Hotel Brasserie Plein Vijf**** in Deurne Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Brasserie Plein Vijf**** Deurne

Beoordelingen Hotel Brasserie Plein Vijf****

Markt 5, 5751 BE, Deurne
Hotel Brasserie Plein Vijf scoort een 8,4 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Brasserie Plein Vijf****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Brasserie Plein Vijf**** in Deurne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Brasserie Plein Vijf**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Brasserie Plein Vijf**** met andere accommodaties in Deurne.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Brasserie Plein Vijf****

met partner, Mrt. 2012
"Prima!!!"
Marianne
5-5-2012 Prima!!hotel. We hebben er wel gebierd maar niet gegeten. Dat hebben we bij Beekman en Beekman gedaan, en dat was prima. 's avonds hebben we in het cultureel centrum (mooi!) genoten van de Dutch Eagles, dus het weekend kon niet meer stuk.

met partner, Okt. 2011
"Goed hotel"
Jacqueline
25-10-2011 Goed hotel, rustige kamer aan parkeerzijde, heerlijke lunch, diner en ontbijt de volgende morgen, ( veel en erg lekker ) mooie, schone kamers, goede hotelfietsen, zeer vriendelijk personeel, gezellig dorp met veel restaurants en uitgaansmogelijkheden! een aanrader ( de straatkant is wel lawaaierig s'nacht door uitgaanspubliek )

met partner, Okt. 2011
"Niet goed niet slecht"
Carin
17-4-2012 Via veiling een kamer geboekt. Het hotel is niet goed en niet slecht daarmee wil ik zeggen dat het zich presenteert heel wat te zijn en daar voldoet het niet aan. Maar we kunnen het ook niet als slecht bestempelen. Kamer is niet groot en badkamer stond naar kattenpis, dat was erg onaangenaam. Naast hotel liggen veel uitgaansgelegenheden die overlast kunnen veroorzaken. Wij hebben daar geen last van gehad. 's Avonds hebben we in het hotel gegeten ook hier wederom redelijke kwaliteit. Deurne valt verder niet veel te doen. Wij waren er met erg mooi weer en zijn een dagje aan het meer gaan liggen op zo'n vakatiepark vlakbij.

"100% super"
tanneke linskens
30-7-2011 hotel plein 5 in deurne is een super hotel .
modern en zo prachtig ingericht [ naar onze smaak] Alles is heel verzorgd en schoon.
Het was een heerlijk verblijf en een zeer ontspannen ervaring.
We hebben er ook gegeten [wat we anders nooit doen in het zelfde hotel waar we verblijven]. Heel lekker .
Personeel erg vriendelijk . In één woord ..fantastisch!!!!

met partner, 2011
"Gezellige centrale ligging"
Yvonne en Alex
13-7-2011 Met Pasen 2011 verbleven wij 2 nachten in dit hotel. Het hotel is gelegen aan het gezellige dorpsplein van Deurne met alle gezelligheid op loopafstand. De kamer was vrij klein, maar wel verzorgd, modern en schoon met een fijne badkamer. Het ontbijt was standaard. Goede fietsen te huur voor € 7,50 per dag. Leuk terras en op vrijdag een leuk klein marktje voor de deur. Wij zouden hier zo weer heen gaan.

met partner, 2011
"Brabantse gezelligheid"
Carl en Andrea
30-6-2011 Leuk en gezellig hotel met nette kamers en prima sanitair, weliswaar zonder bad . Het hotel ligt op het dorpsplein dus oordoppen mee als je in het weekend gaat want wij hadden een kamer aan de straatkant en dan hoor je de cafebezoekers duidelijk. Het diner vonden we wat tegenvallen maar het terras maakt veel goed, de locatie is gewoon leuk ! Prima ontbijt en zeer vriendelijk personeel , een aanrader dus ....

met partner, Mei 2011
"Prima hotel"
jan en els
31-5-2011 fijn hotel goede service mooie kamer leuke fietsomgeving

met partner, Apr. 2011
"Prima hotel,modern"
fam.Pijnaker
3-5-2011 Prima hotel,vriendelijk personeel,prettige ontvangst,mooie ruime kamer en badkamer,fijne bedden, eten prima niets op aan te merken.
Aan het plein s avonds wat rumoerig maar weinig van gemerkt verder.
Aanrader, parkeren aan de prijs, fietsen voor een halve dag huren is niet mogelijk.

met partner, Mrt. 2011
"Geweldig verblijf!"
Fam Paffen
27-3-2011 Carnavals maandag waren we de enige hotelgast van Plein Vijf. De brasserie was overladen met feestgangers, die op een passende wijze carnaval kleur gaven. Wij werden ondanks al die drukte zeer gastvrij ontvangen en werden zelfs in de gelegenheid gesteld (ook weer als enige gast) om in het restaurant te dineren. Op dinsdagochtend stond een compleet verzorgd ontbijt op ons te wachten. Kortom, zeer gastvrij hotel, vriendelijk personeel, mooie kamers en prima prijs kwaliteitsverhouding eten en drinken. Zeker de moeite waard om nogmaals te bezoeken.

met een groep, Mrt. 2011
"Fantastiche vakantie !"
Ed Janssen
20-10-2011 Hotel Plein vijf in deurne is een super hotel!
Het personeel is zeer gastvrij, een leuk ontvangst!
Het hotel zat helemaal vol toen wij er sliepen, maar in onze kamer hebben we er helemaal niets van gemerkt !
Het is eten is super! Vooral veel en lekker eten.
Ook ligt Hotel plein vijf leuk aan een pleintje, er zijn ook genoeg kroegen en restaurants in de buurt.
Ook ligt het hotel aan een plein waar vaak activiteiten te doen zijn !
Maar als er een activiteit is, heb je geen last van het geluid!

1 2 3 4 5 6 volgende