Landhuis Landgoed de Biestheuvel**** in Hoogeloon Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Landgoed de Biestheuvel****

Landgoed de Biestheuvel

Beoordelingen Landhuis Landgoed de Biestheuvel****

Hoogcasteren 25, 5528 NP, Hoogeloon
Landhuis Landgoed de Biestheuvel scoort een 9,1 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Landgoed de Biestheuvel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Landgoed de Biestheuvel**** in Hoogeloon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Landhuis Landgoed de Biestheuvel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Landhuis Landgoed de Biestheuvel**** met andere accommodaties in Hoogeloon.

15 beoordelingen over Landgoed de Biestheuvel****

met een groep, Mei 2012
"Een droom van een verlengd weekend!!!"
Ann Martens
23-5-2012 Voor het eerst met onze toneelvereniging op verlengd weekend in Nederland.
De omgeving was rustig, mooi en de kamers waren proper en mooi gerenoveerd!!!
Er was een waaier aan keuzes om te doen en je kon zelf ook dingen plannen!!!
Ook aan de allerkleinsten werd gedacht met een leuke omheinde speeltuin.
We hebben er allemaal heel erg genoten en werden als koningen ontvangen!!!
Niks was er teveel voor dat vriendelijke personeel, je vroeg het en binnen de kortste keren waren ze daar met de oplossing!!!
Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Bedankt voor de goede zorgen!!! Tot later.

met een groep, Apr. 2012
"Een vakantie om nooit mee te vergeten !!!"
Ellen Van de Poel
11-5-2012 Bij Landgoed de Biestheuvel , zijn ze steeds even vriendelijk en behulpzaam . Super mooi gelegen , super accomodatie , volledig aangepast aan de noden van onze bewoners ( in rolstoel).
Prijs kwaliteit , is zeker hier van toepassing !!

met een groep, Apr. 2012
"Super leukke accomodatie"
de Heikant
24-4-2012 lekker gezellig een weekendje met onze bewoners genoten van het prachtige huis en de omgeving. wat hadden we het goed!

met een groep, Jan. 2012
"Goed voor elkaar!"
Thijs Kok
23-1-2012 Van alles te voorzien!! Er zijn vele activeiten te doen. En het eten is ook prima!

met een groep, Dec. 2011
"Geweldige accomodatie voor familieweekend"
Peter der Kinderen
10-12-2011 Royale kamers, gezellige zitgedeelte, praktische eethoek

met een groep, Nov. 2011
"Zeer nette en ruime groepsaccommodatie."
Familie Kanen-Luijb...
24-11-2011 Wij hebben met een groep van 22 mensen gelogeerd in De Schuurherd.
Dit is een pas gerenoveerde boerderij. Zeer grote kamers met elk een zeer ruime badkamer. Een hele leuke woonkamer met daar in een bar, keuken en tv. Daarnaast een gezellige ruime eetkamer.

Wij werden zeer hartelijk ontvangen, en aan onze wensen werd meteen gehoor gegeven.

Op kleinschalige park biedt genoeg mogelijkheden om je te vermaken!

met een groep, Sept. 2011
"Mooie plek voor een familie/groepsvakantie"
Daniella
24-4-2012 In 2011 met de familie (25 pers.) naar Landgoed de Biestheuvel gewees en gelogeerd in het Voorhuis. Dit was super geslaagd! Het huis is lekker schoon, de kamers ruim en modern ingericht. Wij hebben het eten erbij geboekt en dit was achteraf een fantastisch plan! Het eten was lekker en meer dan voldoende. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn kun je altijd meteen bellen! De aanwezige bar met tap is goed gebruikt en van alle gemakken voorzien evenals de grote RVS keuken. Van klompengolf tot Quatrijden tot de springberg voor het restaurant, voor elke leeftijd is er iets te doen! Fantastisch familieweekend gehad!

met een groep, Juni 2011
"Een aanrader voor een grote groep gehandicapten!"
Degrande Lisette
18-7-2011 Wij hebben met een groep van 35 mensen, waaronder 26 met een handicap in de accomodatie "De Schaapskooi". Het was een ruime mooie locatie, en alles was aanwezig! Als we toch nog iets tekort hadden, een tel naar de receptie en alles kwam in orde! Ze hebben ons ook geholpen toen we in een penibele situatie zaten toen bleek dat een van onze deelnemers zijn levensnoodzakelijke medicatie niet mee had! Dank zij hun advies hebben wij niet naar België moeten terukeren, maar konden we in Nederland terecht! Chapeau voor de samenwerking en de service! Niet altijd evident voor onze doelgroep hoor! Nog een bestemming gevonden voor volgend jaar? Landgoed "De Biestheuvel"! Zker doen! Lisette Degrande, jongerenverantwoordelijke VFGJong, België.

met een groep, Apr. 2011
"Een geweldige plek voor grote groepen"
EC Europoort
19-4-2011 Wij hebben het hele landgoed de Biestheuvel afgehuurd (behalve accommodatie de schop). De totale groep bestond uit 150 mensen.
Het serviceniveau is hoog, de klantwensen staan centraal en er wordt constructief meegedacht.
De inrichting van het voor- en achterhuis is erg chique te noemen. De andere accommodaties zijn ook beter dan gemiddeld.
Het personeel is heel toegankelijk en denkt continu mee met de klant.
Ook wordt er rekening gehouden met diëten van verschillende mensen, dus ondanks dat je met een grote groep komt wordt er ook op individueel niveau mee gedacht.
Voor kinderen was het ook helemaal geweldig, want er waren meerdere springkussens aanwezig en een klein speeltuintje. Voor elke leeftijd was er wel wat te doen.
Ook voor mindervaliden is deze plek goed toegankelijk.

zakelijk, Mrt. 2011
"Ideale trainingslocatie"
Claudia
15-3-2011 Vorige maand ben ik 2 x 4 dagen op Landgoed de Biestheuvel geweest voor een training. De ruimte waarin wij zaten (Voorkamer) was mooi en praktisch ingericht; het eten en drinken is erg goed en meer dan voldoende, slaapkamers zijn alles wat je nodig hebt en schoon. De omgeving is prachtig en leuk om te verkennen en daarmee je hoofd leeg te maken in de pauzes. Kortom een super ervaring en zeker een aanrader!