8-10-2011
We komen regelmatig logeren op de camping met eigen tent of door een stacaravan of trekkershut te huren.
We zijn positief verrast door de mooie ligging, de uitstekende staat en service van de te huren accommodaties en het goed onderhouden terrein.
Alle extra's zoals kinderboerderij, waterspeeltuin, gewone speeltuinen, speelhal, tennisbaan en midgetgolfbaan.
Toilet- wasruimte zijn keurig onderhouden en schoon en voorzien van alle extra's zoals wasmachines, kinderbad, hondendouche enz.
kortom wij hebben genoten van een uitgebreide camping in een mooie groene omgeving met vriendelijk gastheren en -dame.
18-7-2009
Wat een topper zijn blij dat we hier naar toegekomen zijn, na andere camping waar we 40 jaar gestaan hebben.
19-8-2009
Camping Uit en Thuis is zeer geschikt als je van kamperen houdt zoals het hoort te zijn zonder te veel poespas maar met keurig en mooie sanitair. Hier kan je samen met je kinderen vakantie vieren zonder die verplichte animatiegebeuren van s'morgens tot s'avonds, de activiteiten die ze organiseren zijn meer dan voldoende. De omgeving is zeer afwisselend en er is in de buurt van alles te doen.
Wij gaan volgend jaar weer naar deze camping.
20-11-2008
Als je net de camping binnenkomt oogt hij netjes maar ga je een rondje lopen dan lijkt het wel een vuilnisbuilt, zeer weinig onderhoud aan groen. er word niets georganiseerd voor de kinderen en de kantine is meer dicht dan open. Sanitair is netjes maar simpel veel te veel geld voor saaie camping.