Beoordelingen Vakantiepark Efteling Bosrijk*****

18 mei 2013

Efteling Bosrijk*****
Beoordelingen Vakantiepark Efteling Bosrijk*****
Eftelingsestraat 7, 5171 RP, Kaatsheuvel
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Efteling Bosrijk***** in Kaatsheuvel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Efteling Bosrijk***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Efteling Bosrijk scoort een 9,1 uit 10, op basis van 281 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Efteling Bosrijk***** in Kaatsheuvel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Efteling Bosrijk*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Efteling Bosrijk***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 329 vakantiefoto's van Vakantiepark Efteling Bosrijk***** vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiepark Efteling Bosrijk***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Vakantiepark Efteling Bosrijk***** met andere accommodaties in Kaatsheuvel.

264 beoordelingen over Efteling Bosrijk*****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Grandioos"
Annette van Houtum
Onderkomens
11-5-2013 Van 08 Mei tot 10 Mei in 8 persoons boshuis geweest.Super mooi huis zeer compleet vooral heel leuk voor kinderen.Dekbedhoezen van Klaas Vaak.Voldoende ruimte en alles was zeer schoon.Leuk is dat je voor 6 euro per pers. een heel compleet ontbijt kan laten thuis bezorgen.Met twee soorten broodjes croisant peperkoek jus leverworst kaas ham jam hagelslag melk en puur.Word eerste dag bezorgd in Efteling shopper,en tweede dag in twee Klaas Vaak tassen.Kortom grandioos daar,een echte aanrader.Wij waren er twee nachten en je mag dan wel drie hele dagen de Efteling in.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Geweldige bungalow"
T.H.
Onderkomens
14-5-2013 De bungalows zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Modern en gezellig ingericht. Je mag veel spullen mee naar huis nemen zoals het voorleesboek van Klaas Vaak en de slaapmutsen. Elke ochtend hebben we broodjes besteld en die komen in een mooie tas die je ook mag houden.
Eten in het Eethuys op het park was prima.
Vanaf onze bungalow, aan de rand van het park, was het niet zover lopen naar de Efteling (ruim 5 minuten), sneller dan het treintje.
Zwembad is klein, maar de kinderen hebben zich er prima vermaakt, in de stroomversnelling, bubbelbad en met de sproeiers. Er is helaas geen glijbaan.
Een paar avonden in de week leest Klaas Vaak voor, aan het begin van het bungalowpark.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Genieten!"
Familie Rongen
Onderkomens
29-4-2013 We hebben een heel fijn verblijf gehad in Bosrijk. We verbleven in een Dorpshuysje. Mooi huisje, leuk ingericht. Het treintje brengt je 's morgens naar de Efteling en 's avonds weer naar Bosrijk. Maandagavond werden we opgehaald door de zandkabouter om te luisteren naar het verhaal van Klaasvaak. We hebben lekker gezwommen in het Badhuys. De Efteling blijft het mooiste, schoonste en leukste park van Nederland.
We hebben erg genoten en komen zeker nog een keer terug

met vrienden, Mrt. 2013
"Een geweldig vakantiepark!"
Bojd
Onderkomens
6-4-2013 Bij de Efteling verwacht je al veel, maar ik vind het toch bijzonder dat ze elke keer net dat beetje meer geven wat je niet verwachtte!

Ook met Bosrijk, het is echt een prachtig vakantiepark in een mooie natuur gelegen. Aan elk huisje lijkt stuk of stuk aandacht besteed, omdat de inrichting per huisje verschilt.

Het persooneel kun je weinig over zeggen, perfect! In Bosrijk voel jeje écht een koning.

met een groep, Mrt. 2013
"Ontzettend leuk, gezellig, fantastische park"
Ineke en Sjef Laboy...
Onderkomens
27-3-2013 Toen wij arriveerden in Bosrijk waren wij aangenaam verrast door de ligging van de accommodatie's. Hoewel wij het aller aller laatste huisje, nummer 804, op het park hadden was dit geen probleem. Het was leuk om bosrijk door te wandelen naar de Efteling toe. Alles was keurig, schoon, leuke dekbedden, slaapmutsen en trommeltje met inhoud. In een woord TOPPIE. Wij hebben voor 100 % genoten, bedankt.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Leuk maar een flinke trippel"
sonja
Onderkomens
2-3-2013 Last minute een Landhuysappartement gehuurd,bovenste woonlaag en best wel klein maar knus.De schoonmaak mag beter,bij de kinderbedden was het erg stoffig.Leuke grillige eettafel,echter de eetresten van een heel jaar zaten in de ribbels,dit is bijna niet schoon te maken.
De verwarming gaat pas echt werken na meerdere uren dus als je aankomt om 15 uur direct op de hoogste stand zetten en later terug draaien.Erg kleine ramen daardoor overdag ook verlichting nodig.De wandel naar het park is best lang,in het park loop je ook al veel dus al met al best vermoeiend.Leuk, klein zwembad met goed toezicht,3 badjuffen.Welkomstpakket + slaapmusten ook erg leuk.Je mag om half 11 het park al in maar dat is onzin want de attracties werken dan nog niet.
Het sprookjespark blijft het leukste de prijs/kwaliteitverhouding is naar mijn idee niet in evenwicht.Kookplaat zou handig zijn.

"Fantastisch"
emathot
Onderkomens
27-2-2013 Echt een zeer mooi en sfeerrijk vakantieoord ,geweldig !!

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Verwondering, betovering en grote waardering"
Carolien
Onderkomens
21-2-2013 Wauw! 3 dagen Bosrijk met de hele familie, 13 personen (van 2 tot en met 65 jaar). Prachtige, ruime accommodatie(s) in Efteling-stijl. Wij zaten met ons gezin in een 6-persoons Dorpshuys. Leuke details in het huis: sprookjesboekje, Klaas Vaak-slaapmutsen, spelletje in de kinderkamer, opgemaakte bedden, 'proper'setje op het aanrecht en trommel met thee en koffie. Lopend of met het treintje sta je binnen 10 minuten in de Efteling. Waar het ongelooflijk rustig was. Maximaal 5 minuten wachten! Overal zeer vriendelijke, gastvrije en behulpzame medewerkers. Toen onze jongste zoon (2) 's avonds ongelukkig met zijn achterhoofd op de houten salontafel knalde, konden we met hulp van de receptie direct terecht bij de huisartsenpost. Niet alleen dezelfde avond maar ook de volgende ochtend werd er door de receptie (Suzanne of Simone?) gevraagd hoe het met onze zoon ging. Heel veel dank! Wij komen zeker nog een keer terug!

"Geweldig genoten"
Carla
Onderkomens
27-2-2013 Verbleven in een 6-pers boshuys. Super leuk, ruime huisjes. Die van ons was prima schoongemaakt. Alles is al gezegd eigenlijk. Heb niets toe te voegen en alle akties en goede kortingen zijn bekend bij de reisburo's. Check daar zeker de prijs

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Efteling Bosrijk blijft betoverend"
Helma
Activiteiten
19-2-2013 Appartement in Poorthuys erg goed, mooi uitzicht op kasteel Klaas Vaak. Vorige keer in Landhuys geweest, dit lag iets verder weg. Poorthuys minder dan 10 minuten lopen naar het park. Wij vonden het de 40 euro extra waard. In het Eethuys kun je lekker eten, het is wel iets duurder, maar zeker de moeite waard. Ook Polles keuken is een aanrader. Heerlijke pannenkoeken. Wij hadden vooraf het oriëntaals buffet in Applaus besteld en al betaald, helaas geen aanrader. Entourage erg leuk, maar eten was ronduit slecht. Weinig keuze, vlees van zeer slechte kwaliteit, weinig smaak aan. Dit kan eigenlijk niet voor deze prijs. Efteling rond deze tijd erg rustig. Helaas was de winter efteling al afgelopen. Erg jammer, waarom niet in de voorjaarsvakantie een week langer open blijven. Bezoekers van Bosrijk mogen eerder het park in. Werd voor ons een zoekplaatje. Via restaurant bij Pandadroom kun je dus eerder naar binnen, dit staat niet aangegeven. Watershow Aquaruna is een aanrader, erg mooi!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit