Camping Recreatiepark TerSpegelt***** in Eersel Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Recreatiepark TerSpegelt*****

30 mei 2012

Camping Recreatiepark TerSpegelt***** Eersel

Beoordelingen Camping Recreatiepark TerSpegelt*****

Postelseweg 88, 5521 RD, Eersel
Camping Recreatiepark TerSpegelt scoort een 8,6 uit 10, op basis van 208 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Recreatiepark TerSpegelt*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Recreatiepark TerSpegelt***** in Eersel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 116 vakantiefoto's van Camping Recreatiepark TerSpegelt***** vinden. Je kunt 4 video's van Camping Recreatiepark TerSpegelt***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Recreatiepark TerSpegelt***** met andere accommodaties in Eersel.

198 beoordelingen over Recreatiepark TerSpegelt*****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Wij komen zeker nog een keer terug"
francacox
28-5-2012 Wat een geweldige camping! We zijn hier het pinksterweekend geweest met 4 kinderen van 8,6,4 en 1,5jaar oud. De plek was zeer ruim en de kinderen hadden de ruimte om te ravotten. Alles is netjes en schoon. Het binnen zwembad en strand is super. Ondanks het mooie weer zijn we hier toch een paar keer geweest. Een echt kinderparadijs. De grote speeltuin is erg mooi, de supermarkt is goed. Kortom wij gaan nog wel een keer terug naar de camping. 4 Dagen waren te kort.

met jonge kinderen, 2012
"Geweldige vakantie"
Miranda
16-5-2012 Dit is een prachtige camping waar we nu al een aantal keren naar toe zijn geweest. Voor kinderen is het een geweldige plek. Er is iedere dag genoeg te doen ook als het weer wat minder is.
Verder is het super netjes en schoon overal waar je komt.
Het personeel is altijd vrolijk en vriendelijk.
Dit is echt een plek waar je als gezin een geweldige tijd heb.

"Hele mooie camping"
Mirian Trags-Arets
30-4-2012 voor een korte vakantie geweest kids 11, 7 en 7 maanden oud. Enige minpunbt dat ik kan ontdekken is dat het zwembad en het sterrenstrand nauwelijks tot niet toegankelijk is met een kinderwagen en meet een kleintje van 7 maanden is dat erg lastig. Bovendien is het water in het babybad niet warm genoeg en de omkleedmogelijkheden voor een baby zeer beperkt. Voor de wat oudere kinderen die zelf kunnen lopen perfect.... Voor een rolstoelgebruiker is het zwembad en sterrenstrand een ramp lijkt mij. jammer dat men daar niet aan gedacht heeft.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Recreatiepark TerSpegelt*...

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Een waar kinder paradijs"
miranda
3-5-2012 het is een goede camping met een leuk zandstrand en zwembad,jammer is wel dat het zwembad niet is verbonden met het zandstrand.
want als moeder van 2 kinderen kan je er met een tegelijk mee.
verder de animatie is erg gericht op kinderen vanaf 8 jaar.
maar verder is het wel een aanrader want er is genoeg vermaak.

"Helemaal super"
Hans en Nienke
9-4-2012 De Tipi tenten op dit park zijn top. De foto's op de site doet ze geen recht ze zijn ruimer dan dat je verwacht en van alle gemakken voorzien. De locatie op het park is ook echt geweldig voor als je rust en ruimte zoekt. Je zit voor je gevoel op een soort schiereiland waar je met niemand iets te maken hebt. Je hebt eigen sanitair en een vuurplaats. Als je wel de gezelligheid zoekt zijn er voldoende restaurants, sterrenstrand, zwembad en andere recreatieve mogelijkheden

met een groep, 2011
"Blijft mooi, zo'n staanplaats!"
Allison
17-11-2011 Ik kom al jaren op deze camping en om eerlijk te zijn: ik kom er nog steeds heel erg graag. Mijn vader kan vanwege zijn verslechterde toestand niet meer naar het buitenland reizen en ik heb hier ook wat ik thuis heb. Heb hier leren fietsen, heb vrienden hier, ik ga hier uit en ontmoet leuke mensen. Ik vind alleen wel dat er meer activiteiten mogen komen voor 16+. Bijvoorbeeld op het grote voetbalveld bij het meer een optreden of een kleine festival voor in de latere uurtjes. Ook mogen de baden in het zwembad beter verwarmd zijn. Zelfs in het bubbelbad heb je het soms koud. Verder: Ga zo door :) wil nog jaren daar komen!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Leuke camping"
Iwan
31-10-2011 Mooie camping, alles wordt goed bijgehouden, behalve schuttingtaal op de speeltoestellen die eer met watervaste stift opgekliederd is, dit gemeld, maar er werd pas tijdens de winterstop iets aan gedaan. De veldjes zijn neit al te groot, dus klein en gezellig. Mijn zoon van 8 en dochter van 4 hebben zich prima vermaakt mede dankzij het recreatieteam. Gelukkig was de disco gesloten. Personeel is vriendelijk. Eten is de wijde blick is goed. Het sterrenstrand is fantastisch. Al met al een prima vakantie gehad. Mede dankzij het prima weer.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Ontzettend mooie camping"
dena_nl
26-10-2011 Wat een ontzettend mooie camping met keuze uit div plaatsen: rustig met privesanitair of juist wat drukker.
We zaten dicht bij het goed schoongehouden sanitair wat ook beschikte over kindersanitair.
We hadden een plek uitgezocht met water aan- en afvoer liggend tegenover de ingang van de speeltuin zodat de kids (2 en 5) zo naar de speeltuin konden. Bij de toiletten hing desinfectiespray om het toilet schoon te maken. Ik vind dit zelf altijd wel een fijn idee. Het binnenstrand is ontzettend leuk voor de kids, ik vond het alleen erg koud binnen. Ook de temperatuur in het zwembad vond ik wat laag.
Verder was er ontzettend veel te doen zoals een ontdekpad door een natuurgebied, een kleine kinderboerderij en animatie.
Zeker in de zomer is er hier genoeg te doen zoals waterfietsen, zwemmen in 1 van de meren en nog veel meer watersporten.
Favoriet bij onze jongens was de stuntbaan : een simpel maar zeer doeltreffend idee.

De camping was zeker voor herhaling vatbaar. Mijn complimenten

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Voor herhaling vatbaar !!!"
wilma
12-9-2011 Camping ter Spegelt is voor ons een camping om lekker een weekend weg te gaan en ook niet meer de slagboom te verlaten. Al 4x zijn we met de kinderen geweest, nu 5,9 en 11 jaar en wederom willen ze weer eens terug komen. Het liefst spelen ze in het overdekte zandparadijs waar tevens gezwommen kan worden. Een echte aanrader!!!

"Voor ons niet meer"
van der Heij
29-10-2011 Veel Herrie savonds en snachts.
Wordt niets aan gedaan naar ons idee
De leeftijd 10-11 en nog net geen 12 vallen op deze camping buiten de boot. ( waren met 2 gezinnen waarvan 1 met wat oudere kinderen)
Animatie daar ze te groot voor zijn en veel dingen vanaf 12 jaar.
Waar je ook veel voor moet betalen. Niets is gratis
Animatie 2 weken achter elkaar het zelfde.
Personeel is op momenten zeer chagarijnig, eentje smeet een deur dicht voor de neus van onze zoon en zat bijna met zijn vingers ertussen.
Had er meer van verwacht mede door de hoge prijs. Daar kennen ze hier wat van.
Voor ons gaat de reis hier niet meer naar toe.