Hotel t Vertrek*** in Boxmeer Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

31 mei 2012

Beoordelingen Hotel t Vertrek***

Stationsweg 12, 5831 CR, Boxmeer
Hotel t Vertrek scoort een 8,9 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel t Vertrek***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel t Vertrek*** in Boxmeer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel t Vertrek*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel t Vertrek*** met andere accommodaties in Boxmeer.

8 beoordelingen over t Vertrek***

9,6
9,5
met een groep, Mei 2011
"Fijn hotel"
fam. van de ven
19-5-2011 Net als vorig jaar hebben we met de familie weer erg genoten van ons verblijf bij t vertrek.Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Uitgebreid ontbijt en een heerlijk diner.Kamers heel schoon en prima bedden.Zeker voor herhaling vatbaar.Groetjes De Vennekes.

met partner, Okt. 2010
"Eenvoudig maar prima!"
S. van der Ploeg
26-10-2010 Eenvoudig hotel. Kamers eenvoudig maar royaal. Bijzonder netjes en schoon. Alles aanwezig (behalve haarföhn!). Ontvangst en verzorging hartelijk. Eten voortreffelijk. Enige minpuntje: tijdens ons verblijf was er een feest in het aangrenzende (bijbehorende) zalencentrum, waardoor het feestmuziekgedreun tot in de kleine uurtjes hoorbaar was op onze kamer. Vandaar dat waardering niet hoger dan 7 scoort. Voor wie hier niet om maalt (bijv. gelet op de prijs/kwaliteit) een prima plek om te verblijven!

alleenreizend
"Prima Hotel"
Piet de Neef
1-8-2010 Ik heb onlangs voor de 6e keer op rij gebruik gemaakt van 't Vertrek als uitvalsbasis voor de 4Daagse. Vandaar dat de ligging van het hotel (50 meter van het station) ideaal is. De kamers zijn eenvoudig, ruim en brandschoon. Het eten is voortreffelijk en de kwaliteit/prijsverhouding is zeer goed. De eigenaren Rene en Ingrid (en de rest van het personneel) zijn zeer behulpzaam en zelfs om 03.45 bij het vroege (4Daagse) ontbijt altijd goedgemutst. Ik heb mijn kamer voor 2011 al geboekt.

zakelijk, 2009
"Altijd zeer gastvrij"
Martin
3-2-2011 Altijd zeer gastvrij, goed te eten. De reservering loopt ook prima en de gezeligheid komt ook niets te kort.

met een groep, Mrt. 2008
brandweer Zaanstree...
23-3-2008 afgelopen vrijdag en zaterdag in Boxmeer geweest voor brandweer trainingen met daarbij een overnachting in t'trefpunt.
in één woord super.
gezellige ongedwongen sfeer, zeer vriendelijke mensen en erg goed eten.
prima ruime slaapkamers met goede bedden, douche, toilet en tv
apparte ontbijtzaal met ruime keuze.
goede prijs/kwaliteit verhouding

met partner, Juli 2007
Bert en Wilma
30-7-2007 mooie grote kamer, we hebben er heerlijk gegeten en we vonden het heel gezellig aan de bar, waar altijd wel een gezellige hoeveelheid mensen was.
de eigenaren waren ook zeer vriendelijk en gastvrij. ik raad het zeker aan bij vrienden en bekenden.

met partner, Mei 2007
Jaco Mol
30-12-2007 Met pinksteren hebben we 2 nachtjes gelogeerd. Perfecte service van eigenaar. Zo heeft hij ons naar een adres in Gennep gebracht, tussen de drukke werkzaamheden door! Mooie kamers, lekker eten, goed ontbijt, kortom een fantasisch hotel!

Bart van Es
9-9-2005 Erg leuke sfeer, nette uitstraling.
Lekker eten en een prima gemoedelijke bediening.