Hotel Amrath Hotel Brabant**** in Breda Nederland beoordelingen 6.2 | Zoover

Amrâth Hotel Brabant - Breda

Beoordelingen Hotel Amrath Hotel Brabant****

Heerbaan 4,, 4817 NL, Breda
Hotel Amrath Hotel Brabant scoort een 6,2 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Amrath Hotel Brabant****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Amrath Hotel Brabant**** in Breda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Amrath Hotel Brabant**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Amrath Hotel Brabant**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Amrath Hotel Brabant**** met andere accommodaties in Breda.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Amrath Hotel Brabant****

5,5
met een groep, Apr. 2012
"Nooit meer. Slechte zaak: max 2 sterren waard."
wemke westerhof
15-4-2012 Bij het avondbuffet ruim 30min moeten wachten op ons drinken (terwijl zaak nog niet voor de helft gevuld was). De kamer was klein, heel erg gedateerd en enorm gehorig. Kinderen en volwasseren liepen heel de nacht luidkeels door de gangen. Ondanks dat wij heel dicht bij receptie 'lagen'zeiden die er niks van. De vrije stopcontacten in de kamer functioneerden niet en er was geen toiletborstel aanwezig. De aanwezige bar was om half 12 al gesloten terwijl die tot 12 uur open zou zijn.

Al met al is dit hotel slechter dan het gemiddelde 3* hotel dat ik ken. Wel rekend het de prijzen van een 4* hotel. Als ik dit hotel zou mogen beoordelen zo het een hele magere 3* krijgen

met partner, Feb. 2012
"Absoluut geen aanrader!"
Joke
12-2-2012 Het amrath hotel is absoluut geen 4sterren waard. De kamers zijn oud, openslaand raam was kapot, tv heel klein, bed klein en badkamer net een slagerij, wit , oud en zonder verwarming. Het zwembad was goed van temperatuur, maar wel heel saai om te zien, rechthoekig zonder enige vorm van gezellige aankleding. De sauna staat plompverloren in de ruimte naast het zwembad, niet op temperatuur en je kijkt gewoon door de wanden heen. Naast dit kleine lelijke, zeer oude saunahok verder geen voetenbanken, wel 1 douche. . . . . Al met al niet voor herhaling vatbaar en ik hoop met deze recensie dat ik anderen behoed voor zo'n verkeerde keus!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Aangenaam verrassend en gastvrij"
Linda van den Oord
18-10-2011 Bij aankomst kregen de kinderen een aapje(knuffel). Zeer leuke ontvangst.
Kamer van alle gemakkken voorzien. Uitgebreid ontbijtbuffet. Ook bij de kinderen was dit in trek.
Heerlijk verwarmd zwembad.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

met een groep, Sept. 2011
"Prima voor 1 nacht"
Richard
26-10-2011 Met 4 volwassenen en 2 honden, 2 kamers geboekt via een bon. Kamers zijn niet bijzonder, maar oké. Stond een mobiele airco in de kamer en een ventilator.
Hadden heerlijk weer en hebben lekker buiten kunnen zitten in de zon. Personeel van restaurant vonden we niet echt gastvrij, maar kortaf en zakelijk. Met mooi weer is het centrum goed aan te lopen.

"Middelmaat"
mestdagh bossuyt
16-8-2011 hebben er slechts 1 nacht geslapen dus reactie is maar op een korte duur vonden de kamers iets verouderd maar wel verzorgd .
het avond eten was nogal beperkt van kaart en de keuken sloot om 20 uur wat toch zeer ongewoon was !!! het ontbijt was dan zeer uitgebreid van keuze .
het hotel was voorzien van zwembad en sauna , zwembad was zeer verzorgd en volgens de receptie was de sauna gratis maar bij ons werkte hij niet hadden geen munten op zak voor de automaat aan de sauna (dus niet gratis)

met vrienden, Juni 2011
"Ver van het cemtrum af"
Gea
12-6-2011 Vond dit wel een leuk hotel, maar het ligt wel een half uur van het centrum af. (als je lopend bent) De kamer was niet echt modern. Een koelkast en airco ontbraken, dat was wel jammer, want dat was geen overbodige luxe gweest. Want het was bloedheet in de kamer. Snachts met raam open geslapen en ventilaor aangedaan. Dit maakte alleen zo'n herrie, dat slapen moeizaam ging. Het eten wat we erbij kregen, vond ik niet zo geweldig, alleen het nagerecht was erg lekker. Dus dat maakte het wel weer goed. Het drinken wat je bij het eten kreeg was ook niet koud en als het dan een warme dag is, dan is dat niet lekker. Het ontbijt was wel erg goed.

zakelijk, Apr. 2011
"Geen 4 sterren waard"
Laurens
24-4-2011 Hotel ligt gunstig aan de invalsweg van Breda en je bent zo in het centrum.
Bij aankomst had ik een probleempje met mijn auto. De receptie was niet bereid om de wegenwacht voor me te bellen. Vervolgens kreeg ik een kamer die zeer slecht was, deur kapot, kast kapot, smerig, dus direct een andere kamer gevraagd. Deze kreeg ik met bijbetaling van 15 euro. Deze kamer was gerenoveerd en goed. Jammer dat het raam niet op een kiep stand kon. Het was warm in het Hotel en wilde wat verkoeling. Diner was redelijk, ontbijt buffet 1e dag goed, 2e dag oud brood en werd niet goed bijgevuld. Lunch buffet was goed. Jammer dat alleen de a la carte gasten buiten mogen eten. Als je een buffet gereserveerd hebt mag je alleen binnen zitten. Vervolgens is de rekening ook nog twee keer van de credit card afgeschreven. Dit Hoten heeft voor mij 2 sterren te veel.

met partner, Apr. 2011
"Goed hotel"
van Eijck
12-4-2011 Helaas wel geluidsoverlast van verwarming en lawaai tot 13.30 uur 's nachts.
Na een telefoontje naar receptie werd het nachtelijk lawaai wel gelijk opgelost.
Eten was heel goed en service prima.
Zwembad is klein, maar water lekker warm.

met een groep, Feb. 2011
kortom aanrader

met vrienden, Nov. 2010
"Prima prijs kwaliteit"
Manon
17-11-2010 Prima voor een kort verblijf. Dichtbij de snelweg, dus goed te bereiken. Met ongeveer 10 min. ben je in het centrum.

1 2 3 4 5 6 volgende