tijd zijn ze wel wat aan de kleine kant voor een gezin met 2 kinderen.
Je kunt zien dat er hard gewerkt wordt aan het park en de mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Vooral de dame's bij de receptie en de mannen van de technische dienst. In de omgeving zijn plaatsen als Oss, Den Bosch en Eindhoven mooie en leuke steden om eens te bezoeken. Lith is een leuk dorp met een leuk terras en eetgelegenheid op het plein. Ruime supermarkt aanwezig in Lith, ongeveer 5 min. met de auto, 10 min. fietsen. Wij mochten 1,5 dag gebruik maken van een sloep tijdens ons verblijf, er werd een ruim gevulde picknickmand bij geleverd. We vonden dit een super ervaring!
Fietsen en wandelen kan ook erg goed in dit gebied.
parkmanager Herman Wehkamp - Brabant Pleasure, 10-5-2012
Eigenaar zegt:  Fijn om deze zo positieve beoordeling te lezen. Alhoewel de nieuwe lodghes nog niet geheel klaar waren en het ingezaaide gras nog moest opkomen is het goed te lezen dat u onze gastvrijheid op waarde heeft weten in te schatten. Juist door het gratis gebruik van de sloep hopen wij nog vele gasten een heel fijne vakantie te kunnen bezorgen. Bij ons bent u een VIP.

"Een aanrader"
EDDY
1-9-2011 We zijn hier eind aug. met onze camper (en motorboot op trailer)geweest. Een zeer vriendelijk onthaal, alles goed geregeld voor plaats camper en lift voor boot, zeer behulpzaam door Piet, een mooi Café en een Restaurant en bovenop lekker en allebij met een vriendelijke bediening. Sanitair was zeer goed onderhouden zowel op de camping als op de haven, mooi om te varen, gewoon alles ok !! We komen zeker terug !!
Enkele tips, blijf verder bomen snoeien zodat het gras sneller kan drogen, maak verharde plaatsen voor Campers, maak een trailinghelling voor wie zelf zijn boot te water wil laten.
Groetjes van Eddy & Sylvia (B)

"Mooie camping"
jona
18-8-2011 Prima ontvangst, mooie ruime camperplek. Sanitair gedateerd kan schoner maar in 2012 komt er een nieuwe sanitairgebouw, dus..... Hadden niet echt mooi weer en dan toont een camping toch anders. Maar indien zonnig weer een hele mooie camping! Strandje, restaurant. Was erg rustig op de camping, chaletpark maar zag er allemaal erg verzorgd uit.

"Twijfelgeval!!!"
Karel
16-7-2011 Of wij ooit nog terugkomen? Daar zijn we nog niet helemaal uit.....
Reservering klopte niet, oudere dame aan de receptie niet echt proffessioneel (ondanks dat ze er al een aantal jaren werkt volgens eigen zeggen).
Terreinmedewerker aangesproken op slechte schoonmaak toiletgebouw en lauw douchewater, is gedurend ons verdere verblijf niet opgelost!
Op enig moment ook met de parkmanager gesproken, wel aardig maar meer blabla dan oplossingen.
Horecavoorziening een beetje kaal maar dat kwam volgens de verantwoordelijke man omdat ze aan het aanpassen en vernieuwen waren. Eten gewoon goed en sfeer ook OK!
Vaste parkbewoners staan niet echt open voor campeerders hebben we mogen merken, ze beschouwen het park als van "hen".
Als het nieuwe management (park en horeca) doorzet waar ze mee bezig zijn dan komen we mogelijk nog wel eens terug maar anders .....

met een groep, Mei 2011
"Nooit meer"
Nicekoppel
5-5-2012 Het lijkt wel de tekst uit de folder van de Fam. Uit Zwolle.en de foto,s .sorry hoor maar wij hebben een heel ander beeld van deze camping,wasruimte toilet een grote en vieze bende,Denk je rust te hebben komt er een ouwe terein knecht met zijn gras maaier om9uur langs onze caravan .We zijn nar receptie geweest maar die konden er niets aan doen .we wilden wat eten .alles was dicht.verwarmd zwembad ????? Zwembad was niet eens open .
We hebben dus geen goed woord over .we waren met meer en we komen hier helaas nooit meer.Dus bedenk goed voor je hier een plekje boekt.
parkmanager Johan Zijlstra - Manager Lithse Ham, 10-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer, Jammer dat wij moeten lezen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad op de Lithse Ham. In de periode waarin u op de camping van de Lithse Ham aanwezig was werd nog volop gewerkt aan het gereed maken van onze accomodaties voor het nieuwe seizoen welke door de slechte weersomstandigheden vertraging op hadden gelopen. In ons gesprek met u hebben wij dit ook onderkend en u, als tegenprestatie, een week gratis verblijf aangeboden in een periode die u het beste uit zou komen! Daarnaast heeft u ook kunnen zien dat volop werd gewerkt aan de bouw van een nieuw toiletgebouw waardoor wij binnenkort over sanitaire voorzieningen beschikken welke de ANWB norm verre overtreffen. Dat ook het gras gemaaid dient te worden spreekt voor zich. Dat dit soms tot overlast kan lijden betreuren wij doch is, door de grootte van het terrein, niet altijd te voorkomen Op de Lithse Ham is de klant voor ons KONING en wij er alles aan doen om elke gast meer dan tevreden naar huis te kunnen laten gaan

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Maakt de folder absoluut niet waar"
Inka
5-6-2011 De camping is met name gericht op vaste kampeerders. Er zijn ruim 40 plaatsten voor de "losse" gasten maar daarvoor zijn slechts twee dames en twee heren douches (die ook nog niet warm zijn en waarvan er één kapot was) aanwezig. Dat wordt wachten als er meerdere gasten zijn!! De animatie die beloofd was, was niet aanwezig, het zwembad was dicht, de snackbar was dicht en er is geen kampwinkeltje. Naar het dorp is het ongeveer 10 minuten fietsen.
Een schitterdende locatie voor de watersportliefhebber maar een waardeloze camping.
parkmanager Johan Zijlstra - Parkmanager, 10-5-2012
Eigenaar zegt:  De camping van de Lithse Ham werd dit voorjaar uitgebreid met een 2e sanitairgebouw met uitgebreide voorzieningen waardoor de ANWB-norm verre wordt overschreden!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Mooie rustige camping"
Lamers
28-4-2011 Wij hebben met Pasen op de Lithse Ham gekampeerd. Het was erg rustig, wat wij prima vonden. Voor bij de camping veel sport- en spelmogelijkheden; speeltuin, tafeltennis, tennis, lekker aan het water liggen, varen etc. De tennisbaan is ook gratis. Op de velden is er verder niets.
Sanitair eenvoudig, water niet al te warm. Je kunt er goed wandelen en fietsen. Voor wie wat met water heeft, is het een mooie omgeving.

met vrienden, Juli 2010
"Matig"
heerkens
8-8-2010 De lithse ham practige ligging maar het park zelf heeft nog wel wat onderhoud nodig, het strand was matig lein gedeelte waar zand ligt rest stenen. Het groen onderhoud en parkeerplaats kan wel wat onderhoud gebruiken personeel geneog volgens mij hebben meerdere mensen gesproken die er werken. En volgens mij zit het organisatie's ook niet helemaal super reservering nklpte niet en niemand die iets wist..al met al goede ligging mooie natuur maar ze moeten wel deelijk een goede organistaie structuur bedenken..

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Super plek voor een heerlijke vakantie!"
Joyce Kuijpers
6-5-2010 Afgelopen vakantie zijn we in Lith geweest. Echt een geweldige vakantie gehad. Leuk voor de kinderen en even heerlijk tot rust gekomen. Echt een aanrader, ook door de leuke omgeving! fietsen, wandelen en varen wat wil een mens nog meer in de vakantie! Het park is netjes en goed onderhouden. Zeer vriendelijke bediening, echt opvallend. Ter plekke hebben we besloten om onze vakantie te verlengen, dat zegt (denk ik) genoeg.