16-5-2011
In het paasweekend hier gestaan en het prima naar ons zin gehad. Mooie grote plaatsen, skelters voor de kinderen, grote speeltuin, leuke speelschuur. Friet te koop op zaterdag, rondrit mogelijk met "peel-express".
28-8-2010
Met 2 gezinnen werden we in het oog seizoen in een hoek gezet waar normaal 1 plek was. Voor ons prima maar er hadden geen 2 voortenten kunnen staan.
Het zwembad is klein maar eerlijk voor een verkoelende plons. De skelters waren leuk voor de kids. Het sanitair was minimaal, maar ondanks de drukte nooit hoeven te wachten.
20-8-2010
De tweede keer dat we er waren, maar het was echt super! Juist door de vaste mensen, wordt het er erg gezellig en organiseren vaak leuke activiteiten (playbackshow, lampionnen versieren etc.) en zijn het de "losse"mensen |(opa en oma's) die de skelters de hele dag bij zich houden......Er is een broodjesservice en soms staat de frietkar op de de camping. Vroeger was het een minicamping, maar dus nu niet meer. Maar de Peel staat voor socialiteit, dat de kampeerders ook met elkaar het gezellig hebben. 's Avonds met de vuurkorf aan een wijntje drinken met de mensen van het veldje, heerlijk! Zwembad was super, gewoon een zwembad, geen luxe verwamd suptropisch bad!Gewoon zoals een bad moet zijn!
Als men zoekt, naar alles binnen bereik, dan moet je thuis blijven!!!
Een supercamping!
Volgend jaar zeker weer!