Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom*** in Bergen op Zoom Nederland beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom***

6,3

30 mei 2012

Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom*** Bergen op Zoom

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom***

Antwerpsestraat 56, 4611 AK, Bergen op Zoom
Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom scoort een 6,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom*** in Bergen op Zoom, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom*** met andere accommodaties in Bergen op Zoom.

3 beoordelingen over Tulip Inn Bergen op Zoom***

6,3
met partner, 2011
"Matig voor een Tulip Inn"
Sonja
26-11-2011 Aantal keer geslapen in het Tulip Inn Bergen op Zoom ivm ziekenhuisbezoekjes. Hotel ligt op een kleine 10 minuten lopen van het station. Bij het inchecken is het meerdere keren gebeurd dat mijn reservering niet in het systeem stond, of er was een eenpersoonskamer gereserveerd, terwijl we voor 2 personen geboekt hadden. De kamers zijn zeer klein, wel schoon. Ontbijt is simpel, niet al te uitgebreid. Er is tevens geen lift in het hotel. Er zijn ook geen kamers op de begane grond, dus zeer rolstoel-onvriendelijk.

met partner, 2011
"Niet wat wij verwachten"
Kim
16-9-2011 We via een site geboekt. en bij aankomst bleek dat we een dag later pas hadden geboekt. Dit werd netjes opgelost. En kregen we nog een grotere kamer! Helemaal super. Nou bleek dit aan de overkant te zijn, waar in de loop van de avond de Polen ook weer 'thuis' komen van werken! En bij ons voor de deur en op ons balkon(deze liep door vanuit de centrale hal) bier dronken en gaan zitten roken! overal staat :no smoking. alles stonk naar rook! 's ochtens lekker ontbijt op! bleek dit niet bij de prijs inbegrepen en dus ook niet vermeld hoe duur het was daar was niks van gezegd, dus konden ook nog 25euro afrekenen voor een ontbijtje!

rob
15-7-2005 Wij moesten onlangs een nachtje slapen in Bergen op Zoom. Via nachtjeweg.nl boekten wij hier een kamer. Bij binnenkomst werden we direct goed en netjes ontvangen waarbij we ook nog eens als extraatje de bruidssuite kregen terwijl we betaalden voor een standaard kamer. Compleet met bubbelbad, hemelbed en mooi uitzicht ontzettend genoten van de sfeer die het hotel biedt. Ook het ontbijt 's ochtends was uitmuntend. Een dikke tien wat ons betreft.