Hotel Park Plaza Eindhoven**** in Eindhoven Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Park Plaza Eindhoven****

31 mei 2012

Hotel Park Plaza Eindhoven**** Eindhoven

Beoordelingen Hotel Park Plaza Eindhoven****

Geldropseweg 17, 5611 SC, Eindhoven
Hotel Park Plaza Eindhoven scoort een 8,6 uit 10, op basis van 103 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Park Plaza Eindhoven****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Park Plaza Eindhoven**** in Eindhoven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Park Plaza Eindhoven**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Park Plaza Eindhoven**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Park Plaza Eindhoven**** met andere accommodaties in Eindhoven.

100 beoordelingen over Park Plaza Eindhoven****

met partner, Mei 2012
"Goed Hotel"
Hans en Trijnie
19-5-2012 Binnen ziet het hotel er gewoon goed uit, beter dan de buitenzijde en de omgeving doet vermoeden.
Nette behandeling, moderne strakke inrichting. Schoon. Minpuntje was dat de luchtbehandeling/verversing niet werkte. Dit had als gevolg dat het erg warm was op de kamer.
Er kan ontbeten worden tot 12 uur en is voor ons een pkuspunt.
Ontbijt is uitgebreid, incl prosecco, vers en wordt steeds goed aangevuld.
Prima hotel en waar voor je geld.

met partner, Apr. 2012
"Schitterend hotel met centrum om de hoek"
Eric
15-5-2012 Bij het inchecken kregen we een gratis upgrade naar een suite, welke er schitterend uit zag. Groot en goed 2 persoons bed. Suite was schoon, net als de badkamer. Ontbijt 's ochtends was goed, zeer ruime keuze. Klein nadeel was dat de kok niet aanwezig was toen wij wilde lunchen in het hotel en dus niks konden bestellen, terwijl de keuken officieel wel open was. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

met partner, Apr. 2012
"Leuk hotel"
Henk
6-5-2012 Laatst twee nachten in dit hotel doorgebracht. Reis per openbaar vervoer dus we benaderden het hotel van de achterkant waar het in een vreemde verstandhouding met oriëntaalse restaurants verwikkeld is. De hoek om ziet het er toch weer als een hotel uit. Na het inchecken meteen even naar de kamer geweest.

Deze zag er erg mooi uit, goed bed, goede TV, aardig meubilair. De spiegel naast het bed was ietwat onaangenaam, mijn eigen kop is nou niet dat gene wat ik graag zie als ik net ontwaak. Ook de 'muurschildering', een soort van bloemen, was een beetje vreemd. De badkamer was mooi maar de vloer werd erg nat na het douchen.

's Ochtend, het ontbijt, dat was aardig. Niet zo bijzonder, gewoon zoals in elk hotel. Maar het was lekker. Personeel was ook aardig. En de barvrouw die ons hielp met het uitzoeken van wijn voor op de kamer verdient een extra pluim voor de behulpzaamheid.

Leuke dagen gehad ondanks het verblijf in een stad die ook wel de ontkenning van spanning genoemd kan worden.

met partner, Mrt. 2012
"Perfecte ligging"
ramona.houweling
24-3-2012 Goede ligging in het centrum. Standaardkamer ook behoorlijk ruim en voorzien van een relaxstoel. Kamer was alleen erg warm en er kon geen raam open, waardoor het erg benauwd werd. Er was wel ventilatie-systeem maar die maakt zoveel lawaai dat je die s nachts niet aan kon laten.
Matras had behoorlijke kuil. Hierdoor en de warmte erg slecht geslapen.
Ontbijt prima maar niet echt bijzonder. Wel fijn dat je je auto op check-out dag nog gehele dag kunt laten staan zodat je nog lekker kunt shoppen voor je weer richting huis rijdt.

met partner, Mrt. 2012
"Beetje jammer?"
Ronschelling
10-3-2012 Net terug van een verblijf van 1 nacht in dit hotel.
s'middags rond 3 uur ingecheckt.
Rond 4 uur toen we net aan het relaxen waren werd er op de deur geklopt en direct ging de deur open?
Er stonden 2 heren van het hotel voor de deur , en 1 stapte direct naar binnen. Met een snel excuus deed hij de deur weer dicht.
Vreemde zaak dat ze niet even wachten, voor hetzelfde geld loop je ongekleed in de kamer?
Ik heb direct een klacht ingediend en als verzachting kregen we een flesjes wijn van 25cl en 2 glazen aangeboden.
Aardig en leuk maar ???
Eigenlijk draaide onze verblijf alleen om dit incident en hebben we niet echt meer kunnen genieten omdat we niet meer in onze privacy geloofde.dat dat kan in een hotel als dit ?
Bij het uitchecken heb ik nogmaals ons ongenoegen geuit, en het enige wat de dame kon zeggen was :
Het was zeker niemand van het hotel ?
Hopelijk houd het u niet tegen om nog een keertje bij ons te komen?

met partner, Feb. 2012
"Een aanrader !!!"
Tine en Wolfgang KU...
26-2-2012 De hartelijkheid van het personeel, de netheid, de ontspannen sfeer, de ligging, de kamer, de service, ...'n dikke proficiat aan het ganse team! Misschien één minpuntje: het moeilijk parkeren gezien de overvolle hotelparking tijdens 't weekend. We komen zeker terug!

met partner, 2012
"Geweldig hotel!"
Lan
3-1-2012 Mijn vriend en ik hebben van de zomer een nacht doorgebracht in dit hotel. We kwamen vermoeid terug in Nederland van een roadtrip en zochten een goed hotel waar we nog even konden uitwaaien. Wij zijn erg tevreden over dit hotel! Onze kamer was mooi ingericht en erg schoon. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. In de lounge kun je op je gemak een drankje doen en relaxed zitten. Gelegen in Eindhoven waar veel te doen is. Kortom, wij zijn erg te spreken over dit hotel!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Weer een heerlijk weekend in het Park Plaza"
Ans
3-1-2012 Hebben het weekend van oud en nieuw weer verbleven in het Park Plaza.
Verbleven in een prachtige opgeknapte kamer 224.
Alles was zoals we van dit hotel gewend zijn weer goed geregeld.
Zeer vriendelijke bediening bij het ontbijt en in de Elite Lounge.
Wij als Eindhovenaren komen nu al een aantal jaren in dit hotel en ik hoop dat we dit nog jaren kunnen blijven doen !!!
Personeel bedankt voor een heerlijk weekend !!!

met vrienden, Nov. 2011
"Het was geweldig..."
patricia
12-11-2011 We komen vandaag terug van onze overnachting in dit geweldige hotel.
Samen met mijn zus heerlijk genoten.
Ik had een cadeau kaart gekregen en alles geregeld via de e mail.
We kwamen aan en wat een vriendelijk personeel zeg...alles werdt ons uitgelegd...we kregen een kaart van einhoven en een leuke gids en vrijkaarten voor het casino.
De kamer was geweldig...netjes en erg luxe en wat een heerlijk en groot bed zeg!!!
Het ligt dicht bij het centrum.
Ook erg fijn is de eigen parkeerplaats...voor 12,50 euro kun je er een hele dag staan...en de volgende dag ook nog.Erg gemakkelijk konden we de volgende dag lekker stadten en de auto laten staan.
De bar in het hotel is ook erg leuk en gezellig.
Het ontbijt...weer zo geweldig...veel keuze en overheerlijk.
Een top hotel en echt de moeite waard en dan nogmaals mijn complimenten voor het ERG vriendelijke personeel
Revenue Manager Marleen Gijsbers, 14-11-2011
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw van Moorsel, Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om u te bedanken voor uw reactie op deze website. Wij stellen het erg op prijs dat u andere reizigers informeert over uw bevindingen. Hopelijk tot ziens in Eindhoven.

met vrienden, Nov. 2011
"Wat een luxe en heerlijk relaxed"
wilyvo
8-11-2011 Een prachtig hotel, met modern ingerichte kamers. Zeer luxe bed met verlichting eronder (echt romantisch). Heerlijke douche (flinke straal en altijd warm). Van alle gemakken voorzien. Ontbijt heerlijk tot 12.00 uur en lekker uitgebreid, je kunt zo gek niet bedenken of het is er wel. Kort bij het centrum, ong. 5 min. lopen. Ideeal voor bij het stappen. Gebruik gemaakt van het zwembad, heerlijk rustig. Eigenlijk niets negatief over te melden. Vriendelijk personeel. En we zaten net in het weekend met GLOW dus alles was in Eindhoven prachtig verlicht. Om te lunchen in Bolle Boel een echte aanrader. Om uit te gaan (voor veertigers) 'T Lemke en Cafe Sante zijn erg leuk. Het was een geweldig weekend.
Revenue Manager Marleen Gijsbers, 14-11-2011
Eigenaar zegt:  Beste Wilyvo, Graag wil ik u bedanken voor uw leuke reactie op deze website. Wij vinden het erg leuk te lezen dat wij een steentje hebben kunnen bijdragen aan een gezellig weekend Eindhoven. Met vriendelijke groet,