Bed and Breakfast De Bossche Beul in Den Bosch - 's-Hertogenbosch Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast De Bossche Beul

9,9
9,7

30 mei 2012

Bed & Breakfast Den Bosch

Beoordelingen Bed and Breakfast De Bossche Beul

Molenstraat 31, 5211 DR, Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Bed and Breakfast De Bossche Beul scoort een 9,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Bossche Beul? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Bossche Beul in Den Bosch - 's-Hertogenbosch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Bossche Beul vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bed and Breakfast De Bossche Beul met andere accommodaties in Den Bosch - 's-Hertogenbosch.

10 beoordelingen over De Bossche Beul

9,9
9,7
met vrienden, Mei 2012
"Perfecte plek voor een mooi verblijf in Den bosch."
Derks
8-5-2012 Dit Bed en Breakfast de Bossche beul is een uitstekende plek om Den Bosch te bezoeken.
De kamers zijn prima en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Ook de persoonlijke service van de eigenaresse is klasse.

met partner, Apr. 2012
"Een bijzondere en sfeer volle B en B"
René Grin
3-5-2012 Zeer gastvrije ontvangst. Bijzonder sfeervol ingericht. Prima service. Een kamer voorzien van al datgene wat je nodig hebt. Een uitstekend bed. Een ontbijt waar je een groot deel van de dag op kan leven .... Heerlijk. En .... deze B en B ligt in het oude centrum van Den Bosch. ideaal om van hieruit de stad te bekijken en of te gaan shoppen. Kortom: een aanrader.

met vrienden, Mrt. 2012
"Midden in het Centrum"
Miranda Gommans
26-3-2012 De Bossche Beul is een fantastische Bed & Breakfast midden in het Centrum van Den Bosch. Gastvrouw Rosalinde zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Het ontbijt was uitgebreid. Lekker met een eitje, verse jus en croissants en de grote boxspringbedden sliepen perfect. We waren met z'n vieren, dus met de gedeelde badkamer ging dat goed. Als je samen bent en de verdieping deelt met onbekenden, zou dat het enige puntje van kritiek zijn. Super verblijf! Zeker voor herhaling vatbaar! Den Bosch is sowieso een geweldige stad. En omdat we mooi weer hadden leek het met alle terrasjes wel vakantie. Top!

met vrienden, 2011
"Aanrader!!!"
Esmiralda
20-12-2011 In december 2011 zijn we een nachtje bij B&B de Bossche Beul geweest. Op deze top locatie in het centrum van Den Bosch werden we zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door Rozalinda. De B&B was op een zeer subtiele manier met oog voor detail in kerstfeers gebracht. De kamer en badkamer waren netjes en schoon. We hebben heerlijk geslapen en ons laten verwennen met een lekker ontbijt. Echt een aanrader! Esmiralda Smeets

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldig, super locatie, volgend jaar weer"
westlandse meiden
19-9-2011 Super locatie, ligt op loopafstand van alles wat je in Den Bosch zou willen doen, winkelen, de binnendieze, restaurantjes, barretjes etc.
Op loopafstand van het station en parkeergelegenheid.

met vrienden, Sept. 2011
"Top!"
Jan en Inge
4-9-2011 Super lokatie, mooi pand, leuk ingericht, fijne luxe bedden, gastvrouw erg vriendelijk. Ontbijt erg uitgebreid.
Wij gaan zeker nog een keertje terug!

"Zeer centraal gelegen. Gastvrij."
echtpaar
9-8-2011 Stijlvol ingericht. Royaal ontbijt. Superschoon. Zeer vriendelijke gastvrouw.

met partner, Apr. 2011
"Superfijne bed en breakfast"
mariska juta
27-4-2011 wat een ontzettende leuke bed en breakfast.
heel vriendelijk ontvangen,je voelt je direct welkom en thuis,mooie kamer.heerlijk bed.fantastisch ontbijt.kortom een aanrader

met partner, Dec. 2010
"Zelfs verse bloemen en vers fruit op de kamer"
Fred Berg
29-12-2010 We kregen tips over restaurants en dingen om te doen in Den Bosch. De ligging is ontzettend goed. Midden in het centrum en toch heel rustig. Het ontbijt was erg uitgebreid. Geen negatieve opmerkingen!

met partner, Dec. 2010
"Heerlijke bed & breakfast in Den Bosch"
Bella
29-12-2010 Bed and Breakfast De Bossche Beul in Den Bosch, 's-Hertogenbosch, heeft bijgedragen aan een heerlijk weekendje weg waar we even konden ontspannen met z'n 2en zonder de kinderen. Romantisch en luxe!