Vraag en Antwoord over vakantie in Hilvarenbeek in Noord Brabant | Zoover

Omgeving
Sfeer

Hilvarenbeek

Vraag & Antwoord Hilvarenbeek

wie weet of de autosafari ook leuk is bij regen (1 reacties)
Safaripark Beekse Bergen
mala
19-4-2012
Willen graag as zaterdag naar het park.weersverwachting voorspelt niet veel goeds,Kaartjes zijn prijzig en het is een eind rijden.toch de moeite waard?

lexann
23-4-2012
ik ben zondag 22 april geweest en het regende zo nu en dan... ik vond het zeker wel leuk, maar bij de heftige buien schuilen de beesten wel of groeperen met izjn allen. zou t heel de dag regenen zou ik het iets minder vinden maar had nu zo nu en dan een bui

Josien
15-4-2012
Kun je goed skeeleren op het vakantiepark? En is het mogelijk om een rondje rond het meer te skeeleren?

renate schoonhen
19-4-2012
Je kunt op de verharde wegen goed skeeleren, maar een rondje rond het water lukt niet. In Speelland ligt namelijk een conferentiecentrum en daar kun je niet verder om de vijver.

j.m.o.w.
13-1-2012
Wie weet of er veel animatie is op deze camping ? En bij slecht weer, is er dan een binnenruimte voor de kinderen ?

17-1-2012
Er is animatie aanwezig op het vakantiepark. Deze hebben een eigen grote tent staan naast het voetbalveld. Hier worden ook veel activiteiten georganiseerd. Verder kunnen de kinderen overdag in het zwembad. Bij slecht weer zou je ook nog gebruik kunnen maken van de binnen-accommodatie van speelland de beeksebergen. Hier kun je met de card gratis heen met de boot.

Tent comfort (1 reacties)
bianca
9-7-2011
Wie heeft er onlangs in een vakantietent verbleven? Hoe was de staat van de tent, en zit al het mogelijke van de spullen erbij om moet je ceht zelf beppalde dingen meenemen???

23-12-2011
Wij hebben met pinksteren 2011 een vakantietent de luxe gehad. Nou echt luxe is deze tent niet. Je hebt een eigen toilet en douche maar daarmee is het dan ook gezegd en gedaan. Je hebt alles wat je nodig hebt in detent. Kijk alleen goed waar de tent staat. De Luxe tenten staan in de schaduw en dat houdt ook in dat je het langer klam of koud hebt. Maar met een kleine verwarming is het zo warm in de tent.

Zomerticket, Hyena Deal met lunch? (1 reacties)
Safaripark Beekse Bergen
Debby
27-3-2011
Hoi, op de site te zien kun je een zomerticket met lunch, drinken en gebak bestellen. Heeft iemand dit lunchpakket al eens gehad, wat zit er zoal in? Groeten

D
4-2-2012
Hoi Debby, Het lunchpakket bestaat uit: broodje belegd met kaas, broodje belegd met ham, krentenbol met boter, bekertje halfvolle melk, stuk fruit en cake. Gr, Dennis

kamperen op veld 12 (1 reacties)
margit
19-1-2011
Ik zou graag willen weten hoe luidruchtig het op dit veldje is omdat dit tegenover het hoofdgebouw ligt. Weet iemand dit?

23-12-2011
Het veld is niet luidruchtig ondanks dat het tegenover het hoofdgebouw ligt. Heb de camping in zijn geheel niet ervaren als een luidruchtige camping. Natuurlijk zijn er altijd stillere plekken te vinden. Ligt natuurlijk ook aan de andere campeerders welke je zult treffen op de veld.

Karper vissen (1 reacties)
Richard
4-10-2010
Ik lees net van Jim : helaas is dit prachtige viswater zonder goed belijd. dus voor vissers huisje huren heeft geen zin meer .wel prachtige omgeving. Heeft iemand recente ervaring met vissen op deze locatie ? Ik wil nml in mei een huisje huren en gaan vissen.

Astrid
13-5-2012
Ik heb een karper zien zwemmen. Helder water. Enkele visplekken om te vissen.

aankomst-vertrek (1 reacties)
Kim Deprez
9-7-2010
Wat zijn de aankomst en vertrektijden voor het betreden van je jungalow ?

Jargos
3-1-2012
Aankomst 15 uur, vertrek 10 uur

luxe jungalow luipaard nr. 117 (2 reacties)
byns
4-5-2010
hallo,wie heeft er al in luxe jungalow luipaard nr.117 gezeten?is het vlak aan het meer? was dit goed in orde?en de bedden?goeie matrassen? wij gaan in juni 2010 voor 1 week met een kind van 3,5 en een kind van 16 maanden. is dit een aanrader?proper?en zwembad proper? geef ons maar alle informatie die je hebt,alvast bedankt he? mvg

angeliquehermsen
21-5-2010
Hoi, Wij hebben begin mei in de luxe jungalow luipaard gezeten. Wij waren met onze dochter van 2,5 en zoon van 16 maanden. In de jungalow waren wel wat kleine mankementjes (raamstrip kapot, wc lekte, blikopener kapot, te weinig dekbedden bij aankomst), maar de bedden lagen heerlijk, en er was een (kleinere) vaatwasser, erg fijn. Flatscreen tv met dvd speler. Redelijk schoon, behalve badkamer. Ook vond ik dat er best wel veel kastruimte was, meer dan bij centerparcs huisjes. Zwembad was eenvoudig, babybad wel leuk, maar wel iets te diep vond ik. Ook maar 1 aankleedkussen. Alleen in gezamenlijke omkleedruimte. Ook als je in het restaurant gaat eten en je moet je kleine verschonen, dan moet je naar het zwembad. Er is verder nergens een aankleedkussen. Wat ons erg stoorde was dat je met de auto naar het dierenpark moest, want het treintje rijdt niet zover en de boot gaat niet vaak. Voor de auto betaal je wel telkens 5 euro parkeergeld! Omdat onze kleine smiddags moet slapen, waren wij dus 10 euro per dag extra kwijt. Vind ik best veel als je op het park verblijft. Bij mooi weer een leuk park, ook speelland, waar je met de boot/trein makkelijk gratis heen kan. Maar bij slecht weer (wat wij hadden), kun je weinig. Alles is buiten. Huisjes lagen wel aan meer, wel mooi. Wij hadden nummer 93. Maar ze liggen niet allemaal met uitzicht op water, maar wel allemaal vrij opgesteld, geen inkijk van andere huisjes. Neem een matrasje mee voor in het babybedje. Want het babybedje heeft alleen een dun matrasje.

susanne
26-9-2011
Hallo, Wij gaan vd zomer ook in 117, is het uitzicht mooi, en kun je ervanuit vrij vissen? is er een mooi terras bij, ben benieuwd. alvast bedankt.