Bungalow Park Vogelenzang in Lage Mierde Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Park Vogelenzang

6,3
4,6
5,4

Een huisje van het park in de winter

Beoordelingen Bungalow Park Vogelenzang

Elzenstraat 1, 5094 EE, Lage Mierde
Bungalow Park Vogelenzang scoort een 6,9 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Park Vogelenzang? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Park Vogelenzang in Lage Mierde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bungalow Park Vogelenzang vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bungalow Park Vogelenzang met andere accommodaties in Lage Mierde.

9 beoordelingen over Park Vogelenzang

6,3
4,6
5,4
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Geweldig park"
rmolegraaf
12-1-2012 ben er intussen al 9 keer geweest en blijf zeker gaan. Echt super schoon is het niet, maar als een huisje een tijdje niet gebruikt wordt krijg je stof. Dat heb je thuis ook.
Personeel is zeer gastvrij en altijd bereikbaar. Persoonlijke service ipv welk nummer staat u, is ook heel wat waard.
Faciliteiten op 200 meter afstand. wat wil je nog meer voor die prijs.
Als je luxe wil zoals thuis moet je naar bungalowpark van keten gaan.

met partner, Juli 2010
"Niet doen!"
Janny
5-8-2010 De huisjes zijn sterk verouderd; de geiser was in 2003 voor het laatst gecontroleerd.... Verlichting met o.a. een t.l. buis. Bij het opendoen van de enige kledingkast viel de deur eruit. Het enige positieve is de ligging in het bos. Verder hoor je heel sterk de drukke weg. Wij zijn eerder weggegaan.

"Erg fijn park zeker ook voor natuurliefhebber."
fam. Kleinen
23-9-2008 We zijn zeer tevreden over dit park. We hebben erg genoten mede door de prachtige ligging van de bungalows.

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Park Vogelenzang bij:

Familie, Aug. 2008
Barbara
7-8-2008 Heel erg leuk park, wij zijn al een paar keer eerder geweest en het is nog steeds heel fijn in Lage Mierde. Heel rustig en mooi gelegen. De prijs is oké. Voor kinderen is het geweldig want ze kunnen zichzelf vermaken in het bos. Dus ze hoeven niet vermaakt te worden!!!
De service is prima, de beheerder woont op het park en is altijd aanwezig. De bungalows zijn voorzien van al het nodige!!
Absoluut een aanrader voor mensen die van het bos houden en van de rust willen genieten!!

Familie
A"Veen
20-7-2008 na het lezen van een negatief beoordelingsbericht, heel sceptisch naar dit adres gegaan. Gelukkig klopte het niet. We hebben, samen met onze kleinkinderen, 11 en 13 jaar, een fijn weekje gehad. Het huisje voor 6 personen, lag heerlijk in een bos. Het was schoon en het rook niet vies. Serviesgoed moet aangepast worden. Thee in een koffiekopje smaakt ook wel. Tennis,zwemmen, tegen betaling,boodschappen doen, op de camping Hertewei. Fietsen prima in de omgeving.En dan de rust.
Je ziet maar,een negatieve recentie pakt ook wel eens positief uit!

Familie
Fam. van Baalen
10-7-2008 Heel erg fijn en gezellig park. Leuke bungalows in een prachtige omgeving

met partner, Sept. 2007
J.P. van Roon
17-2-2008 Voor een wekend geboekt, huisje was vies, het rook vies, inrichting van rommelmarkt, zeer weinig comfort.
Heb na drie dagen ook de niet gebruikte slaapkamers aangeveegd (daar lag er veel stof).
De eigenaresse is niet erg vriendelijk. We hebben er alleen 3 nachten geslapen en er ontbeten, verder buiten gezeten.
Mevrouw belde ons op met de mededeling dat het niet schoongenoeg was of we maar even wilden betalen. Na onze weigering zijn we niet meer welkom. Als je deze huisjes en de prijs vergelijkt met b.v. Landall greenparken dan is het heel erg duur voor vieze armoedige huisjes, zonder enig comfort.

reinds
16-6-2007 de omgeving is erg mooi het huisje was vies en de matrassen ook

Minny
23-9-2006 Het zijn wat verouderde huisjes in een bos in een kleinschalig park. Ons huisje was niet erg schoon, maar als je daar doorheen kijkt, zit je op een geweldig rustige lokatie. Vanuit het park loop je zo het bos in.
Dit park grenst aan de Hertenwei, waar een zwembad, sauna, en kampwinkel is.