Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven*** in Eindhoven Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven***

Hampshire Inn - Parkzicht Eindhoven

Beoordelingen Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven***

Alberdingk Thijmlaan 18, 5615 EB, Eindhoven
Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven scoort een 8,6 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven*** in Eindhoven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Hampshire Parkzicht Eindhoven*** met andere accommodaties in Eindhoven.

30 beoordelingen over Hampshire Parkzicht Eindhoven***

met vrienden, Mei 2012
"Leuk hotel op een mooie en rustige plek"
henkpetra
9-5-2012 Met vrienden een weekend in dit hotel geweest. Het hotel is niet groot waardoor rustig. Het personeel is zeer vriendelijk, de kamers netjes (niet al te groot) en het ontbijt en avondeten zijn goed. Het heeft een prettige ligging t.o.v. de stad en het Genneper Park. Het is goed met de auto te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren. Kortom goede prijs/kwaliteit verhouding.

met partner, Okt. 2011
"Lekker hotel"
ed_snijders
5-11-2011 Wij hebben hier een weekend gezeten en het is een leuk hotel houten vloeren en leuke kamers lekker eten en een goed ontbijt klein stukje lopen door het park en je staat in het centrum
aardig personeel alles is goed en verzorgt geregeld

met partner, Okt. 2011
"Romantiek.."
Maria
21-10-2011 The day after.. een mooie herinnering!
Warm en gemeend ontvangen, lieve gastvrouw, oplettend personeel.

"Leuk, mooi hotel maar jammer van de douche"
Ioni
4-9-2011 Goeie bedden en lekker geslapen. De kamer is ook groot en veel bewegingsruimte. Bij het binnenlopen van de douche was ik wat teleurgesteld. De douchecabine is oud en klein en bij onze kamer was de temperatuurknop kapot en bladderde er zilver af van de douchekop. Dat vond ik toch wel jammer omdat het zeker geen goedkoop hotel is.

Verder wel een prachtige ligging en veel sfeer in het hotel. Iets gehorig maar daar hebben we weinig last van gehad. Voor ons was de ligging ideaal omdat we een feest hadden in een tegenover gelegen zaaltje. Het is wel een eindje uit het centrum.

Het ontbijt is goed en compleet.

met vrienden, Aug. 2011
"Super !"
aad & wilma van meu...
23-8-2011 Erg vriendelijk personeel,dag van vertrek giga hoosbui en we kregen meteen paraplu's mee !!ook het ontbijtbuffet was super en zeer gevarieerd !!
Complimenten !!

"Mooi aan t park, lekker eten"
Mary
8-8-2011 De hond mocht mee, kon lekker ravotten in het aangrenzende park
Het personeel is super aardig en het eten super lekker, wat wil een mens nog meer???

"Prachtig mooi hotel !"
Margret
16-6-2011 Een prachtig mooi hotel in een rustige buurt, maar toch dichtbij het centrum. In een kwartiertje lopen zit je in hartje Eindhoven. Dat is prima te doen. Kamers waren keurig netjes en groot. Wij sliepen aan de achterkant, daar zijn de wat ruimere kamers. (overigens niks van herrie vernomen hoor)
's Avonds 1x a la carte bij het hotel gegeten en dat was ook heerlijk. 's Morgens 2 maal buffet meegemaakt en dat was ook prima voor elkaar. Als er iets op was, werd het direct aan gevuld. Kortom, voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Mei 2011
"Grandioos"
Familie Oosterwijk
16-5-2011 Dit hotel is in alle opzichten aan te bevelen.
Fantastische ligging, prijs/kwaliteit prima.
Personeel zeer aardig en behulpzaam.
Eten is heerlijk.

met partner, Mei 2011
"Erg leuk gezellig hotel."
wilma
8-8-2011 Wij verbleven een lang weekend in dit hotel.
Het was in een woord helemaal top. Een zeer uitgebereid ontbijtfuffet, een voortreffelijke service, en erg vriendelijk personeel.
De kamers waren niet echt luxe en redelijk klein, maar wel schoon. De badkmer was van alle comfort voorzien.
Een echter aanrader is het restaurant Listers. We hebben daar echt heerlijk gegeten voor een redelijke prijs.
Naar dit hotel gaan we zeker nog een keer terug.

met partner, Mrt. 2011
"Fantastisch, goede service zoals het hoort"
jescho49
28-3-2011 Fijn Hotel, personeel leuk en vriendelijk, goede service. Was `s middags gevallen op perron Utrecht, kreeg direkt ijsblokjes voor m`n knie en de artsenpost werd ook nog voor me gebeld, geweldig. Het ontbijt is super en alles is keurig schoon en mooie kamer. Jammer dat er geen lift is, maar personeel brengt de koffer op de kamer. Het diner was ook super lekker. Waren op doorreis naar Spanje en op de terugweg weer hier overnacht.