Hotel Pullman Eindhoven Cocagne**** in Eindhoven Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pullman Eindhoven Cocagne****

6,6

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne**** Eindhoven

Beoordelingen Hotel Pullman Eindhoven Cocagne****

Vestdijk 47, 5611 CA, Eindhoven
Hotel Pullman Eindhoven Cocagne scoort een 8,4 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne**** in Eindhoven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Pullman Eindhoven Cocagne**** met andere accommodaties in Eindhoven.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

4-5-2012 Plus:
-Heerlijke bedden!
-Alles super schoon.
-Mooie ruime hotelkamer.
-Leuke "home" cinema, mooie tv dus, met ambi light en allerlei leuke spelletjes,films enz. die je kan kiezen.
-Super vriendelijke service!
-Snel in binnenstad van Eindhoven.
-Makkelijk/veilig parkeren.

Min:
-Niet erg duidelijk hoe je nu via de parkeergarage binnen moest komen.

Helemaal super, wil nu al terug ;-)

met partner, Nov. 2011
"Super hotel voor herhaling !"
mtersmitten
4-2-2012 Ondanks dat het hotel midden in een verbouwing zat kunnen wij alleen maar zeggen top hotel. Goede service en prijs kwaliteit meer dan goed.

Echte sauna gangers zullen hier geen rust vinden ivm het bezoek van zwemmers, dit is wel jammer.

De hotelkamers zijn zeer schoon voor zien van mooie badkamer en super schoon.

Eigenlijk zou ik laag moeten beoordelen, zodat niet te veel mensen er naar toe gaan, maar das niet eerlijk.

Wij gaan zeker terug, tegen over centrum, bij casino en eetgelegeheden en met glow is het helemaal genieten.

"Mooi hotel."
dave_thomas
26-9-2011 Zeer goede ligging, vlakbij terrasjes, restaurants en winkels !! Mooie moderne kamers. Uitstekend ontbijtbuffet. Ondergrondse garage !

met vrienden, Aug. 2011
"Super mooi"
Jansen
28-8-2011 Hotel is pas gerenoveerd, hele mooie kamers. Nadeel het ontbijt dit kosten 35 euro extra...

"Wauw!"
ME
19-6-2011 Het begint inmiddels een traditie te worden, maar sinds een paar jaar boeken we tegelijk met kaartjes voor een concert van Guus Meeuwis een nachtje in dit hotel. Alleen al voor de bedden is dit hotel aan te raden, maar ook alles er om heen is de (redelijk hoge) prijs waard! We arriveerden gisteren al om 11u, maar we konden al inchecken en onze kamer bewonderen. Bleek een appartement/balzaal te zijn, compleet met keuken (+nespresso en koelkast met gratis flesjes spa blauw), strijkplank, slippers en badjassen en ambilight-tv. Niet slecht! Ontbijt was zoals altijd geweldig, zeer uitgebreid en eigenlijk beter brunch te noemen! Voor de echte genieters!

met partner, Mei 2011
"Mooi hotel!"
Melvinvandergeld
2-6-2011 Dit Pullman hotel is een mooi, modern, gezellig, en ruim hotel met alle faciliteiten die je maar kan wensen. Mooie hotelkamer (404). Jammer dat er maar 1 badjas aanwezig was en jammer dat het nespresso apparaat het niet deed. We hadden aangegeven van de minibar gebruik te willen maken maar deze ging helaas niet open.. Verder ligt het erg centraal! Voor herhaling vatbaar!

met vrienden, Mrt. 2011
"Fijn hotel in het centrum van de stad"
Sandra
31-5-2011 Ideaal hotel voor een stedentrip naar Eindhoven. Het hotel ligt op 10 min lopen van het station, direct tegenover de ingang van de passage naar de grote winkelstraten. Je bent ook zo in het uitgaanscentrum en bij de Pathé bioscoop. Tussen het station en het hotel in liggen veel verschillende restaurantjes.

Onze kamer was om 12 uur niet beschikbaar, pas vanaf twee uur. Bagage achter gelaten en de stad vast in gegaan. Bij terugkomst bleek dat we een studio hadden in de nieuwere vleugel. Dit zijn hele ruime 2p. kamers met volwaardige keuken (4-pitsfornuis, koelkast, magnetron en nescafé automaat met wat cups erbij). Ook is er een zitje met bankstel en stoel, flatscreen en een klein eettafeltje met twee stoelen naast het standaard bureau. Je zou hier voor langere tijd voor je werk prima kunnen verblijven! Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en erg lekker. Verder restaurant niet getest. Op de kamer zijn badjassen en slippers mocht je willen gaan zwemmen in het zwembad van het hotel.

met partner, Mrt. 2011
"Geweldig hotel!"
Elize & Hans Weijte...
29-3-2011 Wij zijn een kort weekendje in Eindhoven geweest en hebben hier een nachtje gelogeerd, het was helemaal top! Eten en ontbijt prima verzorgd! Fijne kamer en een heerlijk bed.
Wij hadden iets in de kast laten hangen en na een telefoontje werd het de volgende dag al per post thuis bezorgd...klasse!
Ook super vriendelijk personeel!!

met vrienden, Mrt. 2011
"Fantastisch hotel met excellente ligging"
giannieke
25-7-2011 ontbijt is zeer uitgebreid en lekker! De ligging is schitterend, je loopt zo de winkelstraat in.Zwembad is aan kleine kant maar daar kom je natuurlijk niet voor als je wilt winkelen.
De kamer is zeer verzorgd. We hebben in dit hotel al 2x verbleven, dus dat zegt al genoeg.

met partner, Dec. 2010
"Super luxe !"
mieke
5-1-2011 Echt alles wat je qua luxe kan verwachten !
Prima ligging, vriendelijke service, zalig ontbijt !
Bar zou iets groter mogen zijn.
Prijzen drank aan de hoge kant.

1 2 3 4 5 6 7 volgende