Hotel Jo van den Bosch in Den Bosch - 's-Hertogenbosch Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Jo van den Bosch

6,3

31 mei 2012

restaurant

Beoordelingen Hotel Jo van den Bosch

Boschdjikstraat 39 A, 5211 VD, Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Hotel Jo van den Bosch scoort een 7,5 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jo van den Bosch? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jo van den Bosch in Den Bosch - 's-Hertogenbosch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Jo van den Bosch vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Jo van den Bosch met andere accommodaties in Den Bosch - 's-Hertogenbosch.

15 beoordelingen over Jo van den Bosch

6,3
met vrienden, Juni 2011
"Prima hotel"
Marga en Diana
26-6-2011 Hartelijke ontvangst door de eigenaar die ondanks drukte in de keuken echt even de tijd voor ons nam. Wij hadden voor 3 personen een kamer gereserveerd maar arriveerden met z'n tweeen. De kosten voor de 3e persoon werden niet in rekening gebracht wat wij erg sympathiek vonden.
De kamer was eenvoudig ingericht, maar had wel een senseo en een functionele en schone badkamer. Bedden sliepen prima.
Het ontbijt was lekker en uitgebreid: verse jus, ruime keuze uit brood en beleg, scrambled eggs, cornflakes, yoghurt en fruit.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prima locatie!"
driem
3-9-2010 Dit (wat verouderde) hotel ligt op een prima locatie t.o.v. centrum en centraal station.
De trap is smal en steil maar verder een prima vertoeven hier.

met vrienden, Juni 2010
"Prima hotel aan rand centrum"
Jasmijn
1-9-2010 In juni een weekend in dit hotel vertoefd. Supergastvrij personeel, staan altijd voor je klaar. Eerste nacht lekkage op de kamer gehad van de kamer boven ons, na klagen bij de receptie de volgende dag hoefden we voor die nacht niet te betalen. Het hotel is BIJZONDER GEHORIG, dus oordoppen meenemen! Alles is wel schoon en de kamers zijn ruim genoeg. Loopafstand naar het centrum is 5 minuten. Ontbijt is goed en uitgebreid, avondeten vonden wij niet zo goed (zat de eerste avond bij de prijs in). Je kunt beter in het centrum gaan eten 's avonds.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Jo van den Bosch bij:

met vrienden, Mei 2010
"Super fijn hotel!"
femke
30-5-2010 Het hotel zag er netjes uit. Het eten was heerlijk!!! Niks van te zeggen; ook lekker wijntje erbij. Toen de fles niet leeg was mochten we die meenemen naar onze kamer om daar op te drinken. Het ontbijt was zeer uitgebreid; alles was goed verzorgd. Hotelkamer zag er heel netjes uit. Wij hadden geen last van verkeer, deuren of trapgeluiden. Nette badkamer (nieuw denk ik).

"Smoezelig,lawaaiig en daarom te duur"
stelle
9-4-2010 vreselijk rumourig hotel.houten vloeren en houten trap dus veel lawaai,gordijnen te lichtdoorschijnend ,alles vies en stoffig,badkamervoegen vol schimmel en toilet viezig dus slecht schoongemaakt,veel te duur voor het geld,kan wel renovatie gebruiken,enige voordeel dichtbij verkadefabrief en koffie/thee op kamer maar nooit weer!

"Prima als uitvalsbasis voor weekendje stad"
P&N
13-9-2009 Prima hotel, net buiten stadscentrum maar afstand is prima te wandelen, ook naar centraal station.
Kamer 1 heeft een rolluik, ideaal als je uit wilt slapen en scheelt ook hoop in verkeerslawaai.

Vond de kamer goed schoon en fris, verder prima ontbijt en nette ontvangst.

Hotel is wat persoonlijker en knusser dan van een grote keten!

met partner, Aug. 2009
"Voor herhaling vatbaar!!!"
Gisela Sloot
16-8-2009 Wij hadden van te voren aangegeven dat we eventueel na 21.00 uur aan zouden komen (wat geen enkel probleem was), maar we waren ruim op tijd en werden hartelijk ontvangen. Korte afstand vanaf het station, ruime kamer. Enig sinds gehorig waardoor de oordopjes die op de kamer lagen goed van pas kwamen. Bedden lagen heerlijk. Ontbijt was fantastisch en zeer uitgebreid. De tips die we kregen van personeel kwamen goed van pas op de regenachtige zondag dus wij komen zeker terug.

met partner, Juli 2008
"Uitstekend"
Marius en Carla
15-7-2008 vriendelijke ontvangst,goede ligging en kamers en fijn die Senseo!.Prima ontbijt. Helaas veel rumoer van voorbijkomende medegasten als je op de eerste verdieping slaapt.

met vrienden, Juni 2008
"Erg gezellig en rustig hotel!"
M.C. Kolster
5-7-2008 zeer gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad en het station. Aardig en behulpzaam personeel. Fijn dat senseo apparaat op de kamer, konden we koffie drinken wanneer we maar trek hadden. Erg gehoorig, die houten vloeren kraken behoorlijk. Wij waren naar de film geweest in de bijna ernaast gelegen "omgebouwde" Verkadefabriek, leuke uitgaanstip. Ontbijt was super, zeer uitgebreid. Bedden met goede matrassen. Ik en mijn vriendin hebben een leuke tijd gehad in dit hotel, voor een drie sterren hotel is het echt een aanrader.

Ingrid Schipper
18-4-2008 Hotel dat uitstekend ligt t.o.v. centrum en Brabanthallen (beide 10min lopen)Vriendelijk personeel, goed ontbijt en een heerlijk diner gehad. We werden verwelkomd met een kop koffie van de zaak. Service staat hoog in het vaandel.
Enige nadeel was dat de kamers kraakten en ontzettend gehorig waren, maar ze wilden de boel op korte termijn renoveren. Zeker een aanrader.