Camping De Peelbloem in Deurne Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

De ruimte

Beoordelingen Camping De Peelbloem

Voortseweg 9b, 5752 PG, Deurne
Camping De Peelbloem scoort een 9,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Peelbloem? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Peelbloem in Deurne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping De Peelbloem vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping De Peelbloem met andere accommodaties in Deurne.

2 beoordelingen over De Peelbloem

9,5
"Komen er absoluut terug"
Marcel en Dinie
24-8-2011 Een prachtig onderhouden campingterrein met heel ruim opgezette sanitaire voorzieningen. Allerhartelijkste ontvangst. Voor het eerst voor een tweede keer dezelfde camping bezocht en we komen er zeker terug.
Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.

"Schitterende camping"
N
5-7-2011 Bij aankomst werden wij hartelijk onthaald door de eigenaar, dhr Bouwman, met koffie. Ook kregen wij het 06 nummer van dhr. Bouwman dit met de mededeling dat als we aan het fietsen waren en er gebeurde wat wij hem altijd konden bellen voor hulp. Daarna een kleine rondleiding wat betreft het sanitair. Wat we toen zagen overtrof onze verwachtingen. Het sanitair leek op het sanitair van een hotel. Er was zelfs zeep, een handdoekje, wc papier en een luchtverfrisser aanwezig.

De plekken zijn groot zonder afscheidingen en iedere plek heeft een 16Amp. aansluiting, een afvoer en een watertappunt.
Het kampeerveld zag er perfect uit en is opgefleurt met wat perkjes met bloemen. Alles zeer goed onderhouden door de vrijwilligers en door mevr. en de heer Bouwmans. Het dorp Deurne ligt op ongeveer 2.5 km van de camping en is goed lopend zowel als fietsend te bereiken.
Er zijn veel winkels voor de bootschappen
Deze camping is echt een aanrader voor rustzoekers en fietsers!