Hotel Golden Tulip Jagershorst**** in Leende Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Jagershorst****

Hotel Golden Tulip Jagershorst**** Leende

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Jagershorst****

Valkenswaardseweg 44, 5595 XB, Leende
Hotel Golden Tulip Jagershorst scoort een 8,2 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Jagershorst****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Jagershorst**** in Leende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Jagershorst**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Golden Tulip Jagershorst**** met andere accommodaties in Leende.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Golden Tulip Jagershorst****

met partner, Mei 2012
"Goed"
bramvanderkamp
4-5-2012 Goed hotel zoals je kunt verwachten. Ligt mooi bij bossen heide, ideaal voor fietsen en wandelen

met partner, Apr. 2012
"Goed Hotel voor een paar dagen weg"
k_minnis
24-4-2012 Goed hotel met moderne kamer die van alle gemakken is voorzien. Gezellig restaurant met prima menukaart. Leende en het Leenderbos op zeer korte afstand.
Fietsen huren is nogal omslachtig en duur.

met partner, Apr. 2012
"Zeker de moeite waard"
tonnaer_pasmans
4-5-2012 Hotel Jagerhorst is prima gelegen langs de A2. Ideaal als uitvalbasis naar Eindhoven. Mooie ruime kamers, met design badkamer die helaas in gebruik niet zo handig is.Heel schoon. Rustige ligging van de kamers aan rand van het bos. Lekker gegeten in het restaurant , wel duur à la carte.

met partner, Mrt. 2012
"Goed hotel voor weekendje weg"
ecpieters
1-4-2012 Dit hotel is een prima basis voor een weekendje weg. Kamers zijn prima, hoewel aan de A2 gelegen is dit niet merkbaar. Personeel is vriendelijk. Enige minpuntje is de logistiek bij het ontbijt. Lege schalen, steeds moeten vragen om bij- of aanvullen roept na enige tijd onwillekeurig wat wrevel op. Het is aan de individuele personeelsleden hoe daarmee wordt omgegaan. Omgeving is prachtig.

met partner, Mrt. 2012
"Wat je kunt verwachten bij de Jagerhorst."
Jol
13-3-2012 Als je in 't hotel eten wil dan gaat dat niet , omdat je blijkbaar heel ver van te voren moet reserveren , wat belachelijk is als je zelfs nog in 't hotel 'n weekendje verblijft.
Vervolgens konden mijn vriend en ik , omdat we dit niet over onze kant wilde laten gaan , toch nog 'n tafeltje krijgen.
Waarna we zo 'n 10 minuten mochten wachten op de kleine menukaart , met te weinig keuze.
En ook geen aanrader , als je iemand bent die niet alles lust.
Ook weer lang moeten wachten eer ze de bestelling op kwamen nemen , daarna nog 'n hele tijd moeten wachten op 't eten.
Wat 'n teleurstelling was dat , zo weinig , voor zoveel geld.
Waardeloos vonden en vinden we dat.
We gingen letterlijk met honger van tafel.
Dan maar iets gaan drinken aan de bar.
Geen personeel te bekennen , hebben we nog 'n paar minuten gewacht.
En op 'n gegeven moment is mijn vriend op zoek gegaan naar personeel.
Hij is gewoon de keuken ingelopen en heeft gevraagd of er nog iemand 'n bestelling op kon nemen bij de bar.

"Erg fijn hotel!!!"
Bart Pieters
16-3-2012 Afgelopen week 5 nachten hier verbleven en dit was boven verwachting. Zeer attent en bekwame medewerkers. Eten erg lekker, kamers zeer mooi, klein maar mooi zwembad. Gewoon TOP. We komen graag terug....

met partner, Feb. 2012
"Heerlijke plaats"
S.O
5-2-2012 Fijn hotel: mooie kamer, fantastische ligging en een binnenzwembad! wij komen hier graag nog eens terug.

met partner, Dec. 2011
"Fantastisch hotel!"
guyvanherreweghe
5-12-2011 dit hotel ligt naast de afrit van de autosnelweg en zeer rustig gelegen.
Heel vriendelijk personeel. Fantastisch om te logeren!!!

met partner, Dec. 2011
"Wederom Super!"
Harry
2-12-2011 Voor de derde maal hier geweest en het blijft een erg goed hotel. Kamers zijn prachtig, personeel erg behulpzaam. Gewoon doen....

met partner, Nov. 2011
"Arrogante manager en tegenvallende kwaliteit!"
Walman
30-11-2011 Erg jammer en niet verwacht! Golden Tulip Jagershorst te Leende is mooi gelegen wanneer je je afkeert van de snelweg A2, echter is de service en kwaliteit van de kamer om te huilen. Even een opsomming: Thermostaat plafonddouch defect (waardoor je alleen met gloeiend heet water, dus niet fatsoenlijk kon douchen), bij binnenkomst stonk het op de kamer (geur niet weg te krijgen), airco defect, kamer niet al te schoon en kreeg redelijk uitgeleefde indruk. De duty manager, te herkennen als een jonge gozer die gedurende dag met opgeheven hoofd rondjes loopt door het hotel, deze manager kwam niet eens naar onze problemen kijken en nam ons absoluut niet serieus, wij waren echt teleurgesteld! Dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Nooit meer Golden Tulip hotels!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende