DippieDoe Familiepark Eindhoven Nederland. Informatie & Beoordelingen DippieDoe Familiepark ~ Zoover
Kies een internationale website
website
22 °C
Beoordelingen DippieDoe Familiepark
Ekkersweijer 1, 5681 RZ, Eindhoven
Wil je weten wat anderen vonden van DippieDoe Familiepark in Eindhoven? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van DippieDoe Familiepark.
Lees meer >>
Wil je weten wat anderen vonden van DippieDoe Familiepark in Eindhoven? Op deze pagina lees je beoordelingen van DippieDoe Familiepark. Je kunt 8
vakantiefoto's
van DippieDoe Familiepark bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederland
. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in
Noord Brabant
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(10)
met een groep
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(13)
ALL
"Schitterend park voor kleinere kinderen"
Boompje
22-8-2011
Nu alweer voor de vijfde keer met de kleinkinderen naar dit park geweest. Alles is netjes verzorgd, personeel is zeer vriendelijk en dan vooral tegen de kinderen waar het tenslotte voor bestemd is. De horecaprijzen zijn kindvriendelijk en in het restaurant kun je goed eten. Er wordt niet moeilijk gedaan als de kinderen in een attractie willen blijven zitten ( mits er geen wachtrij staat) en men kan vaak zolang blijven zitten als men wil. Wij gaan beslist nog eens terug. Voor de kinderen boven de 10 jaar is er wat minder te beleven maar tot op heden geeft dit voor ons geen problemen.
"Leuk park voor kleine kinderen"
marjolein_bachman
7-8-2011
Mijn zoontje van 5 vond het geweldig. Er waren twee attracties waar hij nog te klein voor was (minimumlengte 120 cm), verder mocht hij overal in. Het buitengedeelte is ruim opgezet, binnen staat alles wat dicht op elkaar. Naast de kermisachtige attracties zijn er veel speel- en klimgelegenheden. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en kan goed met kinderen omgaan. Horeca is betaalbaar, en er zijn veel terrassen met uitzicht op de attracties. Je kunt ook je eigen eten meenemen, maar er is weinig plaats waar je dat op mag eten (6 picknicktafels). Ik vind de toegangsprijs voor volwassenen (12 euro) wat veel, aangezien het park echt op kinderen is gericht. Hier en daar kan het park wat onderhoud gebruiken: gaten in een aantal midgetgolfbanen, afgebladderde leuningen, etc, maar over het algemeen is het een prima attractiepark voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Klein maar fijn, zou ik zeggen."
nadia1
16-8-2010
Dippie Doe zou de grootste binnen- en buitenspeeltuin hebben van Nederland en gezien de jongste dochter jarig was, reden we ernaar toe. De inkomprijs valt reuze mee en voor een groot gezin kan dit wel tellen. Alleen de eerste indruk bij binnenkomst sloeg tegen : het is wel heel klein. Maar ja, tegen Speelstad in Wechelderzande, daar kan je moeilijk tegen opboksen. Voor de kleine kinderen is de binnen- en buitenspeeltuin groot zat. Ouders kunnen gaan zitten op het terras of in de binnenspeeltuin en de kinderen lopen maar rond, alles is netjes omheind. Het park is heel kindvriendelijk en het personeel ook.
Persoonlijk vind ik het park meer voor kinderen tot en met 7 jaar maar mijn 2 oudste kinderen hebben zich toch wel kunnen amuseren hier.
"Paradijs voor kids"
fam van iersel
10-9-2010
met goed of slecht weer de kids vermaken zich hier altijd prima. veel te doen zowel binnen als buiten. toiletten bij het indoorklim/klauterdeel mag wat schoner maar de andere toiletten zijn prima.
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk park, geschikt voor ieder weertype"
diej
4-8-2010
Vandaag naar Dippiedoe geweest omdat de weersvoorspelling wisselvallig weer aan gaf. In de ochtend hebben de kinderen zich prima buiten kunnen vermaken met klimtoestellen, een kleine achtbaan en een zweefmolen en toen de buien kwamen waren er binnen 2 hallen 1 met diverse leuke attracties en 1 met een enorm speeltoestel. Veel horecapunten en zitplaatsen waar je zowel binnen als buiten best gezellig kunt zitten. In de middag was het erg druk in het park, de parkeerplaats stond helemaal vol. Bij de diverse attracties merkte je daar eigenlijk niet zo veel van, er was amper sprake van rijen.
met jonge kinderen, Dec. 2009
"Winter Dippie Doe is erg leuk"
maaike
3-8-2010
Wij zijn 2 keer met onze kinderen naar de Winter Dippie Doe geweest in de kerstvakantie. Bij de entree al helemaal in de stemming door de ijsmutsen die we daar kregen. Het hele binnen en buiten gebeuren helemaal aangekleed in kerst/winterstijl, inclusief nepsneeuw. De kermisattracties zijn erg leuk, maar het indoorspeel- en klimgebeuren is ook heel groot en een feest voor de kinderen. Personeel is heel erg vriendelijk. De prijs is heel redelijk. Totaal heel goed om je een hele dag te vermaken met kinderen.
charlene
21-9-2009
Wij vonden het een klein beetje tegenvallen.Hadden het park wat groter verwacht.Maar toch een hele leuke dag gehad met 15 kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar tot 10 jaar.Voor ieder wat wils.
met jonge kinderen, Juli 2009
"Prachtig park voor iedereen!!"
Saskia
11-5-2010
Dippiedoe is een prachtig park voor alle leeftijden. Ik ben met mijn 4 kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar hier geweest en het was super.
De binnenkomsthal:kermisachtig en druk. topattracties hier: de blauwe glijbaan geeft het gevoel dat je vliegt, de clowntjes zijn geweldig voor de kleintjes evenals de balonnen, ben met de oudste ook in de boot geweest was leuk.
2e binnenhal: grote speelconstructie waar je heel leuk kon spelen voor de oudsten en softplayhoek voor de kleintjes was prima.
kinderbioscoop zijn we niet geweest evenals het spookhuis. boven is shminken en je kan met de glijbaan naar beneden (leuk). +draaimolen
Buiten: In de zomer strandbad (zijn we niet geweest), heel veel speeltuin waar klein en groot niet uitgespeeld raken. Leuke draaimolen ook. Voor de rest Attracties voor de ouderen kinderen (zweefmolen zijn we wel in geweest), verder voor oudere kids vrije val, achtbaan en attractie die over de kop gaat.
met een groep
B.A. de Jonge
4-8-2008
Als Touringcar chauffeur Familiepark Dippiedoe bezocht met een school uit het westland een eind rijden echter de moeite waard.
De kinderen hebben zich goed kunnen vermaken.
Attracties zowel binnen als buiten.
Zie de site van DippieDoe.
Wel even een opmerking het licht aan een open meer veel attracties buiten dus bij slecht weer veel wind e.d. kan het fris zijn.
Je kan er gaan zwemmen in het meer.
Het is een afgesloten gedeelte je moet door een hek welk niet makelijk voor de aller kleinste te openen is. En zoals ik bemerkte is er toezicht.
Kortom leuk voor de kinderen overzichtelijk netjes en vriendelijk personeel. Goede parkeer gelegenheid echter niet gratis.
M Beekman
9-5-2008
Erg goed park voor kleine kinderen. Zowel binnen als buiten is er veel vermaak. Ook opvallend veel zit/terrasruimte voor toekijkende ouders. Wat dit park voor heeft op andere speeltuinen, is ook het feit dat er een strandje is en dat er optredens en schmink/knutselmogelijkheden zijn.
volgende
Acties voor DippieDoe Familiepark