Efteling Kaatsheuvel Nederland. Informatie & Beoordelingen Efteling ~ Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.103 bezoekers online

Beoordelingen Efteling

5171 KW
Kaatsheuvel
0900 0161

Carnaval festival

Wil je weten wat anderen vonden van Efteling in Kaatsheuvel? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Efteling.
Wil je weten wat anderen vonden van Efteling in Kaatsheuvel? Op deze pagina lees je beoordelingen van Efteling. Je kunt 1612 vakantiefoto's van Efteling bekijken. Daarnaast kun je 27 video's van Efteling zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Efteling in Kaatsheuvel.

143 beoordelingen over Efteling

met een groep, Jan. 2012
Efteling 28-01-2012
Sandra
29-1-2012 De Efteling is fantastisch! Met natuurlijk de Python, Joris en de Draak, Fata Morgana, het Sprookjesbos, etc. Het was jammer dat de Vliegende Hollander en de Pirana dicht waren ivm met het weer (maar is ook wel begrijpelijk). Superleuke dag gehad gisteren! We hebben ons weer een dag in een andere wereld gewaand! :)

met jonge kinderen, Dec. 2011
Één van de mooiste pretparken van Europa!
Chris
5-1-2012 Wij hebben al héél veel pretparken bezocht maar voor ons blijft de Efteling één van de mooiste parken.
Werkelijk alles is tot in het diepste detail afgewerkt.
Wij zijn laatst op 2de kerstdag naar de Efteling geweest en het was druk.
Maar ook erg gezellig en het park was tot 20:00 uur open.
Veel mensen reageren met dat de Efteling erg duur is , maar dat vinden wij wel meevallen hoor.
het enige wat wij belachelijk duur vinden is de parking € 10,-
De entreeprijs van € 32,- vinden wij het echt wel waard hoor.
En een drankje kost gemiddeld € 2,20 een frietje € 2,50.
Dat zijn prijzen die je bijna overal betaald.
Voor ons nog heel vaak de Efteling!!!

met een groep, Dec. 2011
Efteling is allles!!
charlotte
15-12-2011 de efteling is een echte wereld vol wonderen.Ik kom er elk jaar en ik ben het nog lang niet zat.Het is voor jong en oud.De restaurants zijn overheerlijk.Overal waar je komt zie je wel iets.Magies is eigenlijk de eenige beschrijving.Het is zo mooi bebost.En ik hoop dat iedereen het geluk mag hebben om naar de Efteling tegaan.

met oudere kinderen, Nov. 2011
Leuker dan we dachten !!
jhstap
30-11-2011 3 dagen in efteling bosrijk verbleven in een landhuys appartement met alle dagen toegang tot de winterefteling.
Heel erg sfeervol, het bosrijk heeft ook een leuk zwembad, ligt mooi in de bossen, en het zandkasteel van klaas vaak is ook erg leuk !! Appartement leuk ingericht !
De winterefteling was ontzettend leuk, hele gezellige sfeer met al die lampjes en sneeuw etc !!

met jonge kinderen, Nov. 2011
Druk maar erg leuk.
rogge brood
22-11-2011 de python is geweldig, joris en de draak de vliegende hollander zijn ook erg leuk.

met oudere kinderen, 2011
Fantastiche dagen
Danielle Kievits Lo...
24-10-2011 de efteling is een groot park waar je zeker een keer naar toe moet.
alles is goed verzorgd. een probleem is dat het best duur is : parkeren kost 10 euro! maar de efteling is zeker zijn geld waard.

wij gaan eigenlijk elk jaar wel . maar als het druk is dan sta je soms uren in de rij!!! bij de droomvlucht is het bijvoorbeeld heel druk altijd , maar om op die attractie te wachten is niet erg , want het is een kei mooie attractie !
we gaan de komende zeker nog een paar keer.

f.lous

met vrienden, Okt. 2011
Dit is altijd leuk
cindy Bollen
4-11-2011 Een prachtig park, je moet er alleen wel voldoende geld voor hebben, want alles is duur

met jonge kinderen, Okt. 2011
Geweldig
Fam van Alphen
2-11-2011 Vooral met kinderen een heel leuk park en ondanks dat het door het mooie weer druk was hebben we niet langer dan een half uurtje moeten wachten bij De mooie achtbaan Joris en de Draak die geweldig is. Minpuntje was dat ze op de site niet hadden vermeld dat de vliegende Hollander in onderhoud was.

met jonge kinderen
Claudia
16-9-2011 Wanneer onze kinderen vrij zijn van school, gaan wij meestal naar de Efteling. Vandaag was daar een geslaagd voorbeeld van. Getrakteerd op schitterend weer, konden we overal direct in. Geen wachtrijen en zelfs mogelijk om meerdere keren achter elkaar in de Vogelrok, Python, Joris en de Draak te gaan. Park blijft investeren in nieuwe attracties, onderhoud, etc... Wij gaan graag eenmnaal per jaar naar dit park. Elk jaar heeft AH een actie met leuke korting en is het het geld meer dan waard. Makkelijke schoenen is geen overbodige luxe, want je loopt lange afstanden, maar er is genoeg te zien onderweg!

met jonge kinderen, Sept. 2011
Parkeerdrama
Diane
11-9-2011 Leuk park. Alleen... Hoe durfen ze 10,- te vragen voor een parkeerkaart! En dan sta je bij vertrek 1,5!!! uur op de parkeerplaats in de file om van het terrein af te komen! Voor dat geld mogen ze dat wel beter regelen. Verder veel lange wachttijden, ook bij de wc's.

met een groep (7)