Hostel Stayokay Bergen op Zoom in Bergen op Zoom Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hostel Stayokay Bergen op Zoom

Terras

Beoordelingen Hostel Stayokay Bergen op Zoom

Boslustweg 1, 4624 RB, Bergen op Zoom
Hostel Stayokay Bergen op Zoom scoort een 8,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Stayokay Bergen op Zoom? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Stayokay Bergen op Zoom in Bergen op Zoom, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hostel Stayokay Bergen op Zoom vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hostel Stayokay Bergen op Zoom met andere accommodaties in Bergen op Zoom.

9 beoordelingen over Stayokay Bergen op Zoom

met een groep, Nov. 2011
"Fantastische plek"
Marjolein Schut
24-11-2011 Met 67 studenten en 11 docenten verbleven wij 3 nachten in deze StayOkay. 67 Studenten vooral jongens, betekende dat we af en toe tekort hadden aan het eten. Dat we toch een een blijvende mooie herinnering overhouden aan ons verblijf komt door:
- de ligging, nabij BergenopZoom maar toch buiten. De nachtegaal of uil (nacht 1), de vroege vogels.
- de huisjes; hoewel gedateerd ingericht en inderdaad hard aan renovatie toe, is het toch wel heerlijk om je na een volle dag hard werken te kunnen afzonderen van die enorme massa' s luidruchtige mensen
- maar vooral ook Inge, en jeugdherbergvader Bas. Die beiden hun eigen programma aanpasten om ervoor te zorgen dat ze ons konden bijstaan.

met vrienden, Aug. 2011
"Erg gezellig personeel"
Maikel
14-8-2011 Leuke bar avonden gehad, gezellige muziek en we konden het onszelf naar de zin maken met liedjes aanvragen en lekker biertjes drinken, kortom erg leuk!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Heerlijk ontspannen genieten"
BB
11-4-2011 Met vrienden een heerlijk weekend doorgebracht, onder het genot van een drankje en goed eten. De kinderen vermaken zich prima op schommels, glijbaan en kabelbaan, terwijl de ouders lekker op de zitzakken in de zon zitten.
Service is prima, altijd met een glimlach en niets is te veel gevraagd.
Een aanrader om lekker even weg te zijn en van de natuur te kunnen genieten, of in no time in België te zijn :)

De beste prijzen en lastminutes voor Hostel Stayokay Bergen op Zoom bi...

alleenreizend, Mrt. 2011
"Goed te doen met name bij Vastenavend"
Gerard Kapsenberg
26-5-2011 In het "Krabbegat"is het goed toeven. Let wel op de goede datums van de voorjaarskermis.

alleenreizend, Feb. 2011
"Een prachtige lokatie om lekker uit te rusten"
wim
22-3-2011 Met heel veel plezier en met zorg omringd heb ik enkele weken gebruik mogen maken van een vakantiehuisje bij Stayokay te Bergen op Zoom. De klantvriendelijkheid, betrokkenheid en inzet van het personeel was enorm en heb ik erg gewaardeerd. De prijs/kwaliteit verhouding was prima. Erg veel vriendelijke en aardige mensen ontmoet. Er heerst een ongedwongen en ontspannen sfeer. Laagdrempelig en zeer geschikt voor mensen die even uit de sleur willen en niet houden van massatoerisme en uitgekiende commercie. De faciliteiten zijn goed. Er zijn allerlei activiteiten te doen op het terrein en in de bosrijke omgeving. In het kort gezegd: een goede plek om in een ontspannen ambiance je vrije tijd door te brengen en dicht bij de natuur te staan.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Schitterende locatie & vriendelijke medewerkers!"
Schelling
25-8-2009 Stayokay Bergen op Zoom is: vriendelijk, gezellig, schoon en je kunt er heerlijk eten. We komen hier zeker terug, perfect i.c.m. bezoek aan Antwerpen en Zeeland. De ligging van het hostel is net buiten de stad in het bos, heerlijk in de natuur en toch zo in de binnenstad van Bergen op Zoom. In de omgeving is veel te doen...

Familie
"Grandioos, we hadden een ruim huisje"
Nicole
29-7-2008 We zijn hier een paar maanden geleden geweest en het was fantastisch. Een eigen leuk huisje, goed te eten,, zeker niet luxueus of ****, maar redelijk.
ontbijt was ook goed verzorgd en er was een tafel voor je gereserveerd met welkom fam ...
personeel is allemaal heel erg vriendelijk, beslist een aanrader

Fam. Roelfsema
30-5-2007 Wij komen als gezin (met kleine kinderen) al jaren in Bergen op Zoom
en dat is niet zonder reden.
Een fantastisch hostel en een uitste-
kende uitvalbasis om zeeland en belgië
te bezoeken.

irene gijbels
4-12-2006 Wij vonden onze kamers super netjes.
Het personeel, zowel in de bar, als restaurant, als elders enorm hartelijk. Na een heerlijke wandeling die we bij ons welkomstpakket kregen, nog een heerlijke warme chocomel met slagroom gedronken in de gezellige bar waar je je gelijk thuis voelt.
Het eten was overvloedig en lekker.
We lieten een boek liggen en via e-mail werd ons dat gemeld. Er werd alle moeite gedaan om het aan ons terug te bezorgen.