Beoordelingen Boekel

21 mei 2013

Boekel
Beoordelingen Boekel
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Boekel. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Boekel. Ben je zelf op vakantie geweest naar Boekel? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Boekel scoort een 8,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping en 3 Vakantiehuizen in Boekel. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Boekel. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Boekel. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant.

8 beoordelingen over Boekel

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Rustig dorpje met alle voorzieningen"
Ton
Sfeer
21-4-2012 Het dorpje straalt veel rust uit. Er zijn 2 grote supermarkten en diverse eettentjes. Ook zijn er mooie fietsroutes uitgezet.

met een groep, Apr. 2012
"Rustig"
Sanne vohs
Sfeer
29-4-2012 Aangezien wij wat jonger zijn waren we van mening dat in Boekel zelf vrij rustig is. Enkelen zijn een avond naar cafe t Menneke geweest maar daar was niet heel veel te beleven. Gelukkig compenseerde het gave huis dat voor ons.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Mooie omgeving"
fam v/d ven
Sfeer
9-4-2012 voor groepen,gezinnen e/o fietsers is er altijd wel wat in de buurt te doen.

Familie, Juni 2008
"Super vet!"
Wouter
Omgeving
6-8-2008 Echt een leuke vakantie gehad hier! Op Boekels Ven... ook een leuke omgeving je kunt er bijvoorbeeld heerlijk fietsen en alles wat je nodig hebt is te vinden in het dorp. En het is er heel gezellig.

alleenreizend, Apr. 2008
Pieter
Omgeving
5-4-2008 Super mooi dorp, wel een mooi plein en een vernieuwend dorpsgezicht nu nog de oostkant en het plein past helemaal bij elkaar! Het oude en Nieuwe gemeentehuis staat mooi bij elkaar! Verder genoeg te doen in de buurt. en aardig mensen!

Familie, Juli 2006
tv
Omgeving
27-4-2007 prachtig dorp. Alles wat je nodig hebt is er. Voldoende winkels, natuur en horeca

jan
Omgeving
14-7-2005 hier wil ik blijven wonen!!

met partner, Mei 2005
JV
Omgeving
31-1-2007 Dorpsgezicht totaal verdwenen.
Een nieuw plein met het in totaal niet bij elkaar passende gebouwen.
Een nieuw gemeentenhuis wat achter het oude is weggestopt.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit