Bungalow Park Familyland-Allesland in Hoogerheide Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Park Familyland-Allesland

6,6

De bungalow

Beoordelingen Bungalow Park Familyland-Allesland

Groene Papegaai 19, 4631 RX, Hoogerheide
Bungalow Park Familyland-Allesland scoort een 7,0 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Park Familyland-Allesland? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Park Familyland-Allesland in Hoogerheide, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Bungalow Park Familyland-Allesland vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bungalow Park Familyland-Allesland met andere accommodaties in Hoogerheide.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Park Familyland-Allesland

6,5
met vrienden, Sept. 2011
"Heerlijk weekend gehad"
Fam. van Dijk
26-9-2011 Ons huisje was zeer ruim en mooi.
Heerlijk gegeten in het restaurant.
Vriendelijk personeel
Mooie omgeving.
Geen last gehad van "polen", tijdens bowlen mee gepraat waren erg vriendelijk.

Minpunt weinig speeltoestellen voor de kinderen ( wij zijn 50 plussers)

met een groep, Aug. 2011
"Trainingskamp"
Frotter
23-10-2011 Als tafeltennisvereniging uit Hoogerheide, een midweek overnacht met een groep van 18 man in 3 Finse bungalows, zodat we overdag in onze eigen zaal elders in Hoogerheide konden trainen.

Huisjes fris en schoon! Zwembad is al wat verouderd, maar goed genoeg voor ons om baantjes te trekken.

Bosrijke omgeving is ideaal om te wandelen, fietsen!

Vriendelijk personeel bij de receptie, niets te klagen gehad deze midweek!

met een groep, Juni 2011
"Geen aanrader"
Simon
13-6-2011 We zaten hier met de hele familie en hadden een aantal huisjes gehuurd. De huisjes (Finse blokhutten) zagen er redelijk netjes uit, al hebben ze wel een keer een grondige schoonmaak nodig. Het zwembad en de indoor golfbaan zijn zeer klein maar zien er wel aardig uit. Het personeel en dan vooral van de golfbaan mogen wel een keer een cursus klantvriendelijkheid volgen.

Het grootste nadeel van dit park is dat er zeer veel polen en andere oostblokkers op het park zitten. Zij hebben veel herrie en rijden met zeer grote snelheden over het park terwijl het maximaal 15km per uur is. DIt maak het park heel kind onvriendelijk!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Super geweldig"
fam.bourguignon
7-6-2011 super genoten van het weer en het park,zeervriendelijk personeel,heerlijke sauna,geen last van poolse overburen

zakelijk, Mei 2011
"DIT NOOOOOOIT MEER"
h.willebrands
8-5-2011 Met de kleinkinderen gezellig een weekje op vakantie dachten we. Maar vanaf half zes s'morgens werden we gewekt door startende diesels van medebewoners van het park.Sommige huisjes waren voorzien van 4 auto's allen uit het oostblok afkomstig. Sommoge huisjes zaten in de continue dienst.Het zwembad was in gebruik voor zwemles ondanks dat er in het huisje een lijst hing dat we baantjes konden trekken.HAAL DE HUISJES UIT DE VERHUUR VOOR VAKANTIEGANGERS EN LAAT ALLEEN POLEN , HONGAREN EN DUITSERS OF ROMENEN TOE.

met vrienden, Mei 2011
"Voor herhaling vatbaar"
M. de Jong
10-5-2011 Samen met vrienden en kinderen een midweekje bij Familyland geweest.
Héérlijke vakantie gehad. Wij hadden type Kornoelje, een mooi en ruim huisje. Wat wij zeker een pluspunt vonden, was dat we vlakbij ons huisje via een hek naar de Kalmthoutse Heide konden lopen. Erg mooi gebied daar. Van de werkmensen die er verblijven, hebben wij weinig last gehad. Het is er erg rustig overdag.
De kinderen hebben er zich prima vermaakt. We hebben ook wat uitstapjes gemaakt en zijn met de kinderen naar Minimundi geweest. Dat was helemaal super! Je bent er zo. In Bergen op Zoom wat gewinkeld en naar zwembad de Schelp geweest. De kinderen vonden het daar prachtig aan het water en ook de glijbanen.
Wij kunnen dit park zeker aanbevelen.

met partner, Apr. 2011
"Fantastische plek!"
stephanievanderpol
27-4-2011 Na onze trip in Januari, dachten we al snel 'BOEKEN!'. Dit hebben we daarom ook meteen gedaan. Met mijn man heb ik heerlijk het paasweekend doorgebracht op deze prachtige plek! Heerlijk gefietst, dankzij de goede uitleg van de fietsroute's op de receptie. Heerlijk steengrillen, en een super paasbrunch gehad!
Het was weer de moeite waard.
Familyland pas maar op! Wij komen er weer snel aan.
bedankt voor de geweldige vakantie! Familyland in 1 woord? Fantastische!!

Heb nog was foto's toegevoegd, ook zeker de moeite waard om te kijken.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Heerlijk genieten"
S. Hendrikx
21-1-2011 Wij hebben met ons gezin erg genoten met het verblijf op Familyland. Bij aankomst werden wij vriendelijk geholpen door de "receptionisten". Bij aankomst in ons huisje stonden we er van versteld hoe netjes het is ingericht. Het is erg praktische dat er 1 slaapkamer beneden is voor onze dochter in rolstoel. Ook konden wij gemakkelijk een kinderbedje voor ons zoontje regelen tegen een kleine vergoeding, maar zo hoefden wij deze niet zelf mee te sleuren.
Zelfs broodjes werden voor ons direct besteld nadat wij het "broodbestellijst" hadden ingeleverd. De volgende dag hebben wij heerlijke echte worstenbroodjes op van de bakker.
Het zwembad was ideaal om te ontspannen tevens de bowling was erg leuk!
Wij zouden een week blijven maar hebben een weekend bijgeboekt.
Top! Heerlijk genieten bij Familyland, dit is zeker een harhalingsreisje waard.
Het ligt naast het bos, dus we hebben heerlijk gewandelt met de hond. Die tevens welkom zijn in het park.

Bedankt voor de onvergetelijke vakantie

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Vies vakantiehuisje!"
M
30-10-2010 Type Kornoeltje
Buitenzijde vakantiewoning: Mooi
Binnenzijde vakantiewoning: Vies en oud. Zeer slecht schoongemaakt bij aankomst. Spinnenraggen aan plafond in badkamer. Overal op muren en plafonds vlekken van het doodslaan van muggen en ook ondefinieerbare vlekken. Harde banken. Vaatwasser maakte niet goed schoon. Sauna werkt niet goed, temperatuur blijft onder de 60 graden. Bedden zijn redelijk zacht (niet onprettig). Douches slecht te regelen, af en toe koud water.

Bij het zien van de foto's van de huisjes krijg je het idee dat de huisjes vrij nieuw zijn. Dit is niet het geval! Erg oud en zeer slecht onderhouden.

Op het park zijn veel Polen aanwezig die daar tijdelijk wonen zodat ze in de omgeving kunnen werken. Sommige komen met erg harde muziek het terrein op rijden.

Een vakantiewoning boeken bij dit park is geen aanrader!

met een groep
"Gezellig park"
familie m
14-5-2010 bungalow karnoelje ( 8 persoons)- ruim en schoon - 2 badkamers is echt top - banken zaten wel niet echt super - mooie ligging met veel ruimte om bungalow - erg vriendelijk personeel - prachtig gebied voor te wandelen.

1 2 3 4 5 6 volgende