Hotel Golden Tulip Parkhotel**** in Bergen op Zoom Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Parkhotel****

31 mei 2012

centrum Bergen op Zoom

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Parkhotel****

Gertrudisboulevard 200, 4615 MA, Bergen op Zoom
Hotel Golden Tulip Parkhotel scoort een 7,2 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Parkhotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Parkhotel**** in Bergen op Zoom, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Parkhotel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Golden Tulip Parkhotel**** met andere accommodaties in Bergen op Zoom.

17 beoordelingen over Golden Tulip Parkhotel****

alleenreizend
"Prima hotel, goed ontbijt, prima ligging"
D. kuipers
14-9-2009 Ik heb dit hotel bezocht met 1 overnachting in het week-end voor een speciale prijs!

"Prima voor een paar nachten"
R T
12-8-2009 Genoeg parkeerplaats. Kamer was in orde en het personeel was vriendelijk.
Naar het centrum is ongeveer een kilometer lopen.

"Goed hotel!"
Sharon Kesseler
4-7-2009 goed hotel!
goede prijs-kwaliteit verhouding, zeker met de manier waarop wij aan dit hotel zijn gekomen, hotelaanbiedingen.nl dit is 3x zo goedkoop als bij het hotel zelf boeken.
mooie kamer, mooie ligging, zonde dat het hotel er van buiten minder mooi uitziet als dat het is, zeer vriendelijk personeel.
bij een standaard kamer is via boeking op internet een voorkeur voor aparte bedden of samen op te geven, maa rbij standaard kamer zijn geen 2p bedden, wel echter luxe boxspring bedden die aan mekaar te schuiven zijn, ook wij hadden geen mini-bar.
wij gaan hier wel zeker terug!

met partner, Juli 2009
"Prima hotel"
Brigitte
26-7-2009 Het hotel oogt van buiten niet mooi, maar is van binnen wél mooi. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijtbuffet was prima, niets ontbrak en voor de bediening was niets te veel. De kamer viel ons reuze mee, echt niet te klein hoor. Geen gratis internet is wel een minpuntje en een minibar zou wel aanwezig moeten zijn voor een 4****hotel! Misschien na renovatie en nieuwe aanbouw??
Het hotel ligt lekker rustig, maar toch centraal. Bergen op Zoom is een leuke plaats.

alleenreizend, Mrt. 2009
"Alles is goed voor elkaar!"
Gabrielle
1-6-2011 Prima hotel, comfortabele overnachting. Op loop afstand van het centrum. Ze zijn er hartstikke vriendelijk en alles ziet er goed schoon uit. Ik ben er één nachtje gebleven en ik heb heerlijk geslapen. Ik raad iedereen dit hotel aan. Alles is goed geregeld en vriendelijk persoon, dat doet het hem ook!

met vrienden, Feb. 2009
"Goed hotel, wel aan een kleine opfrisbeurt toe"
Brenda
18-2-2009 Het antiek arrangement is heel goed bevallen. De ligging van het hotel is uitstekend, amper op enkele minuten wandelen van het centrum.
Het diner in "de Eetkamer" was super en de sfeer in Bergen op Zoom was met de karnavalvierende inwoners heel gezellig. Wij waren dus héél tevreden.

met partner, Mei 2008
Jan Hakkesteegt
3-5-2008 Het hotel is al enkele jaren oud, maar wordt voldoende onderhouden. De kamers zijn goed en van alle gemakken voorzien (waterkoker, lcd-tv, broekenpers, etc.). Vraag wel om een kamer aan de Schelde-kant. Vanwege het uitzicht zult u daar geen spijt van krijgen. Het ontbijtbuffet is prima en ook de bediening van het hotel is erg vriendelijk en behulpzaam. Onze fietsen mochten we zelfs in de kelder stallen. Het hotel ligt op een prachtige locatie. Naast het hotel is de boulevard aangelegd met ruimte om te wandelen, te zwemmen, te surfen, etc. Ook diverse eetgelegenheden zijn daar beschikbaar. Tip: ga gratis naar het naastgelegen overdekte zwembad De Schelp. Kaartjes zijn gratis af te halen bij de hotelreceptie. De stad Bergen op Zoom (+ de omgeving)heeft u veel te bieden. Veel mogelijkheden voor cultuur en natuur. Voor een goede prijs/kwaliteitverhouding zoek je even het internet af voor een goedkope boekingcentrale. Onze prijs was 100 euro pp voor 3 nachten incl. ontbijtbuffet.

met partner, Feb. 2008
Francien
20-2-2008 Leuk hotel voor één of twee nachten. Mooi gelegen aan de Schelde. Ongeveer 10 min. lopen naar het centrum en daar zijn leuke restaurantjes.
Kamer niet groot, de badkamer wel verouderd en klein.
Ontbijt was redelijk tot goed.
Alleen om 10.00 van de kamer af is op zondag wel erg vroeg. Daar staat tegenover dat je al om 12.00 op de kamer mag bij aankomst.

Frank Wittens
8-10-2007 Goed gelegen hotel. Keurige kamers, aan een kant met uitzicht op het water (op afstand en tussen de bomen heen kijkend). Goed ontbijt. Tien minuten lopen naar de Grote Markt. Geen minibar zosals wel in de folder vermeld staat. Let goed op de verschillende aanbiedingen bij de diverse boekingcentrales!

Manfred
24-7-2007 niet duur 119€ voor 2nachten met ontbijt**** kamer 311 niet te proper -papier kwam van de wand * douche niet dicht water op de badkamer zeker geen 4* ik zal zegen 2.5* goedkoop maaar