Camping Heezerenbosch Recreatie**** in Heeze Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Heezerenbosch Recreatie****

6,7
6,4
6,6
6,3

Camping Heezerenbosch Recreatie**** Heeze

Beoordelingen Camping Heezerenbosch Recreatie****

Heezerenbosch 6, 5591 TA, Heeze
Camping Heezerenbosch Recreatie scoort een 7,0 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Heezerenbosch Recreatie****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Heezerenbosch Recreatie**** in Heeze, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Camping Heezerenbosch Recreatie**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Heezerenbosch Recreatie**** met andere accommodaties in Heeze.

32 beoordelingen over Heezerenbosch Recreatie****

6,7
6,4
6,6
6,3
"SUPER Camping !!"
G. Manka
16-1-2012 Zeer goede camping. Wij zijn met de hond geweest. Geen enkel probleem als je maar alles opruimt. Ik ben altijd buiten de camping geweest met de hond[voor zijn behoefde dan]. Kleinkind was ook mee. Het verkeer reed er heel langzaam. Deze camping is een aanrader.

"Het was ons voor ons het beste jaar 2011"
jan kuiper
19-1-2012 camping heezerenbosch is een super camping veel voor de kinderen te doe echt goed heel de zommer vakantie is er een recreatie team er is een gezellige kantiene leuke zwem gelegen hede echt super
Gr Jan kuiper

met jonge kinderen, 2011
"Super leuk en gezellig!!"
Sharona
21-3-2011 Ik ben op de camping op gegroeid, en mijn ouders hebben in 2009 de caravan moeten verkopen.
De camping is erg gezellig, en heb er erg veel plezier gehad! Toiletgebouw 2 is in goede staat, en heeft ruime familie douche's. Wanneer u een klacht heeft, word u erg serieus genomen. Kwa Recreatie voor de kinderen is er genoeg te doen. Alleen mag er voor jongeren & (jong)volwassenen wel ietsjes meer georganiseerd worden.
Spooktocht enz. zijn echt SUPER!

Onder elkaar is het altijd erg gezellig, en men helpt elkaar graag!
Eigenaren zijn erg aardig! En nemen de tijd voor je.
Zwembad is wel wat aan de koude kant, maar wel schoon.
Verder zijn ze de laatste jaren goed bezig met het opknappen en bouwen van gebouwen.
En verder word alles goed onderhouden.

Ik las ook over werkzaamheden in het hoogseizoen, soms KAN het niet ander, en dat is op alle campings wel zo.

Ik mis de camping heeeeeeeeel erg, en zou graag weer terug gaan!
Kortom, Camping Heezerenbosch is een echte aanrader!!!

met partner, 2010
"Vaste recreant"
driessen
30-8-2010 camping heezerenbosch is flink bezig om alles op te knappen, ze nemen vaak snel actie na een klacht.
de camping word steeds beter en ook de animatie voor de kinderen wordt steeds beter, alhoewel er hier en daar wat verbeterd kan worden zodat je ook thema avonden heb voor de ouderen gasten onder ons (voor ouders en jonge volwassenen).
vroeger met de vorige igenaar hadden we thema avonden met DJ zoals country avond of een duitse avond met houtzaag wedstrijden of zo'n rodeo stier, of een caribische avond waar iedereen verkleed was enzo, dat zouden ze weer in moeten brengen.
maar het sanitair daar kunnen de eigenaren weinig aandoen als het kapot is, het wordt steeds vervangen maar door de jeugd worden de gebouwen steeds bevuild met stront en ze slopen alles.
en dan vraag ik mij af of die zelfde mensen die hier alles bevuilen en slopen dat ook thuis doen.
schandalig gewoon.
maar het is en blijft een leuke camping, en de eigenaren zijn erg vriendelijk.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super vakantie gehad."
esther vrijhof
22-8-2010 ook wij zijn dit jaar geweest.en ik moet zeggen we hebben een super vakantie gehad.
ben veel met me zoontje wezen zwemmen en ik moet zeggen het zwembad was koud maar wel schoon ,ik heb het elders wel viezer mee gemaakt(schoonbron in limburg).een klacht gemeld over blaffende hondjes ,dit werdt gelijk verholpen.
om 11 uur reden er geen autos meer,en was het heerlijk rustig.
wij gaan er zeker volgend jaar weer heen.

met partner, Juli 2010
"Discriminerende directie"
ann
17-7-2010 Echt erg laag die directie ene meneer ANDY daar wij met zijn vijven waarvan een met een donkere huidskleur en de rest 100% nl werden geweigerd wij waren hun publiek niet Dus mensen let op ra cisten bestaan nog steeds hier.
We hadden een stacaravan gekocht en bij de receptie werd er gezegd dat we gebeld zouden worden voor een afspraak om op naam te zetten na een half uur in de auto ging de telefoon we waren hun publiek niet op uiterlijk beoordeeld.dit zeggen ze niet in je gezicht .

met jonge kinderen, 2010
"Nooit meer criminele behandeling"
heezerenbosch
17-7-2010 Wij hadden een leuke caravan gezien op het park.Afspraak gemaakt met de verkoper nadat we alles gezien hadden hebben we het met de verkoper rond gemaakt.Maar de eigenaar van dit park beschikt over bepaalde gave,s.Nadat we alles geregeld hadden kregen we telefoon van de verkoper dat het niet door kon gaan omdat de campingeigenaar ons niet toeliet omdat hij op zoek is naar een ander publiek.Deze campingeigenaar heeft ons niet gezien hoe kan hij ons beoordelen dan.Maar hoe leg je dit uit aan een kind.Ik vind dit een zeer slechte behandeling.Ik als eigenaar van een beveiligingsbedrijf een gewone middenstander die gewoon zichzelf in zijn eigen buurt zich wil terug trekken uit het drukke leven word op deze manier behandeld nee echt bar slecht.Ik denk dat de eigenaar opzoek is naar crimies of is hij er zelf een ik vraag het me af mischien kan hij zich aanmelden bij het zesde zintuig als hij zo goed is met zijn mensen kennis.Kortom vriendelijke mensen in het winkeltje en de frituur.

met oudere kinderen, 2010
"Leuke camping super omgeving"
m3
5-5-2010 Heezerenbosch is een leuke camping en voor het geld, een redelijke camping. Maar ligt dat ook niet aan de campinggasten zelf.......het is vrij makkelijk om je zoon of dochter van 4 jaar alleen naar het toilet te laten gaan en vervolgens.... mag je zelf invullen, dit is maar een van de vele voorbeelden!!
Wij staan hier nu 5 jaar waarvan 2 jaar op een sezoensplek, en onze dochter is 13 en wil tot nu toe elk jaar terug naar Heezerenbosch.
En ook wij, net als een aantal andere beoordelingen.... ze zijn hard bezig om er iets van te maken.

Als iedere camping gast zijn eigen rommel opruimt, op welke camping dan ook....hoeven we ook niet met z'n alle te klagen dat de toiletgebouwen zo smerig zijn, want of ze nou 1x per dag of 7x per dag worden schoongemaakt.... een SCHOON toiletgebouw begint bij JEZELF!!!!

Wij zijn nog steeds blij als het vrijdag is.... lekker naar de CAMPING

met oudere kinderen, 2010
"Een vaste bewoner, ''Top''"
Wesley van der Ling...
27-3-2010 Veel negatieve reacties, de reacties dat er weinig wordt georganiseerd is deels waar. Voor de kinderen tussen de 4 en 10 jaar is er veel te beleven de hele dag. Voor de kinderen vanaf ong. 16 ook wel, maar daar tussen vrij weinig. De ligging is fantastisch, in de omgeving is veel te beleven. Zoals 2 manege's, de bossen en leuke winkels in de buurt (ook someren en geldrop). De winkel is niet vaak open maar wel lekkere warme broodjes s'ochtends. Toiletgebouw 1 is niet echt in top staat, maar toiletgebouw 2 is wel in goede staat. Zoals al werd gezegd maken mensen het zelf veelal vies. Het natuurbad is voor de vakantie vorig jaar helemaal leeg gemaakt en opnieuw gevuld, en is dus gewoon schoon. Alles wordt goed bijgehouden en het gras wordt goed en regelmatig gemaaid. Het is wel jammer dat er zoveel chalets staan. Veel van de mensen van die chalets klagen altijd over de herrie bij de ''beachclub'', die is s'avond ook gewoon dicht. Ik sta al 10 jaar in de Florisant en het is gewoon gezellig

met jonge kinderen, 2010
"Nooit meer"
Fam Kanters
4-1-2012 Het is een park met voornamelijk vaste bewoners en er heerst een ware vriendjes politiek. De max snelheid op het park is 6km per uur en die wordt veelvuldig en ruim overschreden door de beheerders zelf. Vooral de jongste zoon en diens vrouw lappen de max snelheid aan hun laars door regelmatig met hoge snelheid over het park te vliegen, ongeacht of er spelende kinderen uit een straatje kunnen komen. Verbaasd me dat er nog geen ongelukken zijn gebeurd.