Hotel De Tipmast** in Bladel Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Hotel De Tipmast** Bladel

Beoordelingen Hotel De Tipmast**

Tipmast 48a, 5531 NG, Bladel
Hotel De Tipmast scoort een 9,2 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Tipmast**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Tipmast** in Bladel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel De Tipmast** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel De Tipmast** met andere accommodaties in Bladel.

10 beoordelingen over De Tipmast**

met vrienden, Aug. 2011
"Prachtige omgeving. Prima eten. Zeer gastvrij."
Piet Swartjes
8-8-2011 Wij zijn met 10 personen van 5 tot 8 augustus te gast geweest. Het hotel ligt in een prachtige bosrijke omgeving, van waaruit, geholpen door een duidelijke knooppuntroute, mooi fietstochten kunnen worden gemaakt. De sfeer in het hotel is voortreffelijk. Zeer gastvrije ontvangst, prima eten en uitermate vriendelijke bediening. Daarnaast beschikt het hotel over een mooi gelegen sfeervol terras. Het hotel is echt een aanrader en wij komen er zeker nog een keer terug.

met een groep, Juni 2011
"Zeer vriendelijk persooneel"
tuinstra-delaaf
26-4-2012 Na een motorslipcursus hier gegeten en geslapen. Zeer vriendelijk personeel en heerlijk gegeten

met vrienden, Juni 2011
"Goed en gezellig hotel"
fietsclub " blij en...
10-6-2011 afgelopen week met 12 personen in hotel de tipmast verbleven i.v.m. een fietsvakantie. een absolute aanrader. Het eten is voortreffelijk en het personeel erg vriendelijk en zorgzaam. Omgeving is voor fietsers en wandelaars prachtig. Knooppuntroute start dicht bij het hotel. Enige minpuntje is dat de kamers wat gehorig zijn

met partner, Juli 2010
"Leuk Hotel is zeker een aanrader."
A van Dop
12-7-2010 Wij hebben hier een weekend doorgebracht en dat is ons heel goed
bevallen het hotel ligt heerlijk in de bossen en met mooi weer is
het hier goed vertoeven.
Het eten was hier zeer goed en een super vriendelijke bediening
dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Familie, Okt. 2008
"Leuke omgeving, goed verzorgd"
N
16-11-2008 ben hier met plezier geweest en kan andere mensen aanraden hierheen te gaan!

Brigit
4-6-2008 Wij hebben een week in tipmast 4 doorgebracht en een geweldige vakantie gehad.
Een verrassend mooi vormgegeven en comfortabele bungalow. En heerlijk veel ruimte en privacy. Een geweldige plek voor natuurliefhebbers die toch van comfort houden!!

Luc
31-5-2008 Wij hebben een week doorgebracht in de bungalo Tipmast 4. Een zeer verassend mooi vormgegeven, frisse en comfortabele bungalow met geweldig uitzicht aan alle kanten! Echt een aanrader voor wie graag midden in de natuur toch wil genieten van comfort en smaak! Een foto van de bungalo is ook te zien op primaplek.nl

Luc en Brigit

Rini
4-5-2008 Met 8 personen een fietsarrangement gehad. Prima verzorging, sfeervolle accomodatie. Een aanrader wanneer je lekker ontspannen een weekendje weg wil. Je wordt in de watten gelegd!
Nogmaals bedankt voor de echte Brabante gastvrijheid!
we komen beslist nog terug!

met partner, Aug. 2007
herman en teunie mu...
19-8-2007 wij zijn in augustus 2007 in hotel de tipmast geweest, wij kunnen alleen maar zeggen wat een service, heerlijk eten, en bijzonder aardig en gezellig personeel, ja in de tipmast is de klant nog koning, en het ligt ook nog eens heerlijk midden in de bossen.

Thomas John
5-3-2007 Ik ben een weekend in Hotel de Tipmast geweest en niet in een bungalow,het ligt wel bij elkaar.Het hotel ligt gezellig in de bossen waar je alle kanten op kunt.Ik ben daar heerlijk met de hond geweest om te wandelen.Het hotel heeft leuke kamers voor een leuke prijs.Het is nog echt een hotel waar de gast centraal staat en waar ze alles zullen doen om het jou naar de zin te maken.De service was echt met één woord,GEWELDIG