Spa Etten-Leur Etten-Leur Nederland. Informatie & Beoordelingen Spa Etten-Leur ~ Zoover

Beoordelingen Spa Etten-Leur

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Spa Etten-Leur

Trivium 72, 4873 LP, Etten-Leur
Wil je weten wat anderen vonden van Spa Etten-Leur in Etten-Leur? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Spa Etten-Leur.
Wil je weten wat anderen vonden van Spa Etten-Leur in Etten-Leur? Op deze pagina lees je beoordelingen van Spa Etten-Leur. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Spa Etten-Leur in Etten-Leur.

6 beoordelingen over Spa Etten-Leur

met vrienden, Apr. 2012
"Lekkere relaxdag"
Nicole en marlies
11-4-2012 Heerlijk ontspannen in de sauna en je insmeren met "modder".

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk rustig, mooie spa"
m.Jansen-Wintels
29-2-2012 Een spa in n hotel is kleinschalig maar wel heel gerieflijk. Het eten is uitstekend en de zelfbediening weer eens iets anders. je kunt er zelfs naar buiten! 2 Sauna's , 1 stoomcabine meer heb je ook niet nodig.

met vrienden, Feb. 2012
"Hellaas iets kleiner"
Els@xelina.be
27-1-2012 Helaas iets kleiner dan verwacht,maar wordt klaarblimkelijk verbeterd.
Zalige broodjes

met partner, 2012
"Geen"
Van sant
27-1-2012 Muziek in de sauna zou leuk zijn.douche wordt te heet indien er iemand in het toilet ernaast doortrekt.

met vrienden, 2012
"Een fijne aanvulling op ons weekendje!"
Julia
23-1-2012 Het Spa-center is onderdeel van Trivium hotel&spa waar wij lekker hebben kunnen ontspannen om ons weekend compleet te maken. We hebben een face behandeling gedaan die professioneel zijn uitgevoerd. Het spa heeft plannen om uit te breiden, wij kunnen niet wachten!

met vrienden, Jan. 2012
"Super hotel."
Ilse
23-1-2012 Het is een mooi hotel in een leuke omgeving, in etten-leur is ook veel te doen en verder hebben ze een leuke en lekkere wellnes.

Beste accommodaties in Etten-Leur