Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol**** in Bergen op Zoom Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol****

6,4

31 mei 2012

Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol**** Bergen op Zoom

Beoordelingen Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol****

Mastendreef 85, 4623 RE, Bergen op Zoom
Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol scoort een 7,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol**** in Bergen op Zoom, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Van der Valk Motel De Wouwse Tol**** met andere accommodaties in Bergen op Zoom.

10 beoordelingen over Van der Valk Motel De Wouwse Tol****

6,4
zakelijk, Mei 2012
"Dit nooit meer"
Van der Meijde
21-5-2012 We zullen er niet meer naartoe gaan, het hotel is niet schoon en het merendeel van het personeel is niet Bekwaam en niet klantgericht. Bij mooi weer is alleen aan de zijkant een stukje terras geopend maar dan ook nog met vieze tafelkleedjes en vuile stoelen. Ook is er maar een serveerster voor het terras . Al met al een rommeltje en een van der Valk onwaardig. Dit bedrijf is met afstand de slechtste van der Valk

zakelijk, Mei 2012
"Goed overnachtingshotel"
ruud
11-5-2012 Voor een overnachting is dit hotel geschikt. Kamers zijn gedateerd maar schoon en alles is aanwezig. Geen plek om vakantie te vieren. Beetje de sfeer van een chauffeursrestaurant. Ontbijt is prima zoals altijd bij v.d. Valk. Ik heb veel betere v.d. Valks meegemaakt.

met vrienden, Apr. 2012
"Lekker eten en goede bedden."
Marga Eijer
22-4-2012 Net terug van een overnachting met diner en ontbijt en we hebben het erg goed gehad, vriendelijk personeel die netjes vroeg of het ook lukte met onze minder valide vriendin. Op deze site gezien dat het eten tegen kon vallen, maar wij wilden dit graag zelf beoordelen: alles wat wij voorgeschoteld kregen was goed, bij het ontbijt was er zelfs zalm, ook worstjes, roerei, uitgebakken spek en gekookte eieren. Het personeel was erg gastvrij en klantvriendelijk. Wanneer iemand twijfels heeft, doe als ons en ga zelf beoordelen. Wat ons betreft is dit hotel echt de moeite waard. De kamers waren wat gedateerd, maar de bedden sliepen heerlijk, extra kussens en dekens in de kast.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Van der Valk Motel De Wouws...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Slecht eten"
Didi
27-8-2011 Op terugreis vanuit Frankrijk gegeten bij De Wouwse Tol.
Zeer slecht bevallen. Het varkenshaasje was zo taai dat ik 20 minuten op 1 stukje zat te kauwen. De gebakken aardappelen waren oud en het personeel had nog nooit gehoord van klantvriendelijkheid.

zakelijk, Mrt. 2011
"Correct"
bdrukker
23-3-2011 Al jaren een correct adres. Goede bedden, schoon sanitair. Eten en ontbijt stabiel niveau. Geen plek om vakantie te vieren, maar verder een prima bedrijf.

met partner, Jan. 2011
"Altijd weer, wanneer we in de buurt zijn"
Frans van Rijswijk
11-1-2011 Kamer zeer goed, TV minder, het eten was uitstekend, zoals ook de bediening in het restaurant. Het personeel is zoals we het in Nederland gewend zijn: beleefd, vriendelijk en hulpvaardig. Wij zullen ook in de toekomst vaker in van der Valk hotels/motels logeren.

zakelijk, Jan. 2011
"Mwah."
jan mulder
2-2-2011 slechts enkele tv zenders en 2 radiostations (met storing) is niet van deze tijd. Geen gezellige zitplek (bar/cafe) om sávonds wat te drinken/praten. Eten en wijn zijn ondermaats (zeker qua prijs/kwaliteit). standaard lunchpakket eveneens erg summier. (3 droge broodjes met beleg, 2 fruit, 1 snoep; tweede dag was 1 fruit en 1 snoep niet erbij).
Kamer is op zich verder prima.

met jonge kinderen, 2010
"Zeer net motel!"
Rik
26-10-2010 Ontbijt valt wat tegen.

Poffertjes komen uit kant en klaar verpakking en zijn bovendien uitgedroogd.

Verder geen worstjes, spek of de mogelijkheid om zelf je ei te bakken.

met partner, Aug. 2010
"Heerlijke tussenstop"
wandel
17-8-2010 De ligging is ideaal om even een tussenstop te maken.

L. den Hollander
6-6-2006 Motel ligt aan de snelweg. Motel zelf ziet er mooi uit, maar de kamers liggen
buiten het motel aan de zijkant. Kamer erg gedateerd, maar wel schoon. Geen veilig gevoel, omdat de kamers niet in het motel liggen. Simpel ontbijt.