Bed and Breakfast Landrop in Hoogeloon Nederland beoordelingen 9.8 | Zoover

Voor aanzicht van B&B Landrop

Beoordelingen Bed and Breakfast Landrop

Landrop 3, 5528 NA, Hoogeloon
Bed and Breakfast Landrop scoort een 9,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Landrop? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Landrop in Hoogeloon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Landrop vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bed and Breakfast Landrop met andere accommodaties in Hoogeloon.

6 beoordelingen over Landrop

9,9
9,6
"Onze droomdag ging hier nog even door..."
Ingrid
1-8-2011 We hebben hier in juni onze huwelijksnacht doorgebracht.
De kaarsen stonden op de oprit toen we aankwamen om kwart voor een 's nachts en de gastvrouw stond ons op te wachten. De kamer was versierd met rozenblaadjes, ook hier waren de kaarsjes aangestoken. Na een heerlijk bad hebben we in het geweldig fijne bed kunnen genieten van onze rust na een zeer enerverende dag. De volgende dag stond er een uitgebreid ontbijt voor ons klaar in de eetruimte. Die kamer ademt zoveel sfeer uit. Ik kan me voorstellen hoe het op een koude dag moet zijn, met de haard aan...
Het ontbijt was verrukkelijk, alle streekproducten waren vers en erg lekker. Het flesje champagne hebben we mee naar huis genomen. Bedankt voor een geweldige ervaring!

met partner, Mrt. 2011
"Subliem"
Carine & Jos
16-3-2011 Pure verwennerij, ontbijt & diner met streekprodukten, gezellige salon, groene rustige omgeving, kortom.... ab-so-luut een aanrader van formaat !

met partner, Mrt. 2011
"Pure relax"
Carine & Jos
10-7-2011 Dit is absoluut een aanrader : rust, natuur, héérlijk ontbijt & diner, én deze mensen weten wat gastvrijheid is ! Carine & Jos

met jonge kinderen, 2010
"Genieten met een grote G! Uniek! Gastvrij"
van Dijk
13-11-2010 Heerlijk genoten van een nachtje Brabant! Mooie locatie! Schoon, knus en behulpzaam. De gastvrouw zorgt dat je je GAST voelt!

Absolute aanrader ook voor zakelijke overnachtingen!

met vrienden, Mei 2009
"Een prachtig plekje met TOP verzorging"
Ab van der Toorn
15-5-2009 Hallo allemaal :
Wij zijn net terug van onze vakantie in de Brabandse Kempen prachtige omgeving,met veel wandel en fiets route,s
Ons verblijf in Bed&Brackfest Landrop in Hoogeloon was rond uit supper zeer mooi en sfeervol ingericht.
De ontvangst en verzorging was geweldig.
Elke ochtend werden we verrast met een heerlijk ontbijt bestaande uit vele streek producten.
Een vakantie plekje wat zeker is aan te bevelen en waar we graag weer eens terug komen.
Bij deze willen wij Anne Marie en Wil heel hartelijk bedanken voor de genoten gastvrijheid en de heerlijke vakantie, en zeker tot de volgende keer

Ab en Willy van der Toorn uit Ouddorp.

met vrienden, Mei 2009
"In een woord geweldig !!!!"
Dolf en Corrie
15-5-2009 We zijn 4 dagen te gast geweest in B&B Landrop.4 heerlijke dagen gehad, lekker gefietst en gewandeld. Prachtige accommodatie in landelijke stijl. Goed gast(heer)vrouwschap. Het B&B Landrop ligt in een heel mooie omgeving, dat als startpunt dient voor leuke uitstapjes, ook prima vertrekpunt voor talrijke fiets- en wandeltochten. Deze zijn ter plekke verkrijgbaar.