Vraag en Antwoord over vakantie in Hoeven in Noord Brabant | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.506 bezoekers online

Vraag & Antwoord Hoeven

Cultuur
6,3
Omgeving
Sfeer
Er is nog geen foto beschikbaar

Wellnesshuisje (0 reacties)
Vakantiepark Villapark Panjevaart***
Kim
30-1-2012
Wie weet welk 6p welness huisje aan te raden is in het park? Lees verschillende berichten en wil wel graag in een proper huisje komen. Heb een kleintje nog mee, dus hygiene staat voorop. Aangezien ik nog moet boeken kan ik mijn voorkeur kenbaar maken. Alvast bedankt ! groet, Kim

Sofie
15-8-2011
Weet iemand of je kluisjes kan huren en zoja hoeveel dit dan kost? Groetjes Sofie

Samantha Jacobsen
9-8-2011
Weet iemand of het Buitenbad (van Splash) verwarmd is? En of het binnenbad groot is? Groetjessssss

?????
10-8-2011
ja het buitenbad is verwarmt 20 tot 23 graden. en binnen is het 29 graden. het binnenbad stelt niet veel voor. groet ????????

indoor speeltuin (1 reacties)
Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven****
sandra
15-3-2011
Ik wil mn zoontje zn verjaardagsfeestje in de indoorspeeltuin houden. Kan iemand me vertellen,of het een beetje leuke speeltuin is. Kan namelijk nergens geen foto's vinden. De laatste keer,dat ik op die camping ben geweest,was 17 jaar geleden.

barend
15-5-2011
ja

huur caravan (1 reacties)
Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven****
Kth de Bruin
29-10-2010
Ik heb in Juli een caravan gehuurd op pad 54,we hadden weinig zon.Ik wil vragen of de caravan die dwars staat voor caravan 54 of die 22 Juli 2011 nog vrij is voor 1 week, dan heb ik wat meer zon. B.V.B. dank.

barend
15-5-2011
ja dat kan ik zit in het bestuur