Bungalow De Saevelsberg in Eersel Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Bungalow vanuit de tuin

Beoordelingen Bungalow De Saevelsberg

Postelseweg 185 b1, 5521 RD, Eersel
Bungalow De Saevelsberg scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow De Saevelsberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow De Saevelsberg in Eersel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bungalow De Saevelsberg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bungalow De Saevelsberg met andere accommodaties in Eersel.

2 beoordelingen over De Saevelsberg

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk huisje, maar slechte ervaring!"
Verblijf september ...
12-9-2011 Leuk huisje in een natuurlijke omgeving. Leuke midweek gehad maar ook wat nadelige ervaringen om te delen! Het huisje ligt 50m van een drukke weg. Tijdens ons verblijf veel zwaar vrachtverkeer en er wordt behoorlijk snel gereden. De woning was niet goed schoongemaakt (haren in putje van douche, spinnenwebben, stof, haren op de tafels). Let even op de kosten, er worden vaste kosten doorberekend en is (nog) niet aangegeven op de site. Het aantal slaapkamers zoals vermeld zijn er naar onze mening 2 ipv 3. Voor ons leverde dit een praktisch probleem op met de kids. Tevens zat er geen traphekje in! De eigenaar bood wel aan om dit tijdens ons verblijf te doen. Wij hebben even bedankt... maar als het goed is zit er nu een traphekje in! Voor de kinderen zijn de faciliteiten van de camping geweldig! Kosten zijn EUR 15 per dag (gezinskaart). Onze conclusie: leuk huisje, knus, wat aan de dure kant, bosachtige omgeving, houdt rekening met overlast van (vracht)verkeer, houdt rekening met verbruik!

"Geweldige luxe bungalow"
Petra
11-8-2011 Wij verbleven 2 weken in deze luxe bungalow met oa jacuzzi, sauna en een heleboel ruimte, zowel binnen als buiten. Er stonden 8 heerlijke (opgemaakte) bedden: een ouderslaapkamer beneden, een grote slaapkamer boven met 4 bedden en 2 bedden op de vide. De bungalow is compleet ingericht. We hebben genoten. Met pasjes voor de activiteiten en faciliteiten voor Ter Spegelt zagen we onze jongens zelden. We betaalden een aardig bedrag, maar in verhouding tot de eigen accomodaties van Ter Spegelt zit er niet eens zoveel verschil in, terwijl je wel veel meer luxe, privacy en ruimte tot je beschikking. Het contact met de eigenaar verliep soepel en vlot, alle wensen zijn bespreekbaar. Wij hadden maar 1 'minpuntje'. Je energieverbruik betaal je achteraf, maar dat is bekend. Het doorberekenen van vaste kosten ad € 3,50 pd is misschien logisch, maar had vooraf vermeld mogen worden. Verder geen punt van kritiek: helemaal top en zeker aan te raden !