Beoordelingen Hotel Golden Tulip Jagershorst****

25 mei 2013

Golden Tulip Jagershorst****
Beoordelingen Hotel Golden Tulip Jagershorst****
Valkenswaardseweg 44, 5595 XB, Leende
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Tulip Jagershorst**** in Leende, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Tulip Jagershorst**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Golden Tulip Jagershorst scoort een 8,2 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Tulip Jagershorst**** in Leende, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Tulip Jagershorst****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Golden Tulip Jagershorst**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Jagershorst**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Tulip Jagershorst**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Golden Tulip Jagershorst**** met andere accommodaties in Leende.

102 beoordelingen over Golden Tulip Jagershorst****

"Een uitstekend vertrekpunt"
D.P. Schouten
21-5-2013 Hotel Golden Tulip de Jagershorst is een prima gastvrij hotel. Ruime kamer met moderne badkamer. Voor het laatste geldt dat het uiterlijk boven het praktisch gebruik is gegaan. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant heeft een goede kaart en het eten is van goede kwaliteit.
Kortom een goede uitvalsbasis voor een verkenning van de regio.

met partner, 2013
"Heerlijk weekend"
Ejaap
20-5-2013 Aardig personeel, lekker eten, zeer goede bediening, mooie kamers, leuk maar onpraktisch bad, ivm ligging nabij snelweg ben je snel in oa Eindhoven, Roermond etc, kies voor arrangement zeer voordelig

met partner, Mei 2013
"Mooi gelegen b.v. aan de Kempen route"
H.Schipper
18-5-2013 de kamer zag er netjes uit, de badkamer heel modern. Maar als je problemen heb met je knieën (prothese) dan heb je een probleem met het bad, want dan kom je er niet meer uit , en om in het bad te gaan staan en te douchen lijkt mij ook geen optie. De bedden waren erg zacht en werden slecht op gemaakt

met vrienden, Mei 2013
"Fantastische plek"
M.Romeijn
11-5-2013 De Jagershorst in Leende is een ideaal hotel voor een fietsvakantie.Bos, hei, vennen vanuit hotel te bereiken.
Enige minpunt = ligging aan snelweg/ veel lawaai op terras.
Verder perfect hotel/aardige bediening/heerlijk eten etc.

met partner, Mei 2013
"In één woord heerlijk!!"
Hanneke Verschuuren
6-5-2013 Weekend in Jagershorst verbleven met dit prachtige weer. Lekker bijkomen, gastvrij ontvangst, echt vriendelijke medewerkers door het gehele hotel, van huishouding, bediening, ontbijt en ook receptie. Lekker behulpzaam in alles.
Goed eten en voor ieder wat wils.
Jagershorst bedankt! en tot de volgende keer.

zakelijk, 2013
"NOOIT MEER!!!"
ikke
4-5-2013 Op zich als je aankomt mooie locatie, maar klantvriendelijkheid is uiterst belabberd en dan druk ik me rustig uit. Eten (vis) rauw 5x retour, terugkomst 4 overdone en 1 met groot stuk graat erin. Collega helaas met spoed naar zhs om eruit te laten halen, nix geen excuus of manager te bekennen. Lunch 15 reservering, 13 tafels gedekt?? Volgende dag wederom hetzelfde... :(. Als je vraagt om melk, waar een lege kan staat, helaas na 3x vragen nog geen melk. Met veel zuchten en steunen staan ze je te woord, helaas slechte reclame en wij komen er nooit meer.

met partner, Mei 2013
"Viering trouwdag 48 jaar."
G.Ran
19-5-2013 Goed maar je moet goed zoeken naar je kamer en ga je met de lift is dit slecht aangegeven.
Goede plek maar veel verkeer lawaai als je je raam wilt open hebben.

met partner, Apr. 2013
"Fantastische plek"
Carla Veen
7-5-2013 Het hotel is prima, voldoet aan alle wensen.

Apr. 2013
"Leuke dagen, vooral door het gezelschap"
Jeannie
3-5-2013 Vol verwachting naar het hotel afgereisd, tenslotte was het het hotel van 2012!
Prettige ontvangst, goede kamers. Wel veel lopen, lift in, lift uit, dat was een beetje lastig met onze hoogbejaarde ouders. Douchen in het (hoge) bad was voor hen ook niet te doen. Het eten was goed, bedienend personeel was echter onattent. Een fles gewoon water voor 6 euro, erg duur, net als portie patat, waar we ongevraagd een extra portie van kregen, maar wel voor moesten betalen.
Het ontbijt was prima, het bedienend personeel in de ochtend was erg attent i.t.t. hun collega's van de avond ervoor.
Al met al een verblijf met een dubbel gevoel. Oh ja, de laatste ochtend wilden we nog even een kaart spel spelen met onze ouders. Wij werden op een gegeven moment verzocht weg te gaan, omdat onze tafel nodig was voor de lunch, zonder even een andere plek aan te wijzen waar we wel rustig konden zitten. Wij zullen niet meer in dit hotel terugkomen. Vooral te wijten aan het personeel van het restaurant.

met partner, Apr. 2013
"Hotel centraal gelegen voor fietstochten"
R.v.Maaren
4-5-2013 vanuit het hotel kun je diverse kanten op met de fiets of wandelen ,zaterdag,s VVV medewerker in het hotel voor informatie.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?