21-5-2010
Hoi,
Wij hebben begin mei in de luxe jungalow luipaard gezeten. Wij waren met onze dochter van 2,5 en zoon van 16 maanden. In de jungalow waren wel wat kleine mankementjes (raamstrip kapot, wc lekte, blikopener kapot, te weinig dekbedden bij aankomst), maar de bedden lagen heerlijk, en er was een (kleinere) vaatwasser, erg fijn. Flatscreen tv met dvd speler. Redelijk schoon, behalve badkamer.
Ook vond ik dat er best wel veel kastruimte was, meer dan bij centerparcs huisjes.
Zwembad was eenvoudig, babybad wel leuk, maar wel iets te diep vond ik. Ook maar 1 aankleedkussen. Alleen in gezamenlijke omkleedruimte. Ook als je in het restaurant gaat eten en je moet je kleine verschonen, dan moet je naar het zwembad. Er is verder nergens een aankleedkussen.
Wat ons erg stoorde was dat je met de auto naar het dierenpark moest, want het treintje rijdt niet zover en de boot gaat niet vaak. Voor de auto betaal je wel telkens 5 euro parkeergeld! Omdat onze kleine smiddags moet slapen, waren wij dus 10 euro per dag extra kwijt. Vind ik best veel als je op het park verblijft.
Bij mooi weer een leuk park, ook speelland, waar je met de boot/trein makkelijk gratis heen kan. Maar bij slecht weer (wat wij hadden), kun je weinig. Alles is buiten.
Huisjes lagen wel aan meer, wel mooi. Wij hadden nummer 93. Maar ze liggen niet allemaal met uitzicht op water, maar wel allemaal vrij opgesteld, geen inkijk van andere huisjes.
Neem een matrasje mee voor in het babybedje. Want het babybedje heeft alleen een dun matrasje.