Hotel Best Western De Druiventros**** in Berkel-Enschot Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Best Western De Druiventros****

6,5

31 mei 2012

Hotel Best Western De Druiventros**** Berkel-Enschot

Beoordelingen Hotel Best Western De Druiventros****

Bosscheweg 11, 5056 PP, Berkel-Enschot
Hotel Best Western De Druiventros scoort een 7,2 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western De Druiventros****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western De Druiventros**** in Berkel-Enschot, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Best Western De Druiventros**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Best Western De Druiventros**** met andere accommodaties in Berkel-Enschot.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Best Western De Druiventros****

6,5
met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijk genieten van het Efteling-arrangement"
MW Jansen
30-5-2012 Hotel Best Western De Druiventros is een leuk en goed hotel, met een heerlijke keuken!

met partner, Mei 2012
"Super plek"
janny zoontjens
30-5-2012 Dit was een geweldig weekend. Het is de straat uit ci. 4 a 5 km. en je bent
al in het centrum. Het personeel was super aardig en zeer gastvrij.
Ze hebben ons alles ook goed uitgelegd over de omgeving. Wij gaan zeker nog een keer terug. Bedankt nogmaals voor het geweldige weekend.

met partner, Mei 2012
"Fantastische plek"
amy
30-5-2012 We hebben genoten, geweldige omgeving en erg vriendelijk personeel !!!

met partner, Apr. 2012
"Dit nooit meer!"
Robert
22-4-2012 Afgelopen weekend in de druiventros verbleven met mijn vriendin. Ik heb dit weekend geboekt via veiling en werd beschreven als: lekker bubblen met een fles prosseco in luxe 2 pers kamer. Bij aankomst bleek de hotel kamer een muf hok te zijn met oud meubilair. De badkamer was voorzien van een bubbelbad maar deze was vies en je kon goed zien tot hoe ver het water heeft gezeten van de vorige gasten. Niet echt fris dus. Bedden waren ook slecht. Het eten in het restaurant was overigens wel goed en de bediening vriendelijk. Als met al zullen ze dit dus een stuk beter moeten adverteren via veiling want je hebt een hoge verwachting en valt zwaar tegen. Bij vertrek had ik dit graag aangegeven maar de uitcheck verliep bijzonder snel en de receptioniste was al weer op weg naar haar boterham voordat ik "a" had kunnen zeggen. Voor ons nooit meer dus.

met partner, Mrt. 2012
"Voor de prijs een goed hotel"
Loet van Wegen
24-3-2012 Via een veiling één nacht doorgebracht in een Suite met bubbelbad op de kamer. ontbijt zelf bijgeboekt. De Kamer is geen suite maar gewoon een normale hotelkamer. Bad is erg prettig. De fles prosecco was een erg leuke attentie. Personeel vriendelijk. Het ontbijt buffet lijkt meer dan het is. Veel pakjes 1-persoons zoetigheid en geen tomaat of komkommer. Scrumbled eggs maar spek en worstjes lagen al tijden te garen. Toch een leuk verblijf gehad en voor het geld acceptabel.

met partner, Feb. 2012
"Mooi hotel"
C Reijnders
12-4-2012 Het is een heel mooi hotel, service is ook goed. Wij zijn tijdens de dagen van carneval geweest. Van te voren "gewaarschuwd" door het hotel dat er hier een feest werd gegeven. Dit vonden we erg netjes. Wij hebben ook deelgenomen aan t feest, en het was van te voren aangegeven dat het tot 5 uur 's nachts zou duren. Na 5 uur hebben we helemaal niks gehoord. Het zijn goede bedden mooie kamer. Het personeel is ook heel aardig en als er iets is staan ze zo snel mogelijk voor je klaar. Het eten is ook super. Lekker vers en goed bereid.

Wij vinden het echt voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima voor een ieder"
G. Sluijsmans
24-2-2012 Prima hotel. Mooie grote gezellige eetgelegenheid en bar. Prima kamers. Vriendelijk personeel. Auto gratis voor de deur. Directe nabijheid van Tilburg.
Er was carnaval en de combi ging prima.

met partner, Feb. 2012
"Hotel Berkel Enschot"
masha
6-3-2012 We kregen een grotere kamer dan geboekt, omdat het leeg was.Gratis upgrade:)

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Dit doen we noooooit meer"
Saskia
20-11-2011 Ivm verjaardag oma een Eftelingarrangement geboekt met overnachting voor 5 personen. Dit bleek in een familiekamer plaats te vinden, was bij boeking niet bekend - maar vooruit, hoe meer zielen hoe meer vreugd dachten wij....
A la carte gegeten: uitstekend. Kamer was verschrikkelijk. Oud meubilair, zo vol dat je over de kastjes heen moest stappen. Een nachtkastje zakte spontaan in tijdens verschuiven. Badkamer is zwaar verouderd met schimmel in voegen en gordijn. Koffie/thee faciliteiten die aanwezig zouden zijn ontbraken. Zeer gehorig, er was feest met live muziek precies onder de kamer. Laatste nr werd om bijna 3.00 uur ingezet. Dit kan echt niet.
Volgende dag bij uitchecken klacht ingediend. Ons werd verteld dat we 's nachts hadden moeten klagen, dan hadden we een andere kamer gekregen. Midden in de nacht met 2 kinderen? Toe nou!
Nee, ondanks de gunstige ligging ten opzichte van de Efteling en het werkelijk uitstekende eten zullen wij een volgende keer een ander hotel zoeken.

met vrienden, Okt. 2011
"Weekendje relaxen"
Stam
24-10-2011 Goede ontvangst behulpzaam en vriendelijk personeel.
Gezellig restaurant goed eten en uitgebreid ontbijt.
Kamers zijn netjes en schoon.
Mooie omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden.
Jammer dat het dicht bij de snelweg ligt.
Zeker voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 5 6 volgende