Hotel Terminus* in Den Bosch - 's-Hertogenbosch Nederland beoordelingen 6.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Terminus*

5,4
6,7

31 mei 2012

Terminus

Beoordelingen Hotel Terminus*

Boschveldweg 15, 5211 VG, Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Hotel Terminus scoort een 6,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Terminus*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Terminus* in Den Bosch - 's-Hertogenbosch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Terminus* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Terminus* met andere accommodaties in Den Bosch - 's-Hertogenbosch.

14 beoordelingen over Terminus*

5,4
6,7
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Superknus en mega gezellig"
roland verstappen
31-3-2012 arme gastvrije mensen, mooi in het centrum, en guinness op de tap.

met vrienden, 2011
"Prijs/kwaliteit prima"
joke en willem
19-7-2011 Regelmatig gaan wij met een aantal vrienden naar den bosch en overnachten dan sinds jaar en dag bij Terminus. Een eenvoudig doch schoon hotel op 3 minuten loopafstand van het centrum, de brabanthallen en het station. De douches zijn gedeeld met andere kamers, dat wel, maar dat vinden wij voor een paar nachten geen probleem. Beneden is een leuk cafe met vele bieren en whiskies waar het goed toeven is. Hier hangt een gemoedelijke sfeer. Het ontbijt is eenvoudig, maar alles is aanwezig. Wij vinden het zeker leuk hier en zullen hier ook zeker blijven komen.

Joke en Willem

met vrienden, 2011
"Alleen de ligging van het hotel is uitstekend!"
Nummer 7
20-6-2011 We dachten met een groepje vrienden lekker te kunnen genieten van ons rustweekend in 's Hertogenbosch. In de stad zelf is dat prima gelukt, maar in Hotel Terminus werd onze rust meerdere malen verstoord door de eigenaresse. Ik weet niet of ze nu aan het slaapwandelen was, maar ze liep de gehele nacht te krijsen op de gang dat er te veel lawaai gemaakt werd. Ze was schijnbaar boos op ons, omdat we onze kamers aan het stofzuigen waren, terwijl dit volgens mij eigenlijk haar taak is... Ook kwam ze zonder te kloppen onze kamers binnen, en aangezien er bij ons meerdere mensen fervente naaktslapers zijn, leverde dat behoorlijke beschamende momenten op. Ook het ontbijt mocht absoluut niet op de kamer genuttigd worden, wat toch in ieder hotel wel mogelijk is...

met partner, 2010
"Niet echt een aanrader."
Bart
14-6-2010 Kamers erg gehorig. Onze slaapkamer grensde aan de badkamer/wc.
's Nachts veel last gehad van kotsende gasten.
Ligging is prima. Ontbijt kan er mee door (Zelfservice).

Niet echt een aanrader

met partner, Mei 2010
"Eenvoudig hotel, prima ligging"
Marjolein
7-5-2010 Pluspunten: het (gedeelde) sanitair is okay, de bedden ook, herrie van de pub valt erg mee. Ontbijt is eenvoudig, maar voldoende. Uitstekend centrale ligging.
Minpunt: Bij aankomst komt de tabakslucht je tegemoet. 's Avonds kwam de sigarettenlucht tot op de gang. Alleen in je eigen kamer ruikt het fris.
Beetje onpersoonlijk, de eigenaar is er zelfs niet bij het ontbijt (zelfbediening).

met partner, Mrt. 2009
"Eenvoudig hotel bij centrum en N.S."
Rita
23-3-2009 Eenvoudig hotel, eenvoudig ontbijt, gunstige prijs, vlak bij centrum. Lopend is alles te bereiken. Ierse pub, grote sortering whisky en bier(op fust). Schone kamer, prettige sfeer, goede service. Soms live music, diverse engelsprekende gasten, goed voor je talen. We genieten hier regelmatig. Aanrader.

Familie, Okt. 2008
"Uistekend overnachtingsadres"
liesbeth de vris
29-10-2008 Schone kamer, heerlijke bedden, schoon sanitair, prima ontbijt.

alleenreizend, Mrt. 2008
Okkie
3-6-2008 Beetje shabby hotel. Lijkt te veel op hotel dat kamers per uur verhuurt. 's Nachts geluidsoverlast van naastgelegen kamers. Vieze douche met haren.

met vrienden, Dec. 2007
Kim
14-12-2007 Het hotel heeft de ideále ligging, alles is makkelijk te bereiken. Een groot pluspunt voor concertbezoekers voor de Brabanthallen. De kamers zijn netjes, het hotel heeft in z'n geheel een gezellig uitstraling en de prijs is zeer redelijk. Van de service ben ik echter een stuk minder gecharmeerd - de dame vond ik vrij bot en niet echt gastvriendelijk.
Kortom: voor een nachtje is het leuk, maar daar blijft het verder bij.

Marjon
9-10-2007 Hotel ligt prima, naast het station
en vlakbij het centrum.
Kamers zijn netjes en de douche op de gang ook.
Ontbijt stelt niets voor, je kunt wat eten.
Ideaal hotel om met een groep heen te gaan.
In de pup zijn we niet geweest, je hebt er 's nachts geen last van.
Wel een hotel om met een groep