Vraag en Antwoord over vakantie in Kaatsheuvel in Noord Brabant | Zoover

Sfeer

Kaatsheuvel

Vraag & Antwoord Kaatsheuvel

1 2 3 4 volgende

campingbedje in de stacaravan (1 reacties)
Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Droomgaard*****
schanulleke81
23-4-2012
Hallo, Wij hebben een 4 tot 6 pers. stacaravan geboekt. We gaan met een klein kindje dat nog in een campingbedje slaapt. Is er plaats in de caravan voor een campingbedje? Wie heeft hier ervaring mee?

Lisa
24-4-2012
Je hebt bijna geen plaats voor een campingbedje. Wij hadden met zijn 5e een 6-8 persooncaravan. Maar je kon je bijna niet bewegen. Op zich genoeg voor ons, maar geen ruimte voor een bedje.

winter efteling (0 reacties)
1-3-2012
Wordt er tijdens winter efteling in Bosrijk een grote kerstboom gezet, of is er niets extra's in bosrijk tijdens winter efteling?

campingbedje (1 reacties)
anita hardeman
19-2-2012
wij hebben een 8 persoons boshuys gereserveerd. wij gaan met 5 volwassenen en 3 kinderen waarvan er één in een campingbedje slaapt. nu is de vraag of het campingbedje ook in één van de volwassen kamers past of dat deze echt alleen op de kinderkamer met stapelbed kan zoals op de foto's te zien is?

22-2-2012
Ja het kinderbedje kan ook op een andere kamer, er is plaats genoeg.

entree efteling (1 reacties)
Erna
5-1-2012
beetje een rare vraag maar wij willen graag met 10 personen naar de efteling 6 volwassenen en 4 kids waarvan 2 van 4 jaar en ouder en 1 van net 4(als wij willen) en 1 van 2 nou willende wij graag een 8 persoonshuisje boeken en als ik 2 kids jonger dan 3 opgeef kan het welmaar als ik 3 kids opgeef van 4+ en 1 van 2 dan kan het niet. nou is mijn vragen ze naar een ID van iedereen en zouden we dan de efteling wel in kunnen? en zouden jullie die gok durven nemen?

karin
31-1-2012
Ik zou het zeker niet doen, bij de ingang vd efteling controleren ze heel goed op leeftijd, bij ons vroegen ze ook naar de id kaart van mijn dochtertje. Ik zou de gok niet nemen.

landhuys-poorthuys (0 reacties)
21-11-2011
Wat is het veschil tussen landhuys en poorthuys behalve de ligging dan? Is er al iemand in beide huysen geweest en weet het verschil?

landhuys (1 reacties)
21-11-2011
Is er in het landhuys nog meer als alleen kamers, byv. bar, toiletten, voorzieningen

n
1-3-2012
Er is beneden een ruimte met banken en stoelen. Tijdens ons verblijf zat daar niemand. Het nodigt ook niet zo uit, omdat er geen barretje of muziek is.

treintje (1 reacties)
fam kok
14-11-2011
rijd het treintje de hele ochtend, om het kwartier of zo? en rijd hij rond sluitingstijd ook weer terug? alvast bedankt!

karin
31-1-2012
Het treintje rijd smorgen een aantal keer, maar... met kinderwagen kan je er zoiezo al niet in, en als je rekend van begin tot eind van het weggetje wat het treintje rijd kom je op ongeveer 250 meter... nou dat loop ze bijna nog sneller als dat je in het treintje zit te wachten tot hij gaat vertrekken.

G. Plompen
10-11-2011
kun je broodjes afbakken in je appartement

Petra
16-11-2011
Nee. Alleen een magnetron aanwezig

toren kamer (0 reacties)
Hotel Efteling Hotel****
mvanveller
28-9-2011
wie weet hoe groot de toren kamer is.

feestpakket (0 reacties)
Sandra
14-9-2011
Heeft iemand wel eens een feestpakket bij de Efteling besteld, zo ja, wordt het huisje dan leuk versierd en is het een beetje een lekkere taart?? Alvast bedankt

mei vakantie (1 reacties)
14-9-2011
Wij willen in de mei vakantie 2012 naar bosrijk gaan. Wie is er dit jaar geweest?Was het er druk en wat waren de openingstijden van het park ?Wat zou het minst druk zijn, bouvak of mei vakantie 2012?

Katrien
19-11-2011
Ik was er dit jaar in de meivakantie. Ik was bang voor enorme drukte, maar niets was minder waar. Alleen Zuidnederland had vakantie en de rest van Nederland niet, dus het was meer dan rustig. In de vakantie is het altijd drukker dan buiten de vakanties, maar de bouwvak raad ik niet aan. Bosrijk is fantastisch, geniet ervan.

baby-bedje en kinderstoel (1 reacties)
dorien
9-9-2011
Wie weet of er standaard een kinderbedje en kinderstoel aanwezig zijn in het dorpshuisje... of dat je dit moet aanvragen tijdens de reservering? Wij hebben nl al gereserveerd maar niks aangevraagd. bedankt!

10-9-2011
Het zit standaard in elk huisje.

drukte efteling park (7 reacties)
25-8-2011
Wij zij in bosrijk geweest.Het was geweldig. Enkel er was 1 nadeel. Het was in de efteling alle dagen zo druk dat je van 10.00 tot11.00 uur nog ergens in kon en daarna was de wachttijd minimaal 1 uur in bijna alle atracties. Hadden jullie dat ook of hebben wij toevallig pech gehad? Wij zijn van 15 tot 19 augustus in Bosrijk geweest.

27-8-2011
Wij zijn een midweek geweest van 8/8 t/m 12/8 en hadden dat ook en s`avonds was het iets rustiger. Maar na 11 uur t/m 6 uur was het overal 1 uur of anderhalf uur wachten. Ik vind eigenlijk dat de Efteling voor Bosrijkgasten of eerder open (en dan niet het extra half uurtje) moet of later en ook een aparte ingang zoals bij het hotel.

27-8-2011
Dat vonden wij dus ook. Je hebt duur betaald en hebt op het einde van je vakantie nog niet alles gezien. Een uurtje eerder open en dan ook alle atracties open, zou geen luxe zijn voor de gasten van Bosrijk en het hotel.

27-8-2011
Wij hebben inderdaad ook niet alles gedaan, nou weet ik wel het is zevenmijlszomer en altijd druk. Maar dit jaar ook maar tot 8 uur open ipv 9 uur, ik ben verleden jaar ook in Bosrijk geweest en na 6 uur kon je heel veel doen tot 9 uur. Ik vind het echt jammer, je betaald veel geld voor een midweek en met kleine kinderen overal 1 uur wachten is niet te doen.

SABINE
30-8-2011
Wij zijn er geweest van 22 tot 24 augustus.22 augustus was het warm en was de max wachttijd 10 min per attractie.Wij hebben toen die dag heel veel gedaan,zelfs dubbel.De volgende dag was het heel regenachtig en toen was de wachttijd veel langer,behalve in de pirana waar d ekinderen dan constant in konden gaan.Maar zoals Joris en de draak was het toch zeker 1 uur aanschuiven.De derde dag zijn wij het park niet meer ingegaan omdat wij alles hadden gedaan en moe waren.

Bibi
4-9-2011
Het verbaast mij altijd weer hoe druk het is in de Efteling, zijn wel eens op een studiedag in juni ( doordeweekse dag ) geweest en dan zelfs sta je in de rij, toen stikte het van de schoolreisjes. Heb wel gelezen dat het op een regenachtige dag in b.v. april rustiger is maar ja, dan kunnen we niet altijd i.v.m. b.v. school. Vorig jaar waren we half juli, toen was het ook erg, geen doorkomen aan, uur wachten overal.

wilma
4-9-2011
Wij zijn begin juli in efteling bosrijk geweest de eerste 2 dagen was het mooi weer in best druk.De twee dagen die volgde waren vol met regen en storm het was super rustig in de efteling zelfs zo rustig dat we 3 of 4 keer konden blijven zitten.Gewoon super wij hebben echt alles super kunnen doen.

n
1-3-2012
Wij waren er in de Carnavals vakantie. We hebben bijna nergens hoeven wachten. En als we dan al moesten wachten dan was 10 minuten - 15 minuten echt het maximale.

Toegang Efteling (5 reacties)
Saskia
15-8-2011
Wij willen een huisje voor drie dagen boeken en ik vraag me af hoe het zit met de toegang tot de Efteling. Als we om 15.00hr het huisje in kunnen, betekend dat dat we ook pas vanaf 15.00 de Efteling in kunnen? En als we om 11.00hr het huisje moeten verlaten, hebben we dan de rest van de dag nog wel toegang tot de Efteling? Alvast bedankt!

16-8-2011
De dag van aankomst kan je gewoon de hele dag de Efteling in, je kan die dag ook al parkeren bij Efteling Bosrijk (gratis), bij vertrek is het precies zo. Je kan de hele dag nog parkeren bij Efteling Bosrijk en gebruik maken van alle faciliteiten.

1 2 3 4 volgende