Hotel Riche*** in Boxmeer Nederland beoordelingen 9.6 | Zoover

Hotel Riche*** Boxmeer

Beoordelingen Hotel Riche***

Steenstraat 51, 5831 JB, Boxmeer
Hotel Riche scoort een 9,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riche***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riche*** in Boxmeer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Riche*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Riche*** met andere accommodaties in Boxmeer.

2 beoordelingen over Riche***

"Top!"
Suzanne
20-9-2011 Afgelopen weekend in Boxmeer geweest. Heerlijk hotel gevonden in het centrum. Heerlijk gegeten, lekker geborreld en gewinkeld in Boxmeer. We komen zeker terug!

met partner, Juli 2006
Jean en Marijke Sto...
22-5-2008 We waren voor twee overnachtingen in Hotel Riche.Het ontbijtbuffet was prima verzorgd.Over het eten kunnen we niets zeggen daar we enkel kamer met ontbijt hadden.Het was tijdens de vierdaagse van Nijmegen ,en dat je vroeg wakker bent door de daar logerende wandedelaars die opstaan, moet je er in die week maar bijnemen vinden we.Onze kamer vonden we ietwat ongewoon,geen behang ,maar enkel bakstenen muren. Maar meschien was er pas een verbouwing geweest.Het personeel was er vriendelijk en attent.Het hotel beschikt ook over een grote privé parking, wat zeker een pluspunt is !