Camping Uit en Thuis*** in Bergen op Zoom Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

toerveld D

Beoordelingen Camping Uit en Thuis***

Heimolen 56, 4625 DD, Bergen op Zoom
Camping Uit en Thuis scoort een 8,1 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Uit en Thuis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Uit en Thuis*** in Bergen op Zoom, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Uit en Thuis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Uit en Thuis*** met andere accommodaties in Bergen op Zoom.

19 beoordelingen over Uit en Thuis***

met partner, 2011
"Als je liegt zorg dan dat de leugen klopt..."
T. van den Heuvel
5-10-2011 Op het eerste gezicht een heel redelijke camping inderdaad in een mooie omgeving gelegen maar niet echt ''een oase van rust'' vanwege herrie van de A58 en vliegveld Woensdrecht en ook niet ''all-in'' vanwege extra kosten voor douche en heet water voor de vaat.
Over bovenstaande was ik niet gevallen ware het niet dat het volgende heeft plaatsgevonden.
2 dagen voor vertrek hebben we fietsen gehuurd op de camping maar hebben deze binnen een uur teruggebracht omdat er vanwege allerlei mankementen niet met goed fatsoen op te fietsen viel.
De medewerker die de fietsen verhuurd had en weer in ontvangst nam hoorde het aan zei ''zijn onze fietsen niet, wij verhuren ze maar''.
De campingbazin gaf bij het afrekenen (incl fietshuur) eenzelfde reactie en vertelde er zelf de dag ervoor op gefietst te hebben en dat aan de fietsen niets mankeerde. Gek genoeg stonden de zadels ervan nog altijd in de hoogste stand vanwege onze 2 en 1,9 meter. Derhalve fysiek onmogelijk als je zelf 1,70 bent.
Onbeschoft
eigenaar Stefan Kipping, 7-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste familie vandenheuvel, Wij begrijpen dat uw verblijf op onze camping u niet zo is bevallen. Begrijpelijk als u delen van de tent bent vergeten en de auto kapot is gegaan zodat u pas een dag later kon komen. De fietsen die wij verhuren zijn nieuwe gazelle's die goed worden onderhouden.Wij hebben hierover dan ook nooit klachten gehad.U heeft de fietsen enkele uren gebruikt en toen u ze terugbracht vond u dat er van alles aan mankeerde.Wij hebben maar een halve dag berekend. De all-in prijs voor de standplaats staat omschreven in de prijslijst als standplaats incl. kampeermiddel, auto, electra en cai. Warmwatergebruik valt daar dus buiten.Bij ons werken de douches e.d. op munten zodat de gebruiker betaalt en de kosten voor de ruime luxe douches vallen erg mee. (50 cent voor 8 min.)

"Mooie boscamping met veel extra's."
Franka Vet
8-10-2011 Mooie boscamping met veel leuke extra's in een gevarieerde omgeving.
Ruim voldoende vertier voor de kinderen van verschillende leeftijden op het eigen terrein.
Kinderboerderij, waterspeeltuin, trampoline, speelhonk e.d.
Schone en mooie wasgelegenheden die goed schoongehouden worden.
In het hoog seizoen veel entertainment.
Kortom: wij komen zeker terug!

met jonge kinderen, 2011
"Rust en ruimte"
floortje
8-5-2011 Heerlijk rustige camping, erg gunstig gelegen.
Makkelijk te vinden met de auto en vlak bij genoeg nauur om te wandelen en fietsen. Ook Bergen op Zoom ligt op fietsafstand voor de nodige boodschappen en het ziekenhuis (hopelijk niet nodig)
Zelfs zonder animatie genieten de kinderen de hele dag in de speeltuintjes.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Natuurlijke camping met alles dat je nodig hebt."
Ruud Prins
8-10-2011 We komen regelmatig logeren op de camping met eigen tent of door een stacaravan of trekkershut te huren.
We zijn positief verrast door de mooie ligging, de uitstekende staat en service van de te huren accommodaties en het goed onderhouden terrein.
Alle extra's zoals kinderboerderij, waterspeeltuin, gewone speeltuinen, speelhal, tennisbaan en midgetgolfbaan.
Toilet- wasruimte zijn keurig onderhouden en schoon en voorzien van alle extra's zoals wasmachines, kinderbad, hondendouche enz.
kortom wij hebben genoten van een uitgebreide camping in een mooie groene omgeving met vriendelijk gastheren en -dame.

"Wat een fijne camping"
Ans en NIco van Str...
18-7-2009 Wat een topper zijn blij dat we hier naar toegekomen zijn, na andere camping waar we 40 jaar gestaan hebben.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Mooie camping voor ieder wat wils"
familie
19-8-2009 Camping Uit en Thuis is zeer geschikt als je van kamperen houdt zoals het hoort te zijn zonder te veel poespas maar met keurig en mooie sanitair. Hier kan je samen met je kinderen vakantie vieren zonder die verplichte animatiegebeuren van s'morgens tot s'avonds, de activiteiten die ze organiseren zijn meer dan voldoende. De omgeving is zeer afwisselend en er is in de buurt van alles te doen.
Wij gaan volgend jaar weer naar deze camping.

Familie, Juli 2008
"Slordige camping"
fam. Dankers
20-11-2008 Als je net de camping binnenkomt oogt hij netjes maar ga je een rondje lopen dan lijkt het wel een vuilnisbuilt, zeer weinig onderhoud aan groen. er word niets georganiseerd voor de kinderen en de kantine is meer dicht dan open. Sanitair is netjes maar simpel veel te veel geld voor saaie camping.

P.c. Bravenboer
27-5-2008 Wij staan sinds 1 oktober 2007 op
deze fantastische camping.
Een prachtige camping met ruime
plaatsen en een gezellige sfeer.
Vriendelijk beheer wat altijd voor
iedereen klaarstaat.Een prachtige
omgeving rustig en toch overal
dictbij.Kortom een echte aanrader.
Peter en Marja Bravenboer.

Familie
jan en jet
21-3-2008 camping de heide is gewoon geweldig ik kan dan ook niet wachten todat we kunnen gaan opzetten alleen het weer werkt wel gruwelijk tegen ik wil dan ook tegen iedereen zeggen kom massaal naar onze camping je krijgt er zeker geen spijt van het is er gewoon gezellig en zeker heel leuk voor de kinderen

Patricia
8-1-2007 Ik heb hier 11 jaar gestaan met een stacaravan met mijn familie en ik heb altijd fantastisch naar mijn zin gehad. Tot op de dag van vandaag vind ik het vreselijk dat mijn ouders de caravan verkocht hebben :(