15-2-2012
In de zomer van 2011 3 weken op de camping verbleven de Nieuwe Drenck.
Wij vonden het een hele leuke camping want we hadden 2 kinderen bij, hele mooie grote zandspeeltuin midden in het bos.
Mooie eetgelegenheid war je kan eten en drinken.
Douches kosten een euro vonden wij veel beter dan een muntautomaat, kan je dus fatsoenlijk douchen.
We hebben 1 pools gezin gezien maar dat was gewoon een gezin met kinderen, waar mijn kinderen nog mee hebben gespeeld.
Zeker aan te bevelen met kinderen!
2-8-2010
Wij hebben onze vakantie op De Nieuwe Drenck na 1 week afgebroken (ipv 2 weken), omdat wij het daar niet naar onze zin hadden. Het werd helaas voor ons een teleurstellende vakantie. Reden hiervoor zijn:
- verouderde en niet (altijd) schone douches/wc's (kosten 1 euro!),
- de campinggasten, bestaand vooral uit vaste bewoners (type veel bier) en een groep Polen
- geen warm water beschikbaar voor de afwas, dus zelf maar pannetjes opzetten, erg frustrerend!!
De speeltuin is wel leuk voor de kinderen en daar hadden we zicht op. Hierdoor zaten we wel ver van de wc's af. Elke ochtend rond 6 uur werden we gewekt door de pauwen en de haan.
Bergen op Zoom is wel een leuke plaats met een gezellige binnenstad.
Graag wil ik mensen melden dat als je kwaliteit, netheid en leuke vakantieburen erg belangrijk vindt, je deze camping niet moet kiezen.
28-3-2010
Super mooie locatie midden in het bos! Wij hebben met de hele familie een week gecampeerd en een BBQ gehouden wat zeker een aanrader is! Het was goed verzorgd en met eventueel slecht weer een grote overkapping. Voor familie vakanties/dagjes met jong en oud is dit de ideale plek!!