Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic*** in Eindhoven Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.632 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Eindhoven > Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic***

Beoordelingen Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic***

23 februari 2012

Boutique Hotel Lumière

Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic scoort een 8,9 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic*** in Eindhoven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic*** met andere accommodaties in Eindhoven.

26 beoordelingen over Boutique Hotel Lumiere Eindhoven-Hampshire Classic***

met partner, Jan. 2012
Een prima hotel in hartje Eindhoven
T. Bouma
7-1-2012 Met twee personen een prima nacht verbleven bij Lumiere. Een keurige kamer, moderne badkamer (fijne Rituals doucheproducten) en fantastische bedden. Ondanks dat we midden in het centrum zaten, en aan de straatkant lagen geen last gehad van lawaai oid.

Het nadeel is dat er geen eigen room service / ontbijt faciliteiten zijn. Dit heeft het hotel echter fantastisch opgelost door een samenwerking aan te gaan met diverse restaurants in de buurt.

Het ontbijt bij de buren van Bakker Bol is redelijk uniek voor hotelbegrippen: Voor een keurige € 9,50 pp is er onbeperkt keuze uit de verse sappen en vers belegde broodjes, muffins en andere bakkerswaren. Erg lekker en het stoort niet dat er naar de buren moet worden gegaan.

Een tip voor het hotel: Plaats wekkers op de kamers. Er is wake-up service, en wij hadden telefoons met wekker, maar voor een stuk service zou een wekker geen overbodige luxe zijn.

Al met al, erg fijn overnacht. Vooral bed-, douche & ontbijtfaciliteiten zijn uitstekend.

met partner, Nov. 2011
Heerlijk hotel!!! Aanrader!!!!
lotte
10-11-2011 Heerlijk weekendje weg gehad in dit hotel! Receptioniste heel erg vriendelijk en behulpzaam. Er was rekening gehouden met de door ons doorgegeven voorkeuren.

Kamer was mooi. Badkamer ook keurig en schoon. Bed was heerlijk. Moet er wel bijzeggen dat wij de executive room hadden geboekt.

Hotel ligt echt middenin het centrum, maar dan wel in een wat rustiger zijstraatje. Wij hebben geen overlast gehad vanaf de straat door winkelend (of kroegbezoekend) publiek.

En dan het ontbijt! Hulde voor Bakker Bol! Wat een leuk zaakje is dit zeg. Niet erg groot, maar zo ontzettend gastvrij en behulpzaam. Mensen met passie voor hun vak!!! Keuze genoeg uit de meest lekkere broodjes.

Het is wel een hotel waar je wat meer geld aan kwijt bent, maar wat ons betreft was het dat ook zeker waard!

met partner, Nov. 2011
Zeer net hotel in het centrum van eindhoven
fikkie
7-11-2011 Zeer nette kamers en in het weekend goedkoop tarief.
Hotel is bedoeld voor zakenlieden die door de weeks komen.
Alles ziet er zeer netjes uit.
Ontbijt is bij de bakker naast het hotel. Hier kun je uit veel verschillende broodjes kiezen, alles zeer goed. En het personeel van hotel en bakker is zeer vriendelijk.
Een hotel om terug te komen.

met partner, Okt. 2011
Prima hotel in het centrum
R.Stut
18-10-2011 kamers aan de kleine kant wel keurig ingericht.
hotel ligt aan een winkelstraat .
Ontbeten kan worden in het naast gelegen pand van bakker Bol.
Bakker Bol is een eenvoudige lokatie maar wel met een uitstekend ontbijt.

zakelijk, Sept. 2011
Goed hotel !
J. Groenemans
28-9-2011 enkel vindbaarheid is een minpuntje: het ligt in een straat die niet toegankelijk is voor wagens, waardoor je het moeilijk vind met gps;
voor de rest: eerste klas

Waar voor je geld!
Evelien
17-9-2011 Heerlijk hotel midden in de geweldige winkelstad Eindhoven. Winkels en horeca op loopafstand. Kamers zijn modern, functioneel ingericht met alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel. Ontbijt bij Bakkertje Bol absolute aanrader, teveel lekkers om op te noemen. Kosten haal je er meer dan dik uit! Bij nog een bezoek aan Eindhoven, zeker weer in dit hotel!

met jonge kinderen, Sept. 2011
Hotel Lumiere: centraal en leuk
Diana
12-9-2011 Een ideaal stadshotelletje. Ligging is top, hotel zelf is smaakvol & functioneel ingericht en vooral aardige medewerkers, heel servicegericht. Het is vooral een hotel dat goed ligt om te shoppen, om te dineren (Mangerie: geschikt voor jong & oud, oogt 'design' en serveert ook nog lekker eten) en ook voor musea. Het ontbijt bij het bakkertje is goed en de keuzevrijheid is top. Nog een keer Eindhoven, dan nog een keer dit hotel.

met vrienden, Aug. 2011
Geweldig!
TH
13-8-2011 Afgelopen week één nachtje in Hotel Lumiere overnacht. Ontzettend aardig en vriendelijk personeel. We konden om 11.15 uur al inchecken omdat onze kamer klaar was. Kamers zien er mooi en schoon uit, sanitair is modern, bedden zijn prima. Ook het ontbijt bij Bakkertje Bol is perfect. Je ogen zijn groter dan je maag helaas. Allerlei heerlijke zoete en hartige dingen (muffins, brownies, appelflappen, wafels, hartige taart, etc.) Maar ook verse jus, smoothies, koffie, thee, broodjes met vers beleg naar keuze.
Ik ga niet snel 2 keer naar eenzelfde hotel, maar wellicht wordt dit een uitzondering. Ik ben erg tevreden!!!

met vrienden, 2011
Mooi hotel op goede locatie
Wendy
8-8-2011 Wij zijn onlangs met een aantal vriendinnen in dit hotel geweest. Het was écht een super weekend in een goed hotel op een fijne locatie (midden in het centrum). De kamers waren mooi, schoon en luxe en de medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast loop je vanuit het hotel zo de winkelstraat in en zijn de kroegen en restaurants ook op loopafstand. En we waren helemaal enthousiast over het ontbijt bij Bakkertje Bol. Voor ons dus zeker voor herhaling vatbaar!

Zou er zo weer terug naar toe gaan
Dominique
10-8-2011 1 nacht geslapen samen met mijn man en het was geweldig. Mooie kamers, fijne ruime douche, lekker bed en midden in het centrum, maar toch geen last ervan omdat het net in een zijstraatje zit. Vriendelijke mensen zowel bij het hotel als bij het bakkertje Bol waar je 's morgens voor 10 euro p/p kan eten en alles kan pakken wat je lekker vind. Ook de griek Papadoupolos (moeilijke naam) is een erg goede griek en niet zo standaard als een gewone griek, maar leuk ingericht, vriendelijke bediening en heerlijk eten voor een leuke prijs. Hebben daar 's avonds gegeten.

zakelijk (2)
met een groep (1)