Hotel Golden Tulip Keyser Breda**** in Breda Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Keyser Breda****

Kamer

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Keyser Breda****

Keizerstraat 5, 4811 HL, Breda
Hotel Golden Tulip Keyser Breda scoort een 8,6 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Keyser Breda****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Keyser Breda**** in Breda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Keyser Breda**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Golden Tulip Keyser Breda**** met andere accommodaties in Breda.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Golden Tulip Keyser Breda****

met een groep, Mrt. 2012
"Een mooi hotel in het centrum van Breda"
Conny
11-4-2012 Tijdens de NK afstanden verbleven wij met nog twee families in dit hote. Ontbijt zeer uitgebreid en het diner was zeer goed.
Wil je nog even wachten met eten dan kan je aan de bar een heerlijk wijntje of bier drinken.
Het hotel is op loop afstand van het centrum. Let op: parkeren kosten € 16 per dag, aan de overzijde is een groot parkeerterrein. Niet beveiligd overigens. De laatste nacht was er bij een andere parkeerde auto de autoruit ingeslagen.

met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel"
leon
4-3-2012 De locatie is perfect en verder is het allemaal "wel ok" in dit hotel maar het steekt er wat ons betreft niet boven uit.

Het ontbijt is vrij eenvoudig met onder andere sap uit pak en koffie uit zo'n grote tank. We hadden een suite geboekt en dat was best een redelijke kamer in het bijgebouw dat direct naast het hotel ligt. Alleen de minibar was leeg....dus dan moet je in de avond toch weer buitenom lopen naar de bar om wat te drinken te halen. De badkamer was voor deze kamer ook wat aan de kleine kant.

Verder prima tijd gehad, maar doordat het hotel er niet boven uit springt zijn de kamerprijzen eigenlijk wat aan de (te) hoge kant.

met een groep, Sept. 2011
"Prima hotel voor weekend Breda."
Marion en Marcel
28-9-2011 Afgelopen weekend hier Dinershow/overnachting arrangement met ontbijt.
Kamers netjes/schoon,prima ontbijt,op kleine loopafstand Grote markt/terrassen/
winkels/uitgaansgelegenheden.
Wij komen nog eens terug.

met vrienden, Aug. 2011
"Uitstekend hotel prima ligging"
Henk G
15-8-2011 Hebben een heel fijn weekend in Breda gehad, met heel vriendelijk personeel

"Om terug te komen"
H.Schmidt
11-8-2011 Voor de tweede keer dit jaar in GT Keyser met een arrangement en wederom zeer tevreden. Service kan menig ander hotel of resaurant wat van leren. Uitstekend ontbijt, schone kamer. Hier voel je dat je welkom bent bravo!

"Goede ligging"
rosita
23-6-2011 Een zeer mooi hotel goede ligging in centrum en dicht bij theater en casino.
Ontbijt goed maar wel duur 19 euro.
Zeer goede bedden met 2 kussens . Mensen bij receptie super vriendelijk en probeerde je overal bij te helpen als het nodig was.

"Swingend hotel"
alice
5-6-2011 Dit hotel is een prima plek om te genieten van het jazzfestival en de heerlijke stad Breda afgelopen 4 dagen!!! De gehele stad bruisde van geweldige muziek, zalig eten en drinken en heerlijk gezellige mensen overal vandaan!Zodat ik direct zei we gaan naar "huis", als ik bedoelde we gaan terug genieten verder van het hotel!
liefs Alice

met vrienden, Mei 2011
"Een heel goed hotel."
ria tromp
16-5-2011 samen met mijn zus geweest.
alles was goed,zeker voor herhaling.
groet,
ria tromp rotterdam.

met partner, Feb. 2011
"Om terug te komen"
Schmidt
2-3-2011 Golden Tulip Keyser Breda is een plek om terug te komen, bijzonder vriendelijk personeel, schone kamers en een goede verzorging. Wij hadden een arrangement en alles klopte, plus centraal gelegen.

met partner, Jan. 2011
"Prachtig hotel heel centraal gelegen"
jahasida
7-1-2011 Super mooi hotel, heel centraal dicht bij de stad casino theater bioscoop.

1 2 3 4 5 volgende